Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. hrobak

hrobak Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

я ше помітила таке. коли я дуже переймаюся висаджуванням, намагаюсь вловити все - капєц, нічо не виходить. а коли розслаблена, і десь далеко думка: піймаю - добре, нє - ну нє то нє, то якось налаштовуєшся з малою на одну хвилю дуже чітко і прозоро, і все вдається. якось так. та і пані Бауер про то пише, шо все має бути максимально ненапряжно для обох сторін, тоді успіх не за горами )

• Подобається Подобається x 1
  2. Alexx

Alexx New Member

О! Добре, що натрапила на цю темку :girl_in_love:
    Маю питання. Хочу навчити малого пісяти в горщик (на днях купили), але він на ньому сидіти не хоче.... а тим білше пісяти (вже давно пісяє "на вимогу" стоячи вванній і добре знає, що я від нього хочу), а в горщик ніяк... навіть хвилинки на ньому не посидить. Соває його по хаті... бавиться ним...
    Як йому пояснити, що пісяти туди треба? Поділіться досвідом :girl_cray:
    (може я не правильно зробила, що навчила його пісяти в ваній...:girl_impossible: ... як кажите?)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А як щодо сидження на унітаз? Може, зразу на нього переходити?
    Наш Натанчик тепер в основному стоячи пісяє. Тримати його в позі висаджування дозволяє виключно для "важких" справ.

4. Alexx

Alexx New Member

Про унітаз я думала, але в нас трохи "тяжка" ситуація (на разі живемо зі свекрухою) і вона дитину страшть, що в туалеті живе "страшний і вонючий бабай" і він тепер взагалі до туалету не підходить. (саврюся за ті страшилки... але нічого зробити не можу).
    Один вихід то горщик

5. Liliyah Romanova

Нема слів. А нема кому її до розуму привести? Мене би то зі себе вивело, якби з психіки моєї дитини хтось так знущався.

Пробуйте тоді у ванні на горщик сідати для початку. Може, якраз...

6. Alexx

Alexx New Member

Дякую за пораду, попробую в ванній садити... але проблема власне в тому, що він на ньому сидіти не хоче.... якби він на ньому посидів, то ми б з ним домовились про попіс )))).

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

урраа! ми сухенькі, другий день, вночі у горщик пісяємо.
    але... ні у позі висаджування, ні стоячи ані по маленькиому, ані по великому... тіку горщика нам подавай, або унітаз в крайньому випадку. Але вже, слава Богу, не памперс...

8. miraclen

miraclen New Member

В мене була приблизно така ситуація як і у ВАС.Купили ми горшок гарний у вигляді кріселка і малий катигорично відмовлявся на нього сідати і ми поміняли йому на інакший простий(які продаються на базарі від 25-30гр)Зразу сів на нього(без проблем).

9. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Спитайте свекруху, куди дитина буде ходити пісяти. Якщо в туалеті бабайко, то хай виділить йому інше місце.:girl_devil:

Щодо горщика: підіть до когось в гості, де є дитина і вміє сідати на горщик.
    Хай подивиться, може захоче і собі.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

не знаю, я своїх дітей вчила на звуки, а місця були різні.
    І це добре, бо в гостях, наприклад, вони не лякаються ванни/туалету.
    Чи на вулиці - теж без проблем.

10. Alexx

Alexx New Member

Та от ))) в моїх знайомих вже всі дітки з горщиків виросли )))). Хоч бери і просись до когось з тих, що парку разом гуляєм :girl_crazy:
    В кого дітки зразково пісяють\какають в горщик )))))? Запросіть нас в гості :girl_crazy:

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Ми як вибирали горщик, то я одразу так і подумала, що наворотів нетреба. В нас простий собі горщик. Не сидиться йому і все. Вмію стояти - буду стояти.
    :girl_crazy: Може то йому такий кріселком купити? :girl_crazy:

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

всьо, наші памперси підуть у спадок наступному малюкові :) ми дорослі і сухі. Ще стоячи пісяти навчимось - і будем чисто кавалери :)

• Подобається Подобається x 1
  12. allusya

allusya Well-Known Member

А у нас почалась певна криза з висаджуванням (маю надію, що тимчасова). Тільки висаджую, починає викручуватись, вередувати, ложу - зразу пісяє. Особливо це вечером такий стан, бо зранку ми чемні, а вобід далі без підгузника (просипаємось сухенькі), страшенно тішить. Але маю ще такий нюанс, коли б вона не попісяла, як кладу на животик, то пісяння не за горами, не залежно від того чи висаджувала перед тим чи ні. І що з тим робити? Чим більше кладу на животик, тим більше все запісяне, коли на спині лежить, промахів значно менше.

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

може не класти на животик? :)
    як сама зі спини на животик перевертається, теж відразу пісяє, чи тільки коли мама так кладе?

14. allusya

allusya Well-Known Member

Ми в тому плані ліниві, не перевертаємось самі на животик :girl_nea: (можемо з животика на спину :) )

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

ну то може не класти на животик? чи їй на спинці вже нудно?

16. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Поділіться досвідом як висаджувати пісяти хлопчика. Бо з канням в тазік в нас все окей, а як починаєм пісяти то собі ноги пообпісюмо, мамі руки і все навкруги. З дівчинкою в цьому плані якось простіше. Висаджую так як на фото в першому дописі.

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

хоч в мене і дівчинка, через дальність "фонтанчиків" висаджую її так:
    в принципі, і хлопчикам мало б підходити.

18. Liliyah Romanova

Ми висаджувалися так, як на фото тут і тут.

19. irushka

irushka Well-Known Member

Може спробуйте пальцем притримати пісюнчик, тобто скерувати пісяння туди де вам треба. В нас не було ніколи такої проблеми, тримаю малого тепер над унітазом, ніжки широко розводжу і все добре, щоправда останнім часом йому терміново треба впіймати рукою те, що ллється :).

20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Спробуйте в ванні\в душовій кабіні\на природі в позі спинкою до себе, тоді мама суха :)