Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

То перейде. У нас був такий період якийсь час.

А моя дитина щось так уже нас випробовує. То ідеальний тиждень, то мама мія - хоч втікай. Знаю, що хоче пісяти, і він дуже нервовий тоді робиться, а не піде. Ні на миску, ні в умивальник, ні у ванну, ні на горщик. Просто жах якийсь. І я би не нервувалася, якби не вічне Романове "вдягни підгузник і не парся". Ну чесне слово! Я вже раз аж відпалила, що най сам спробує, чи приємно в мокрому підгузнику бути, бо не витримую. І маю враження, що то ті мої нерви й спричиняють такі капризи.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вони що, змовились? чоловіки ті... ладно, хай не допомагає. Але нащо ж заважати і харити?
    В нас сьогодні з тим "важкий ранок": засцяли, вибачте, купу пеленок, рушничків і лише один раз нормально зробили свої справи у Дмитриків горщик (до речі, зручно, в нас горщик з високою спинкою, над ним добре ловити "рикошети"). Подивимось, як буде далі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

В мене чоловік, коли мене нема, то висажує малу:girl_dance:
    Вона в нього не дуже хоче пісяти, але його хвалю, бо старається!

Зараз в нас чудовий період! Вдень, як хоче пісяти, підлазить до мене, стає і починає хникати. Як починаю знімати підгузник - вона затихає (вже знає, шо мама буде висажувати:girl_smile:), і пісяє!
    Вночі прокидаться, хниче, плаче. Тільки попісяє (інколи навіть без циці) - заспокоюється і спить.
    Одного разу вона проснулась пів шостої ранку і почала вертітись, дуріти, лазити. Як я її не приписипала - не виходило :d25: Чоловік каже - "висади її!". Я вперто кажу нє, вона не хоче...
    АГА! Посадила - попісяла - зразу заснула!
    І ще кажуть, що до року з чимось діти не контролюють сечовипускання! Нісенітниці!:biggrin:

• Подобається Подобається x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

ми взагалі без циці висаджуємось завжди (за всю "історію" з цицею хіба три рази).
    Та результат є, просто це кумедно виглядає - даю її татові, тато садить, вона засинає, тато передає її назад, в цей час вона просинається, я її віддаю назад, і тоді вона пісяє
    :girl_haha:
    оооо, Варюша такі струйки почала пускати - тільки встигай ловити, я думала, то тільки хлопчики таке роблять

5. natorella

natorella Well-Known Member

я також без циці, але коли отак засинає крутиться далі туда-сюда - то з цицею помагає

я перед струйкою руку все ставлю

6. Orman

Orman Модератор-бомба

я вже теж ставлю

лано, признаюся :) вночі тааааак лінь мені, я тільки пеленгую коли вона хоче

7. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

у нас така ж ситуація. деколи прошу посади пісяти, а чоловік каже вдягну зараз підгузник і буде ходити, але так до діла ні разу і не дойшло.

8. Liliyah Romanova

Проблема за тим, що коли мене нема і я не бачу, то часом таки вбирає. :sad:
    От у нас учора був вихідний. Я три дні вдома - дитина ідеальна. Великі справи на сидінні дитячому робимо вже (тримати мені все важче, а йому та справа часом 7-10 хвилин займає), а малі іноді пропускаємо, але бачу, що він усе свідоміше до того підходить. Учора спитала, чи хоче пісяти, то зняв верх горщика й приніс мені. Поки ніс, спинився й напісяв у штани. :mocking: Ну, але наміри мав добрі. :girl_yes:

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і ми теж. принаймні, поки що :)

10. Adelaida

Adelaida Active Member

Я вже давно в цю тему не дописувала. Але ось маю нагоду:
    Звичайно, колись я їй показала, але тепер вона сама ляльку висаджує. :)

11. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. StarKa

StarKa Member

бо ж ви собі тільки уявіть що то буде як та лялька попісяється, калюж неперевитирати!

13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

В нас буває порізному, але вдень я ловлю моменти, інколи доця повзе до ванни сама, або стає біля мене робить такі великі очі і буууууууукає ))))))) А ось вночі гірше, невитримує, я декілька разів старалась припильнувати ,ну ніяк:cry: . А ще бувають такі дні, таке враження що спеціально не попісяє а потім тільки підтяну колготки і опа - маємо!!!!!!!!

14. Hanny

Hanny Active Member

Ніяк не можу зрозуміти чому моя Софійка почала пісятись під час денного сну, завжди перед вкладанням висаджуємось і останній місяць дуже часто просинається на перекус і вже мокра?!
    Але є чим і тішитись : на вихідних висаджує і мама і чоловік , то фактично без промахів!!! Ну і на вулиці, в слінгу , в машині не попісяє!!!

15. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

то все періодами, пройде само собою, просто дитина то переросте. може якось під час сну подає ознаки (крутиться), то вартоо висадити і буде дальше спати сухенька

16. allusya

allusya Well-Known Member

А в мене новина, можливо то у вихвалялки: сьогодні вперше доню висаджував татко :girl_dance: Я була дуже здивована, от що значить лишити дитину на тата, а самій піти в магазин :)

17. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Сьогодні не мій день!!!!!:girl_cray: Бачу що до вечора ні колготок, ні штанішок невистарчить з такими темпами пісяння!!!!!!! Я тільки но подумаю йти висаджувати а Настя вже зробила свою справу........., і ховається від мене, а так всьо гарно вже було.:girl_mad:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

в нас засада - вночі і вдень післ сну (тобто в напівсвідомому стані :)) висаджуємось чудово, а рееееешта ..... капець. Як висаджую то крутиться, вигинається і кричить, тільки покладу - пісяє.

При цьому в слінгу непісяє іккає тільки на миску.

Таке враження що їй скучно висаджуватись.

19. Ніка

Ніка Well-Known Member

ідентично було, та й досі часом буває. тобі звичайно того ніхто не порадить, але я чимось відволикала або цицьку в зуби, притиснути і тоді пісяла, майже відразу. якщо не перебороти її, то пісяла відразу під себе...
    тепер вже знає, що то погано, сама каже - ая-яй... але пару раз на тиждень точно має таке зробити...

20. Liliyah Romanova

У нас допомагає щітка в руках, або гребінь. На секунду зосереджується на тому й тоді починає вже нормально пісяти.