Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. hrobak

hrobak Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

[/COLOR]
    спробую. читала у Ваших дописах, що часом може хотіти бачити, чи всі іграшки не повтікали, поки пісяє, тепер спробую так, дякую за поради )

а у нас під балконом ще 3 поверхи і купа дітисьок у дворі майже завжди гуляє )))) ну ніц, лишається ше кімната і кухня :)

2. Holly

Holly Moderator

Я вже писала, що мали довгу подорож машиною (понад 8 годин), ну що я можу сказати, дарма я боялась :) Оленка сигналізувала, як не було як стати, то чемно терпіла. Ну і ще одне, так сказати досягнення - як хоче в туалет, а мене в кімнаті нема, злазить з дивану/килима і робить свої справи на голу підлогу.

3. Анута

Анута Well-Known Member

читаю вас і сама аналізую і прям дивуюсь як то я Павлуся в памперсах парила 2 роки?? це ж все елементарно, головне бажання мами з цим трохи "побавитись". Нема бажання - не буде ніц!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. irushka

irushka Well-Known Member

А я все думаю чому коли не було памперсів люди не висаджували дітей, а якісь клейонки стелили і ще Бог зна що, зараз хоч є вибір - висаджую чи в памперсах тримаю, а раніше як би всім було легше дітей доглядати, якби навчились ловити сигнали і не треба було б гори тих пеленок щодня без пральної машини прати.

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

До речі, немало тоді висаджували, просто не знали, що то так називається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Анута

Анута Well-Known Member

Їздимо зараз в клініку з малими по медоглядах і от сьогодні було куча дітлахів: в памперсах і з дурниками. І на мій погляд старші 2-х років.
    Казала чоловікові: чи то ми такі прогресивні, чи то відсталі від цивілізації?

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

мого чоловіка висаджували: він крехтав, а йому під попу стелили газетку чи клейонку :) свекруха досі хвалиться, що не знала що це таке, коли вся кухня мокрими пеленками завішана :)
    мдя, мені з дитинства запам"яталось, що діти вже в рік мають самі проситись на горщик (я його ще сама витягала з-пд ліжечка, а потім тарабанила в ванну кімнату, як "справи" були зроблені) і їх відучують від пустушок.

8. allusya

allusya Well-Known Member

В знайомої бабуся також висаджувала сина. До речі, і в насш час не всі знають, як то називається. Вчора побачила одну маму, яка періодично садила доню під кущик, хоча я придивлялась, то дівчинка була в памперсі. Вирішила запитати, що і як, думала може ця жіночка з ДП. Дівчинці 1 рік і 1 місяць. Питаю маму: "Ви висаджуєте доньку?" Реакція: великі круглі очі і :" Тобто, то як?". Насправді мама спостерігає за дитиною, відчуває її і періодично садить пісяти, просто не знала, що то так називається. А памперсами користується про всяк випадок на вулиці, обрала трусиками, щоб легко було знімати. Ще ця мама дає дитині цицю і провела мені курс лекції стосовно прикорму. Одне, що мені трохи дивно було, що дівчинка мала дурник.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мене мама теж висаджувала. Я вже про це писала, зрештою. Тому вона не була взагалі здивована, коли почула, що я з Натанчиком буду застосовувати той самий метод. Сказала, що дуже правильно. Вони мене й з Дарком переконували відмовлятися від підгузників чим пошвидше.
    А тут похвалилися знайомим, що ми вже в білизні ось уже 3-ій тиждень, то вони були дуже здивовані й перше питання було: де взяли білизну такого маленького розміру? Тут дійсно білизна є лише для діток від 2 років. Принаймні скільки дивилася в супермаркетах, всюди трусики від розміру 2Т починаються.

Мій Роман, правда, не терпить того терміну "висаджування". Завжди пришпилюється з того слова.
    Є ще якісь альтернативні терміни на це?

10. Orman

Orman Модератор-бомба

мене теж "висаджували", але слово мені не подобається, бо воно і суть не відображає. Як придумаєш шось файне дай знати, будь ласка :)

11. Анута

Анута Well-Known Member

Метод природньої гігієни немовлят, але то дуже довго вимовляти

• Подобається Подобається x 1
  12. Liliyah Romanova

Англійською мовою то називається elimination communication.

13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ось я ще раз до гілочки приєднаюсь коли візити хазяїна будинку закінчаться. З закордону прийде з дня на день. Килими не можу зняти, бо такого не можна - не сподобається хазяїну. В підгузнику "паритися" дитині недобре. Ми прийдем в гілку.
    І азарту так багато коли висаджуєш, як на мене) Вдасться чи ні. Будем вчитися знову:)

14. Liliyah Romanova

У нас був чудовий ранок. Ні одного пропуску. А під час сну запісяв ліжко. :sad:

15. Анута

Анута Well-Known Member

В нас останні ночі із запісяним ліжком :sad:
    Так міцно спить що не сигналізує взагалі. І я теж сплю (поки сухо)

16. Liliyah Romanova

А з чим то може бути пов'язане? Ніби й не зимно, а тут таке.

17. Анута

Анута Well-Known Member

Я в себе пов'язала з тим, що була шалена спека і враз пішли дощі, вночі стало прохолодніше і легше спати. Ну і плюс вибігається за цілий день.
    Побачимо на як довго це затримається. Вже і пеленку стелила - умудрився її якось відкопати, перелізти. І все на одному і тому самому місці, а я навіть не чую як він туди перелазить...

18. Liliyah Romanova

Ой, мені так одного ранку довелося зриватися. Малий лежав притулений до мене й почав пісяти просто мені на ногу. Я так сполошилася. :xaxa: Сподіваюся, що то дійсно через зміну погоди, бо раніше такого не було.

19. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я попередні ночі теж 3 рази висаджувала. А сьогодні цілу нічку спав. Пов*язую з повним місяцем.

20. Анута

Анута Well-Known Member