Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. hrobak

hrobak Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

я так розумію, йдеться про те, що не можна дитині пісяти на маму, коли вона (дитина) в неї на руках, мама має то показати. бо тоді дитина зрозуміє, що в поньє/слінгу ітп та сама ситуація і буде сигналити, а не бездумно пісяти. але в мене питання, коли я висаджую дитину пісяти, припустимо, вночі, з цицею в роті, вона ж в мене на руках тоді, ясно що я стелю пеленку, не тулю її до себе животиком, тримаю попід ніжки і вона пісяє на пеленку, але територіально вона ж знаходиться в той момент в мене на руках, хіба ні?

2. Galya

Galya Well-Known Member

Якщо є поза для висаджування то дитина буде розрізняти, що в такому випадку пісяти можна і треба, а коли просто на руках чи в слінгу, то буде вигинатись і проситись злізти. Коли саме таке наступить сказати важко, всі діти різні - з часом:)

3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Матвійко вже чотири рази пісяв, висаджуючись. А я к на крилах уже раз сто його висаджую... хоч і не треба. А, може, попіся думаю. Саме образливо, коли висаджувала посадила гратися і він тут же попісяв. Не раз було.
    Але в нас уже такий пргрес!!!

4. Holly

Holly Moderator

Планується завтра поїздка тривалістю 7-8 годин машиною. Поділіться досвідом, як то має бути. Бо ставати кожних 30 хв не хочеться. Я звичайно планую брати горщик, але не знаю чи зможе попісяти в машині на ходу?
    Ну і чужа хата, село, ніяких зручностей. Всі в один голос кричать брати одноразові, а я не хочу

5. allusya

allusya Well-Known Member

А в мене доня після занадто часто (без потреби, а може захоче попісяти) висаджування стала капризщувати коли в таку позу ставила :girl_sad: І вечером взагалі 2 год. не пісяла, мабуть дістала я. А вночі памперс такий був мокрий, що промок :girl_impossible: Треба якось знати міру, я мабуть, перегнула палку, хоча і не висаджувала надто часу, прикидала +-30 хв. Сьогодні вирішила не висаджувати пісяти, тільки раз по великому сходили в мисочку і все. Може такий день був не дуже вдалий, будемо пробувати далі :)

Останнє редагування: 10 Червень 2011
  6. hrobak

hrobak Well-Known Member

та я, власне, теж так потім подумала, бо ж висаджує мама завжди тримаючи в себе на руках :) просто для пісяти-какати особлива поза )

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Майточки є? Скільки там того: перепрала, воно махом висохне. То ж літо! Нащо дитині паритися?
    А як вона себе взагалі в машині поводить?
    Наш Натанчик у машині витримує до 2-х годин без пісяння. Особливо, якщо спить.
    У машині ми раз тільки висаджувалися в паперову шклянку, але то ми в корку стояли. Якщо машина буде їхати повним ходом, я би не радила так ризикувати.

То хто керує, мама чи доня? ;)
    Я висаджую щодня, незалежно від того, чи маємо успішний день чи з проколами. А коли вигинається й не хоче, аби тримати попід ніжки, то просто даю попісяти стоячи. Останнім часом 80% нашого висаджування саме так і відбувається.

Мені тут вже кілька разів казали (і Роман, і не тільки він), що в мене маса терпеливості, бо вони би вже давно дитину в підгузки запхали. А я просто вимкнула цю альтернативу, щоби вона перестала для мене бути альтернативою. Ми так із Дарком одне літо промучилися й після того жили вже без одноразових, а чому тут так не можна? Ну, попісяє малий на підлогу, то й що... Дарчик теж пісяв, а як без того дитина навчиться, де можна, а де ні?

Останнє редагування: 11 Червень 2011
    • Подобається Подобається x 1
  8. Анута

Анута Well-Known Member

Олю, в нас Тарасик їздить в кріслі спокійно, а як починає капризувати сприймаю це як сигнал ;)

Я сама з себе дивуюсь де терпіння та витримку беру...

9. hrobak

hrobak Well-Known Member

а от з Катруською шо робити? :) останнім часом як вигинається у ванній, почала висаджувати в кімнаті над горщиком/тазіком, ніби в половині випадків стало ліпше, але останні пару днів зовсім нє. думаю, то через той зуб, шо нам почав лізти, бо читала, що таке буває. буває?

10. Lingerie

Lingerie New Member

Ми теж трохи приїхали до моїх батьків додому погостювати...і коли похолодало надворі донечка почала набагато частіше пісяти і ще плюс до того всього,коли саджу її в горщик чи в іншу позу для того "діла",то вона починає пручатися і плакати сильно! Якась паніка на те висаджування в неї:girl_flag_of_truce: Якось вгадую,але вже декілька раз попісяла на ліжко,потім на підлогу (на ковролін). Батьки мої в один голос говорять,щоб вдягала памперс!!!
    Правду писала HOLLY: коли одна вдома-то легше висаджувати і точність попадання майже 100 %

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

просто завал якийсь останні пару днів. доходить до того, шо несу її пісяти, вона вигинається (причому пробую в різних позах, різних місцях, результат той самий), саджу на підлогу бавитись - калюжа. вночі теж атас повний, не висипаюся, бо починаю її чуть не кожне годування висаджувати, а вона бере і пісяє якось між ними. лізе зуб, може навіть два, плюс вона почала вставати всюди, де є опора, так підозрюю, шо то може і є причини такої поведінки? тато наш вже через раз починає нити - вдінь підгузок, вдінь підгузок. вспокійте мене, люди, скажіть, шо то минеться, а? вбрати їй на ніч підгузок і виспатися нарешті?

до речі, якраз в гостях все ок, хоч для страховки одягала одноразовий. в ньому ж додому і приїхали чистому, а там два рази чемно пісяли, коли мама носила.

12. Adelaida

Adelaida Active Member

Спробуй на день вдягати трусики, в які клади складену марлю. Але так висаджувати важче, то ж ще зняти майтки треба. Ти звикай, що запісяною ваша квартира все одно буде, рано чи пізно :)
    Вночі можеш спробувати висаджувати з цицею. Ось крутиться Катерина в напівсні, давай їй цицю, вона присмоктується, потім акуратно піднімаєш і тримаєш над мискою. Ну але є і мінуси... Моя Аліса вночі і до тепер іноді так, з цицею. Єдина надія на те, що скоро перестане вночі пісяти :)
    А про одноразові підгузки... Ви ж ідейні, так? :) Від того і відштовхуйтесь. Ми вдягали їх тільки, коли Аліса мала кишкову інфекцію, при тому були в Карпатах, на чужій території. Можна марлю, можна багаторазові. Все одно це набагато краще, ніж одноразові.

Останнє редагування: 12 Червень 2011
  13. hrobak

hrobak Well-Known Member

та я приблизно так і роблю, тільки над разовою пеленкою, мені чомусь так зручніше, але спочатку вона пісяла один раз годинка 2га-3тя, і потім вже зранку, 7ма-8ма, тепер бардак повний :sad:

щодо запісяної квартири, я переймаюся значно менше, ніж тато, мені просто сумно, що вона зі мною зараз пісяти не хоче. лише після сну-прогулянки-на прогулянці. хоча, якщо вдуматись, то вже дуже багато :)

14. allusya

allusya Well-Known Member

Мала б мама керувати :girl_yes2: Тому вчора і сьогодні ми гарно перед сном попісяли, а вдень чемно покакали в нашу мисочку :) Сьогодні батьки були свідками, як доня вдень робила свої справи над мисочкою, в них був легкий шок :connie_pull-pigtail А потім тато розповів, що вже давно бачив, як маленька дівчинка (приблизно 9 місяців) попросилась в мами попісяти, він не міг зрозуміти як так, і я гарно пояснила та ще й з прикладом вдалось :girl_cool:

15. Adelaida

Adelaida Active Member

Я гадаю, що до такого графіку знову повернеться за якийсь час. Як минуться зубки чи скачок який у розвитку.
    Ось я декілька місяців тому жалілась, що Аліса їсть мене цілу ніч і, відповідно, пісяє багато разів. А тепер все налагодилось. Перший раз о 1-2, і потім під ранок о 7-8. Так що налагодиться!
    Веронка ще радила у таких випадках вночі складену пелюшку підставляти під попу, без висаджування. Не хоче вона, вигинається, тоді клади її назад на ліжко, і складену пеленку вкладай проміж ніжок, і під попу. Але в нас так не виходило, тому що Алісі не подобались пеленки - одразу відштовхувала їх десь подалі. :) А сама відповзала пісяти в куточок ліжка :)

16. hrobak

hrobak Well-Known Member

та вночі вона не вигинається, просто пісяє потім, за якийсь час після того, як я засну :connie_pull-pigtail а про пеленку подумаю, бо навіть багаторазових підгузків вдягати не хочу тепер, бо то вийде або висаджування, або підгузки, з ними вночі висаджувати важкувато, точно ніякого сну )

от заради цього я сюди і писала , дякую :kiss:

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А в нас накрилися висаджування,((( бо я встигаю не так часто, як хотілося, а він попісяє то тут, то там. А в нас килими - частина наші, інша хазяїв в які здають нам будинок. І пісяє не тільки на наші килими, а, звичайно, і на їхні. І за таке нас по головці не погладять. Візьмуть - ще викинуть з квартири. Поміркувавши з чоловіком відклали висаджування. Але рада хоч ми попробували.
    Отак(((

18. Liliyah Romanova

Я просто згорнула килими, поки привчаємося.
    Правда, вже маю дні на 95% успішні. Два тижні вже спимо без підгузника. Ще трошки й зовсім віж них відмовимося. У нас тільки неділя зараз випадає поза режим, бо їздимо 2 години до церкви, а потому ще дві додому, а на літургії я не можу його пильнувати, бо треба спів провадити. Але він, бідацьо, рідко в рідгузник пісяє, тримає часлм 1,5 години.
    А якщо не носити? У нас теж такий період тільки-но скінчився. Висаджувала в кімнаті над мискою, або й на балконі часом, бо більше ніде не хотів. У нас під балконом тільки високі кущі туї. :xaxa:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ліля вам вже написала, килими можна згорнути. А калюжі будуть всеодно, чи зараза, чи потім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Liliyah Romanova

100% будуть. Я коли Дарка у 2,5 від підгузків відівчала, то так само були запісяні килими не раз. Ми їх теж тоді скасували, бо підлогу чи паркет повитирати простіше, ніж килим прати. Як на мене, літо - найкращий час для цього.