Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Горщик треба сприймати, як меблі. ;) У нас горщик є вже давно, але пісяємо ми в нього сидячи ДУЖЕ рідко. Переважно я просто висаджую на горщиком. Ну, і ще в нас то допомагає тепер комунікації. Коли я питаю, чи хоче пісяти й несе мені горщика або до нього підходить, значить хоче. Правда, часом просто показує, що він знає, про що я питаю. :xaxa: Дуже серйозно ми до горщика не ставимося наразі, але він є, про нього знаємо. Тут на горщиках у магазині пише, що з 18 місяців, так що не переживайте, у вас маса часу. ;) У Натусика то все йде періодами. Є час, коли горщик цікавий, а є час, коли геть нецікавий. Зараз ми вже місяць висаджуємося у ванні або над унітазом, а горщик просто є.

2. Farfalla

Farfalla Member

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Пісяти може довго буде, але кількість має все-таки зменшитись :) Скоро будете вставати раз за ніч, і то під ранок ;)
    А з горщиком - забудьте про нього на деякий час. ЗА місяць-другий знов спробуйте. Є діти, які з маминих рук відразу на унітаз йдуть, тому не зациклюйтесь :)

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну то теж індивідуально, в нас то стандартно 01.00 - 02.00.

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Теж незле :) До ранку купа часу виспатись.

6. natorella

natorella Well-Known Member

в нас так буває , шо юрка висаджую перед сном в 22 десь і потім вже аж в 9 ранку, к оли прокинувся
    хоча крутиться вночі, але не пісяє (я його чемно тримаю над мисочкою)
    а деколи навіть не пискне - попісяє, аже коли від дискомфорту починає хникати, тоді намацую - єєєєєєєєєєєєє калюжа

7. Liliyah Romanova

А самі наніч теж одягають підгузки? Чи дорослі ніколи вночі в туалет не встають? :girl_mad:
    Ми по-великому тільки так. Маємо сидіння на унітаз, то на ньому сходить без проблем, навіть любить, а на горщик - ніяк. Незручно йому, мабуть.
    А моє чудо нині встало сухе!! Як я тішилася! Правда, спати пішов у нестандартний час, коло 11 вечора. І от якщо в 11 висадити, то встає сухий, хоч і буде їсти з два рази, поки встанемо. А якщо йде спати у "свій час", тобто десь 9:30-10:00, то встане запісяний. :sad:

8. cjomcjomka

там взагалі трохи цікавий підхід, типу дитина до 2 років не готова ходити на горщик - то і змушувати не треба. старший син до 2 років включно постійно в памперсах, потім от памперс на ніч, а вже 3,5 роки. молодшому рік і 3 міс, памперси цілодобово.
    що дивно: тупо не вірять, що 3-місячна дитина має підгузок лише вночі, а так лише в трулях. ну не може такого бути, та івсе. ну... не може - то не може. я на адекватність не претендую останнім часом - певно, ввижає сі :)
    от в нас теж йдеться саме про висаджування через 2-3 години після засинання.

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

10. Liliyah Romanova

У нас власне загадка з тим. Якщо висадити о 23, встає о 7ій сухий. Якщо висадити о 9:30, то пісяє в 3ій ночі або в 5-ій ранку. Тобто системи нема або я не вмію побачити.

11. cjomcjomka

нічо собі нема! Є, трохи нечітка, але для віку Натанчика то взагалі дуже добре. Ми-то вночі не п'ємо, а якщо ввечері був чай або молочний коктейль, то і двічі встаємо...

12. Liliyah Romanova

Ну, Натусик хіба воду ввечері п'є, та й небагато. Я би розуміла, якби дитина випивала наніч склянку молока чи соку, а то ніц. І кладу в однаковий час фактично (якщо до 9:50 в ліжко не ляже, то дуже довго засинає), а пісяє раз вночі, а раз над ранком. :dntknw:
    Нині вночі вставав попити води, їв два рази, а встав сухий. Іншої ночі пив воду 5 разів, мене смоктав 1,5 години, а попісяв аж над ранок десь, після 6ої точно.

13. cjomcjomka

я маю на увазі, що грудне молочко їсть!
    бо поки Дмитрик їв груди, то пісяв 2-3 рази за ніч (1,5-2 р йому тоді було)

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Мікровихвалялка: Сергійчик перестав пісятись в денні сни. Прокидається і шукає очима мене, і тріпочеться типу "давай, давай скоріше", а тоді над горщиком вилюрює солідну порцію :)

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

напишу і я про свої результати:
    вночі пісяємо майже все в тазік 2 рази точно годинником можна звіряти, бувають незаплановані попіси як замерзне, бо спимо з відкритим балкон, а вона любить відкритися) або якщо мама мертво спить або ліниться страшно - і таке буває)
    вдень по-різному, якщо йдем надовго гуляти то берем багаторазовий памперс, а якщо на год, то в трусиках і після прогулки пісяємо))
    в гостях зовсім не соромимося пісяти на тазік, при тому, що за тим спостерігає кіт:)
    бувать дні 100% попадання, а буває багато промахів, але для мене головне те, що ми без памперса, і що я розумію, коли вона хоче пісяти, дає дуже чіткі сигнали, а от коли какали в штанці навіть не памятаю))
    у тата краще пісяє, бо у мене лише з цицею хоче, хочу похвалитися, але лишаю свого чоловіка з нею, то він її активно висаджує і на вихідних теж його робота:)
    отакі ми на даний час)

• мімімі мімімі x 1
  15. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

ото для мене мєчта!)))
    бо я за своїм малим нічого не помічаю,вже писала,що він на кілька секунд притихне і все,і тоді зробить своє діло, а щоб видимих сигналів -нема.
    отак висаджую що деякий час і після сну...і шо то робити?

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

моя починає мотиляти головою або стогнати, так смішно))

17. cjomcjomka

Нині вперше висаджувались на вулиці. я трохи переживала, як то всьо буде, але було класно :)
    ще і прикол такий вийшов... людне місце, думаю, де б то нам пристроїтись... - і тут бачу, як півторарічну дівчинку ведуть до великого товстого дерева, за яким запросто сховаються навіть кілька пісяючих малюків. Ну я за ними тихенько пішла, Сергійчика зі слінга витягнула, і тільки коли вже йшла назад, побачила: ми йшли туди пісяти, а півторарічна дівчинка з мамою - памперс міняти :)

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Сергійчик теж досить специфічно кіпішує. Але доля вгадування в цьому є, бо кіпішує він з декількох приводів, а я вже дивлюсь і по часу: якщо востаннє пісяв годину тому - то, певно, це - воно. А якщо їсть груди і раптом перестає смоктати і весь напружується - точно буде какати. От з тим точно, тіко реагувати треба блискавично :)

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

а в нас з тим повний провал, чоловік і вчитись того не хоче навіть. Ну нічо, ще місяці 3-4 - і буде сидіння на горщику, з тим простіше...

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ага-ага :)

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

а як не сидітиме? бо ми хіба над горщиком висаджуємось, сідати не хоче, а я і не заставляю

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

тицьніть мені носом, будь ласка, може хто де бачив пози для висаджування для новонароджених на фотках. я використовую таку, тільки я не стою, а не колінах на ліжку сиджу і тазок теж на ліжку.
    але як побачила нас мама - істерика - не можна дитину садити, а особливо дівчинку!! таки справді не можна таку позу для немовлят? якщо б мені побачити фотку, може я справді не правильно висаджую.
    ще пробуємо позу ніби я годую грудьми, але ще ні разу не вийшло у нас так.
    ну і похвалюся успіхами: попіси ми ловимо, бо гарненько подаєм сигнали (тільки вночі ще не виходить, бо я дуже міцно сплю і поки прокинуся - то вже калюжа), а от какання у нас до сих пір не налагодилось, то лише дуже іноді щось ловимо.
    сама знайшла такі фоти. у нас виходить десь так само:
    [​IMG] [​IMG]
    підуть такі пози для нашої маленької дівчинки (3 тижні)?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1