Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

гляньте 2й допис гуцулянки на 1й сторінці і підпис під фото ;) я спершу хіба боялась так тримати доню, вона в мене напівлежала, але від батьків все одно чула "не можна, бо то дівчинка", "не мучте дитину"

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ви не садите її, а тримаєте. То ж величезна різниця!!

Ми також. Висаджуємося над горщиком, а на ньому не сидимо. Тільки какає малий на сидінні на унітазі. Пісяти не сідає. Стоячи у ванні хіба, або в позі висаджування.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Сергійчик в такій позі робить свої справи з 2 тижнів. ми

4. newlife

newlife New Member

Дівчата, як ви встигаєте і по дому справитись і малечу на вимогу годувати і висаджуватись????? Я б теж так хотіла, та ніяк відважитись не можу Поділіться досвідом.

І хто сказав що для дівчинки краще вертикальне носіння з опорою на промежину ????

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

я теж так думала, але насправді все встигається, а ще якби менше на ДП зависала, то ого-го скільки переробити мож))
    а що саме вас цікавить?

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

хвалюсь: почали ми пробувати десь у 3 тижні - перший тиждень якось геть погано було - мало ловили. а потім приловчились і в мене навіть таке відчуття, що дитина розуміє, що значить "пісь-пісь", бо іноді як висаджую (коли сигнал не правильно розумію), то пісьне чайну ложечку і все, типу "відчепіться від мене". а насправді стало легше - менше прання набагато. ми попіси майже всі ловим (тільки сьогодні аж 2 пропустила, то мусила прати 2 повних набори одягу), а так я підкладаю підгузники з тканини (насправді - вкладки з багаторазових) і вона як пукне туди один раз, то просто загортаю всередину той "пук" і знову використовуєм ту ж вкладку. був навіть такий один день, що я тільки вкладки прала (ну нехай 3 чи 4 за день, бо пукає по трошку часто).

7. newlife

newlife New Member

Як впильнувати? Коли спить, то часом починає крутитись - тоді роздівати-піднімати-висаджувати?

8. natorella

natorella Well-Known Member

то бувають всякі кручення
    я даю цицю - якшо заспокоюєтьсяі не крутиться -хотів їсти
    якшо далі крутитьсяі відпускає - висаджую
    навіть не прокидається
    чим старший, то довше спить без просинання. пісяє перед сном і потім аж в 6 ранку. а наступний раз - коли прокинувся

• Подобається Подобається x 1
  9. cjomcjomka

позбудьтесь цього слова - і у Вас ВСЕ вийде.
    Щиро скажу: коли Сергійчикові був місяць, на висаджування йшло досить багато мого часу і уваги. Але час злетів швидко, зараз ми сухі практично весь день, тільки вночі маємо підгузник. і не можу сказати, що це позначається на домашніх справах.
    ото я теж такий грішок маю :)
    особисто я почала висаджувати в періоди пильнування. До місяця денний сон був все ж в памперсі, бо спав довго і міцно, і увісні ті сигнали були якісь невиразні.
    Висаджувала після годування, по сигналах і просто через певні проміжки часу. Зараз Сергій може проспати в обід до 2х годин сухий. Крутиться часто, але якщо хоче пісяти, то не просто крутиться, а розплющує очі. Тоді піднімаю, поцьомаю трохи (щоб не злякався зі сну) - та і у відповідну позу над відповідною ємністю.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

буква в букву те, що і в нас! :)

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми зараз під час денного сну умудряємось пісяти, то вона так жалібно всплакує(я спочатку думала, що щось болить) , тоді беру на коліна, цицю даю і над тазіком пісяє, ми спимо лише у кофтинці або у футболці, тому, що мене напрягає її сонну роздягати
    а вночі дуже крутиться і скглить, але важче допроситись бо дуже міцно спить

11. cjomcjomka

то скоро минеться. Будете чистенькі :)

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

а нам постійно необхідні трусики :)він наче розуміє, що одягненому пісяти не годиться :)
    взагалі, зараз в нас лишились лише такі причини "проколів":
    1) мама хоче зробити 10 справ на раз і "провтикує" сигнал;
    2) увісні вночі
    3) коли дитина на руках у тата, а мама їде за кермом

12. Almariel

у нас в сні не виходить. я бачу сигнал, але вона ще із заплющеними очима - якщо почати висаджувати розплакується і ні чого не виходить, але як покладу назад, то пісяє. тому поки що під час сну не турбую її (але то дуже рідко що пісяє в сні - зазвичай зовсім прокидається). а от сьогодні був сюрприз - попісяла під час годування не випускаючи цицю з рота - раніше такого не було - завжди випускала і починала крутитись.

13. newlife

newlife New Member

Дякуємо за підтримку. Вже приготувала тазік. І після сну зловила каки і перший попіс.

А як часто дитину висаджувати, якщо не спить?

14. cjomcjomka

+- раз на півгодини, або по сигналах, або після годування

ну от бачите :)

15. Almariel

дивіться сигнали. буде крутитися, кряхтіти або щось таке. воно не завжди означає "хочу в туалет", але так не пропустите.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

краще не за часом, а за сигналами. Ну і святе діло - після сну, їди, прогулянки... А там самі розберетесь. Успіхів!

А в нас "дні мокрих трусиків" :)

17. natorella

аналогічно. правда в нас штанів, бо зараз позимніло і як в трусах лазить, то ноги холодні і пісяється ше швидше

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

і в нас. Навіть умудрився на прогулянці у слінгу, я вже й забула що таке може бути:girl_blush2:

19. newlife

newlife New Member

А в нас перші 4 год без підгузників!!! 3 каки, 9 пісів. Це не легко, але якщо сильно хотіти, то все можливо. Принаймні тепер я впевнена в цьому. Сподіваюсь не попадемо в ряди "тількипідгузкових", які в них до 2-3 років!!!

20. natorella

ми гуляэмо в памперсі (полетіли тапки, гиги), бо з каканням на зуби в трусах не походиш