Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. StarKa

StarKa Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

А в нас великі успіхи! Не можу не похвалитися. Вже три ночі ми без підгузника і все сухо-сухенько :) Не можу натішитися!!! І вже я навіть не в туалет з малим пісяти ходжу, а у відерко, тільки от ми рідко туди попадаємо.. Я вже от його між колінами своїми тримаю не на підлозі, щоб ближче до струменя, і все одно мимо умудряємося більше разів ніж всередину..

ЩО ще можна придумати? Власники пісюнів відозвіться. З дівчатками в тому плані легше підозрюю.

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

В баночку,або підставити руку, щоб струя рикошетом в відерко.

3. natorella

natorella Well-Known Member

яке то відерко? може тазик невеликий? попу просадити всередину
    або зробити щиток з долоні перед пісюном - воно буде просто стікати куда треба (якшо не бридиться мама;) )

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Найкраще миска, або стоячи. Принаймні ми вже довший час пісяємо стоячи.

6. Holly

Holly Moderator

теж буває, поза тазік :)
    То я вже нижче саджу. І питання: правда, на горщик садити не треба??? Дитина ж має сама сісти??? Бо свекруха вже замучила, до поки Оленка ходитиме на тазік??? Говорила, пояснювала - марно.

7. natorella

natorella Well-Known Member

наталі малий ше стоячи не вміє певно)))
    то я так, до слова;)

8. Liliyah Romanova

Ну, та 7,5 місяців в принципі. Моє чудо якраз після 7-ми й почало. Він дуже рано почав на ноги спинатися, тому я написала окрім миски, що стоячи. :blush:

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Горщик в принципі стає тоді потрібен, коли дитина може сама до нього підійти і сісти, якщо без шатнців. До того часу я не бачу змісту:scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Liliyah Romanova

У нас горщика взагалі нема, тільки сидження на унітаз. На ньому й сидимо часом, але дуже рідко.

11. Holly

Holly Moderator

Та я пояснювала, але де ж то можна, бо вже рік, а ми досі ходим на тазік. І якщо її посадити на горщик, вона не попісяє. А тільки потримаю над тазіком, одразу попісяє

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а те,що рік і без підгузника то "мелоч", та?
    Ромчик дуже гарно був без підгузників і ходив на горщик аж 2 дні, ми тоді були на селі і йому було 10 місяців, а на третій день прокинувся і почав вигинатись, від горщика відвертатись і пісяти на підлогу, а потім обов"язково ногою в тому похлюпатись.
    зараз на горщик ніяк не сідає, але нормально спраляється над умивальником чи унітазом. Над тазіками-мисками в мене не виходить, завжди мимо. Вдень спимо без підгузника і успішно висаджуємось після сну. Якщо мами не має поруч то просто злазить з ліжка і пісяє на підлогу,ура не на коврик:girl_haha: Щодо висаджування то в нас раз на раз не приходиться, то без проблем, то протест і тоді тільки стоячи в ванні:)

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

приплюсуюсь до Холлі, теж спробуй злови тих дівчат )))
    взяла вищий тазік, нижче опускаю, на підлогу кидаю якусь шматину (шоб якшо мимо потім калюжі не шукати) :)

14. allusya

allusya Well-Known Member

В нас також деколи такі фонтани, що огого, широка висока миска не допомагає :girl_crazy:

15. Hanny

Hanny Active Member

А в мене завжди мокрий живіт, коли висаджуємось над умивальником, деколи ноги на вулиці. але то все дрібнички, порівняно з успіхами! Останнім часом з вулиці приходимо сухенькі! От тільки не знаю що ж буде осінню/зимою, певно будемо бігати до дому!

16. Liliyah Romanova

Думаю, дитина навчиться тримати. Наш малий тримає по 1-2 години, якщо ми на закупах чи в дорозі.

17. Анута

Анута Well-Known Member

Олю, в нас горщик "прийшов" буквально недавно і то не на постітйно.
    Один раз побачила що хоче і запропонувала сісти. Оскільки щось незвайоме - спробував і був в захваті як воно там відбувається )))
    Зараз горщик тримаю в полі зору, але немає 100% попадань. Попісяти на підлогу і потім в тому плюскатись значно цікавіще ;)
    А так ходимо і на унітаз, і просто стоячи в душовій, і над раковиною, тазіком, кущиком... по різному - залежить від настрою.

18. bubamara

bubamara Member

OMG, у нас велика радість, якою спішу поділитися тут. ми сьогодні пропустили тільки два попіси, то, ясно, ще не тенденція, але вже прецедент ))

19. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

bubamara поділіться, як ви починали висаджування. Нам 2 місяці 4 дні, пробувала над тазіком висаджувати під час годувань. Ще вона в нас какає лише на пеленальному столику (і одразу ж попісяє).. Майже дочитала книжку про висаджування. Тему цю читала як вагітна була.., а зараз не до довгого читання. Напишіть в двох словах, бо вік в наших діток практично однаковий. Дякую

20. bubamara

bubamara Member

я почала пробувати висаджувати з 10-го дня Єви. Вона, перед тим як попісяти, починала крутитися, а тоді завмирала і робила свою справу. Помітивши таку її передпісяльну поведінку я барала її і просто тримала над мискою, але виходило погано, дуже рідко встигала, втримати то мацьопство в такій позі було важко та ще й трохи страшно (це перша дитина :)). А з каканням взагалі була катастрофа, бо какала Єва не рідше, ніж пісяла, але без будь-яких попереджень. Словом, я почала сумніватися, що зможу навчитися висаджувати, але тримала дитину на пеленочках із голою попою, раз за разом спостерігаючи за своїми фіаско на пеленках, підлозі, на собі, а одного разу Єва видала такий какульковий фонтан, який пролетів над ліжком, частково зачепив тата, а більшість зупинилося від удару об стіну - було справді весело ))

і от приблизно 10 днів тому Єва перестала какати вночі, і я зранку, іноді о 5й іноді о 6й чи 7й залежно, коли прокинемося на перекус, я саджу її над тазіком (без грудей) і вона какає, і іноді й пісяє, потім ми бавимося хвилин 10-20 і вона знову пісяє, потім я її годую і вона засинає ще на 1-1,5 год., після сну я відразу ж її висаджую, і ми знову робимо свої справи як дорослі )) Какає тепер значно рідше, 3-4 рази в день, тому й ловити легше. Може іноді перед тим попукати, тоді відразу ж біжу за тазіком.

Я інтуїтивно висаджую дитину. Іноді вона сигналить, але частіше ні. Каки ловлю майже усі, висаджуючи її тоді, коли передбачаю, що покакає (кілька годин після попереднього какання, після годування, після сну (в т.ч. протягом дня), після вулиці). Підозрюю, що Єва вже звикла до пози над тазіком і просто какає, як тільки я її так посаджу. Іноді може зовсім трішечки какнути - так, щоб я відчепилася))
    З пісянням важче, але так як і у вас пісяє після каків, то це ми ловимо, а решту як пощастить, системи ще немає.

Резюмуючи: у нас вийшло відловити ритм, і тепер я сподіваюся Єва просто запам’ятає, що від неї хочуть, коли тримають над тазіком або умивальником.

п.с. Книжку Бауер я ще й досі не почала читати, руки не доходять :wacko:
    п.п.с. в двох словах не вийшло ))

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:34 ----------

ось так