Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Щось в нас не виходить... Ніяких сигналів не бачу, не можу зловити. Якась я безтолкова. Чоловік вже свариться, нащо ми ті дорогущі підгузники купляли, якщо далі ходим всі обпісяні, а тепер ,з зубами, ще й обкакані..Певно пізно почали, він вже звик в штани робити, а я не маю терпіння..:suicide:

2. StarKa

StarKa Member

Нічого не пізно, ми почали в 5 з половиною, за два тижні в нас уже почало виходити більш-менш. І щодалі краще. Далі був кризовий місяць з 9 по 10 коли 6 зубів нам вилізло, а тоді все знову наладилося як по маслу.

А потім Матвійко захворів (вірус) і ввсе полетіло шкереберть, далі свята, розїзди туди-сюди не було особливо часу на налагодження, а тепер катастрофа та й годі. Вже і не знаю що нам робити.. Я також вже чуть не в розпачі. Тільки заходимо до туалету - в крик, саджу в позу - крик, саджу на туалет - крик, саджу на горщик - крик, стоячи пісьпісь на туалеті\умивальнику\ванні те саме.. І бачу точно, що хоче пісяти. Проведемо отак хвилин 15 чи 20 в сварках і домовляннях і ні в яку. Тільки дам собі спокій відійду на 2 метри в сторону - прошу дуже калюжка, або якщо одягну підгузник - мокрий або обкаканий підгузник.
    При тому в більшості випадків ще подивиться таким хитрим поглядом - ніби спеціально то робить, і ще потім дуже любить руками в сторони порозтирати і похлпати і потупцяти і щасливий...

В нас явно протест проти чогось, а проти чого я ніяк не можу зрозуміти. Нічого в нас не мінялося останнім часом і все роблю як раніше - хто стикався на скільки такі кризи затяжні? і як знаходили вихід?

При тому забула додати, що вночі в нас слава богу хоч все по-старому (не пісяєм взагалі, або один раз висаджуємся), зранку після нічного сну висаджуємся поки ще сонні і під час денних снів не пісяєм. А весь інший час просто катастрофа!!!

3. Farfalla

Farfalla Member

У мене з малою таке було. Садила її на горщик, а вона репетувала, наче я її посадила на електричний стілець :girl_cray: певний час я заспокоїлась і дала їй можливість повалити в штани (попісяти маю на увазі, бо каки я встигала ловити). Так тривало до тижня часу. А потім я побачила, що вона страшенно полюбила одну книжку і коли садила її на горщик, то відразу розкривала ту книжку і так ми сиділи і все поступово (знову до тижня часу) налагодилось, вона почала принаймні сидіти на горщику.

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Будь-ласка в цю тему такого не пишіть :) Висаджування не садіння на горщик, тим більше під книжки.

А відмови і протести - то нормальне явище. Якщо зі здоров*ям все гаразд, таке може бути перед скачком розвитку. От в нас одне переходить в друге вже який місяць - то зуби, то скачок, то знов зуби. І я розслабииилаааась. Всеодно буде пісяти куди треба :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Та ні, просто ви дуже переймаєтесь, хвилюєтесь і малеча починає хвилюватись тому і не помітні знаки, вдягніть дорогі підгузки :) і починайте по трохи після сну, або після чи під час їжі, перед і після гуляння. В мене почало виходити, коли я для себе зрозуміла, що квартира не потоне я не розтану як що малий попісяє не туди і що легше замінити пеленку ніж купляти одноразові підгузки (відповідно креми, присипки і т.п...) мити малого лікувати дерматит

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Як то кажуть, нема лиха без добра:)
    Після того, як Юстина вчора розтовкла ніс, поревіла, помучилася, вона міцно заснула і рухати її, щоб вдіти підгузник наніч не хотілося. А вночі виявилося, що дитина до 3 ночі не пісяла взагалі, в 3 ясно попросилася попісяти, потім просилася в 5, але мама прошльопала:), і тоді аж по 7. Так що будем тепер і спати без памперса, ура! А то моя лінь не дозволяла зняти його раніше. Ще прогулянки лишилися.

• Подобається Подобається x 1
  7. natorella

natorella Well-Known Member

на прогулянки я беру памперс, бо хз як там вийде
    він в нас часто сухий, і так пару день користований (економлю, бо шкода сухий памперс викидати)

8. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

От мені цікаво: якщо НЕ висаджувати, то дітки пісяють і какають доки в памперс?
    Вони просяться хоча б по-великому? Бо я шось собі не увляю, як то велика дитина то може робити під себе?? (велика, то як моя - 7 місяців):xaxa:

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мій старший не просився. У 2,5 роки привчила пісяти на горщик. Какав у штани до 3-ох років.
    Тут дітки деякі до першого класу в підгузниках сплять.
    Глянула розміри для дорослих діток, то там підгузники на 2,3,4 і 5 років. І це пачки немаленькі. От і відповідь.

10. StarKa

StarKa Member

до речі от хотіла спитатися, бо почала читати Бауер(нарешті дійшли руки ну і ситуація стимулює). Так там вона пише що її син вже в рік ходив на горщик при чому добровільно, чому ви так відкидаєте горщик як обєкт взагалі?
    (Та й взагалі в книжці багато де зустрічається, що можна садити на горшок від коли починає сидіти самостійно) Або я щось десь пропустила..

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я не вiдкидаю горщик, я уникаю привчання до горщика будь-якою цiною - через крик i пiд задурювання. Якщо дитина сама починає використовувати горщик за призначенням в рік- класно. Але таких небагато є. Про причини в Бауер якраз гарно написано.

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Зараз так, а коли потепліє? То ж дитині має бути дуже некомфортно в підгузку, навіть сухому, напевне. В нас теж рідко на вулиці пісяє.

13. nattsol

nattsol Well-Known Member

як на мене, тоді найкраще одягати багаторазові підгузки або давати вкладку в трусики. а можна буде і в самих трусиках. то ми так плануємо, бо починаючи з 4х місяців доня приїжджала додому сухенька і я їй ще тоді часом ніц не вдягала, щоб попа "дихала" :)

14. Hanny

Hanny Active Member

і в нас так, що в слінгу ,що на санках, висаджую до гуляння і доня терпить до 1,5 години , але для страхування зараз одягаю багаторазовий !

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

може то протест проти стурбованої мами? :)

в нас в грудні було подібне - соплі, потім зуби, потім вірус, ще зуби. з висаджуванням капєц повний. на ніч почала вдягати підгузки, навіть вдень їх вдягала, бо якось то втомило всьо. правда так довго (15-20хв в різних позах ітп) не висаджувала, - пробувала, пропонувала, нє то нє. пісяє в підгузок/штани/на підлогу - ну то шо зробиш. Сюзі сказала розслабитись - розслабилась :) потім само пройшло. а може тому, шо розслабилась ;)

16. natorella

natorella Well-Known Member

як буде тепло - то без нічого) в слінгу не пісяє. перед виходом - висаджуємось, потім як приходимо кудись - пісяє там зразу
    тобто будем бачити, але на літо/жару памперси планую не вдягати

17. StarKa

StarKa Member

Дівчата відповідаю сама на своє питання і маю вихвалялку!!

1) таки мінялося в нас дещо, не було в нас татка тиждень у відрядженні - ото був пік нашогої кризи. ВІдколи повернувся татко - вже 3-4 рази вдень пісяємо не протестуючи. Ще є промахи, але хоча б вдається знайти час щоб домовитися зробити все абсолютно добровільно, бо то того взагалі ні в яку. Таке мене вже хоча б задовільняє. Думаю він за татком сумував і в такий спосіб це показував..

2) сьогодні ситуація взагалі мене поразила на повал. Спав Матвійко вдень. Встав - попісяв(це нормально - коли сонний висаджувався завжди добре), вернувся на ліжко бавиться щось зі мною, підгузник не одягала, через деякий час мені стрілило в голову - пісяти. Кажу вголос - "Давай Матівійко попісяєм". Він моментально опускає голову, руки до пісюна опускає і дивиться збернетежено на мене, ми в туалет і попісяв вдруге дуууже гарно. І скажіть ще що дитина в рік і місць не розуміє значення слова ПІСЯТИ!!!

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

і не лише в рік) я показую Оріянці на тазок і питаю: "будеш пісяти?", якщо хоче, то регоче і проситься на руки, а як ні, то займається далі своїми справами :)

19. Orman

Orman Модератор-бомба

по темі - в слінгу не пісяємо, коли спимо не пісяємо, так що підгузник на гуляння ми не беремо. Брали багаторазовий в дорогу (3 години їзди) так приїхали в сухому.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я малого як питаю "чи хочеш пісяти" й він на мене загадково дивиться, то знаю, що треба його взяти. Ще буває, що на моє питання чи хочеш пісяти, приносить мені верх від горщика. А якщо питаю тоді, коли він пісяти не хоче, то розвертається й біжить від мене в протилежному напрямку. Смішне таке. )))