Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

розуміння стигналів = інтуїція
    то маю на увазі

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А в нашого Натусика з нянею щось ніяк не складається. І що робити?
    От я бачу по дитині, коли їй починає "кортіти", а вона з мого опису не може навчитися розпізнавати. Не знаю, як пояснювати. (((

3. Orman

Orman Модератор-бомба

може почати з 100% випадків - після сну, гуляння, їди? А там діло й піде?

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Вона ж не мама, щоб так швидко схопити :)
    Якщо вона захоче навчитись розуміти, то навчиться. І швидше, якщо їй не заважати :)

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

6. Liliyah Romanova

Та я не заважаю. Мене ж там нема.
    Он похвалилася вже вчора, що бачить, коли він хоче. Тепер наступний крок - придумати щось, аби він пісяв у горщик і не опирався. Треба буде їй запропонувати ставити його у ванну.

7. Farfalla

Farfalla Member

Моя краса почала сидіти на горщику і пісяти, коли я садила її, а сама сідала поруч і розгортала її улюблену книжечку. І тоді вона робила свою справу, по-іншому - не виходило... сідала і підстрибувала відразу, наче сіла не на горщик, а на стілець електричний....

8. apelsyn

apelsyn New Member

дівчата, щось мій малий не дається висаджуватись останні 2-3 дні. Викручується, хниче, випрямляє ноги, а тільки покладу- налюрить. Ловлю попіси як раз в день- то добре. То почалось з зубами- може бути зв'язано? У каво такоє било???

А, і ще.. Пі сля сну інколи пісяє аж хв за 20-30, це нормально?

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

я про те вище писала, у нас такі протести бувають я вже помітила десь пару днів у 2-3 тижні, а потім знов нормально, у нас було повязано з животиком

10. Hanny

Hanny Active Member

може бути!!!

А в нас нарешті без протестів і що дуже тішить появився новий чіткий сигнал, саменька топає до ванни і мамкає, не завжди але частенько:girl_claping: , а ще перестала пісятись під час сну!!!
    І татко навчився ловити всі сигнали і висаджувати, довго доня протестувала, тільки в мене на руках пісяла, але потрошки і тепер пісяє і в татка !!!

11. Liliyah Romanova

А наша няня вчора 3 рази зловила! У ванні пісяли.
    От із більшими справами ще тяжко. В штани пішло. Але нічого, поволеньки. )))
    Думаю, що так. Мій теж часом потребує 5-10 хвилин на роздуми, а щойно тоді йде пісяти.

12. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

о, моя Софія навчилася пісяти тільки над ванною + маю бути тільки я... інакше все йшло в колготи. Але якось більш-менш навчилася пісяти з татом і тепер дивиться, що Володя на горщик сідає і собі за ним повторяє.

13. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

Мабуть, дуже добре Вам, що є кого наслідувати. Дітки все так добре розуміють.

Для нас, в наші 7 місяців, висаджування - це так природньо. Навіть не знаю, як би ми були без нього. Ну якщо б я ще пісяння в памперс якось пережила, то какання точно ні! А так доня зробила свої справи - я вилила, і все чистенько. Каки, перепрошую, з попки не треба відмивати. Все гігієнічно:girl_dance:

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

треба порада досвідчених. знімаємо квартиру - скрізь лежить ковролін. чим би його накрити, коли буде дитина? я ж не зможу всі попіси ловити?

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

в нашій кімнаті килим, запісяний був лише пару разів та й то за рахунок надмірного "фонтанування" доці при висаджуванні :) через це часом під тазок стелили клейонку або одноразову пеленку або старались тримати доню нижче.

закривати підлогу треба буде, хіба як дитина почне повзати, до того часу вона лежатиме на ліжку/дивані, а там достатньо щось підстеляти під попу на випадок аварії.

ще відіграє роль колір ковроліну (якщо не дуже світлий, то це не так страшно) ну і якщо одразу чистити сліди "аварії", плям не повинно бути.

а так можна хіба кинути на підлогу лінолеум, більше ідей наразі нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а ми вже починаємо висаджуватись. Поки що це виглядає як пісяння в пластикове відерко. Сподіваюсь, що скоро це ввійде у звичку :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

А в нас великий прогрес, я дочитала книжку "Життя без підгузок", а мій синок сьогодні спав без підгузок і ми встали сухими хоч за ніч з 10 вечора до 5 ранку він пісяє кожні дві години, а з 5 до 6 кожних 20 хвилин, а потім до 8 ранку спить.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ого! ну ви і молодець. Я теж так хочу :) Теж читаю книжку, і думаю, що получиться.

19. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мій ще ніколи вночі не спав з підгузником))) та й впринципі ми їх майже не використовуєм)
    вже й привикла до такого розкладу

20. nattsol

nattsol Well-Known Member

щось у нас останній тиждень протести з каканням: доня просто стоїть біля опори і какає в трусики :sad: як тримаю її над тазком - кричить і викручується, ставлю у ванну - починає скакати і намагається бавитись з краном або проситься на руки. пару разів вдалося висадити над мийкою (доцька при цьому уважно спостерігала за процесом в дзеркалі :girl_crazy:), але теж не завжди дається.

чекаю, поки минеться кризовий період.