Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Adelaida

Adelaida Active Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

І в нас такого не було, хіба з десяток разів за весь час :)

А так до сих пір пісяє о 1-1:30 ночі. Хіба, якщо лягаємо пізніше і так складаються зірки, що вона ходить на горщик перед сном, тоді вночі прокидається тільки підкріпитись. Про суху ніч мрію вже давно :)

2. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Сьогодні сам підійшов до туалету і показав що хоче туди попісяти! Класно. Потрохи денні промахи в нас виправляються :)

3. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

А в нас також по трошки почало вдаватись спочатку по великому навчились тільки у ванну або в тазик, а тепер і по маленькому вже краще тільки в ночі ніяк не вдається :girl_sad:

4. Anastasia

Зізнаюсь вам, що в нас ночі почали вдаватись без підгузника десь з 6 місяців!!! А до того я геть не розуміла коли він хоче пісяти. А ще в нас було тандемне годування і я була замучена отими нічними пісяннями, тому відпустила процес на самотік. потім почала помічати що він вночі не пісяв поки спав спокійно, а як починав крутитись , то я його з цицею висаджувала. Так і до тепер все ок.

5. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

Я тут недавно зрозуміла, що перший нічний попіс залежить від міцності сну. Інколи вона може посісяти і в 2ій ночі, інколи аж в 5тій ранку. Лягаємо пів 12тої майже завжди посісявши наніч. Але за весь час нічного сну (то десь 11-12 год) - 5 раз стабільно. Я всьо рахую, і рахую :xaxa:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчата, потребую поради й допомоги.
    Наша дитина останні тижні геть не показує знаків. Поза хатою все чудово, а вдома... Таке враження, що то якийсь протест. Пісяє раз на 1,5-2 години. Коли не візьмемо до лазнички з ним - вигинається. Тільки принести назад у кімнату - попісяє в штани. Але раніше принамйні не було проблем із каканням, а останні дні він відмовляється, аби його тримати. Втікає й робить у штани. То якийсь жах! :girl_cray:
    Порадьте, що з цим робити і як то перейти, бо вже терпіння бракує, а чоловік каже, що в підгузники запхає. :girl_sad:

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ставити в ванну або в таз не пробували?

8. Suzi

Але то всеодно мине. В І.Бауер про можливі причини можна почитати.

9. Liliyah Romanova

У ванну пробуємо. Працює через раз. Таз не переносить на вигляд. Тільки бачить, що приношу - втікає.
    Я маю враження, що то якийсь протест, адже мене вдома нема півдня. Навіть більше. Останній раз годую перед 7 ранку, а тоді аж о 3:30.
    А про які причини пише Бауер? На жаль, зараз не дуже маю час на читання, а хочеться допомогти дитині. Та й воювати з чоловіковими "з підгузниками буде простіше" буде легше тоді.
    Ціле щастя, що ще трохи й буду вдома, а то переживаю так, ніби малий чоло розбив, кожного разу, коли мені муж пише, що малий знову в штани наробив. :girl_sad:

10. Suzi

Та власне і пише, що таким чином пробує привернути.

11. Anastasia

А може це з зубками повязано? У нас, Лілю, малюки одного віку і ми маємо подібну поведінку з каканням, а 2 дні тому прорізався зубчик, і ще 3 лізуть...
    Але сигналів зовсім немає, іноді може до дверей в туалет підійти і казати "йдем", то над унітазом робимо свої справи, але то рідко так буває. іноді як я по режиму вгадую що пора, то саджу на горщик - може покакати/пісяти, або у ванні стоячи любить пісяти. А тазік уже не любить, напевне з тазіка уже "виріс". В тазік лише вночі пісяєм. Зазвичай зараз повідомляє вже про факт того, що наробив в штанці...як накакає, то біжить у ванну мити дупку, підозрюю що оте миття дупці йому дуже подобається, можливо і через те какає в штани, щоб потім дупу мити...

12. Suzi

А може чоловік надто переживає і тисне на нього через ті промахи? Якщо ви обидвоє розслабитесь, то швидше зрощумієте в чому проблема.

13. Victi

Victi Well-Known Member

Малому 1,7 і щодо висаджування в нас теж повний протест. Аж не віриться що ще деякий час тому ми спали без підгузка і за день часто не було жодних мокрих штанців.
    Сигнали ніби є й, але пробую занести до ванни - крик, вигинання. Горщик чи миска в кімнаті теж не підходять. Питаю "Хочеш какати?" - "Так"-""Йдем в туалетик"- "Ні". Зато чемно приносить тряпочку і витирає за собою. А було й таке що спершу тряпочку приніс, тоді попісяв, а потім витер.
    Я не силою його, але й що робити просто не уявляю.

14. natorella

natorella Well-Known Member

поки ягала на базар сьогодні, бабуся висаджувала юрка
    так шо був сухий
    2 рази пісяв в мисочку
    проблєма в тому шо він важкий, і бабусю руки болять
    але на крайняк я спокійна

15. natorella

natorella Well-Known Member

наша бабуся вошла во вкус)))
    прийшли ми з вулиці, юра в слінгу не пісяє ж. вона його роздягала, поки я в магазин вийшла
    приходжу - дитина попісяла, переодягнута
    чекає тільки цицю

16. Анута

Анута Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Liliyah Romanova

А в нас проблема. Мало того, що дитина далі через раз показує знаки, так тепер ще й треба буде на 4 місяці няню шукати, бо я на роботі, а чоловік на курси йде. Виглядає на те, що нянь буде 3 штуки протягом тижня. Так не хочу дитину в підгузки запихати... А жодна з бабусь приїхати не може. Я вже майже не сплю з тих переживань. ((

18. Orman

Orman Модератор-бомба

а в нас тато :) - так вже йому подобається, що в них взаєморозуміння.

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

і у нас теж:) я так переживала як він то сприйме, бо наші друзі трохи від нас у шокови, кажуть, що мучтмо дитину слінгом та ще і таке видумали:girl_crazy:

20. Liliyah Romanova

Ну чому "мучимо"? Дитині ж так файно без підгузників!
    А тут на лекціях для вагітних пар уже говорять про висаджування й про книгу Бауер. :girl_cool: Наш бос ходив, то казав, що там "говорили про те, чим ти зі своїм малим займаєшся". :mocking: