Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

А в мене навпаки люди розпитують про те, як то робити, аби дитина так на ноцник просилася. От розказую всім, хто просить. :)
    Ще ніхто не казав, що з памперсами легше. Навпаки, всі кажуть, що клас, бо то економніше й для дитини файно.

2. Adelaida

Adelaida Active Member

У мене приблизно такі ж думки з цього приводу. Все буде якнайкраще та у свій час. А за підтримку - дякую! Бо щось зявились сумніви, що може треба без циці.

3. natorella

natorella Well-Known Member

ліля, ви з народження висаджуєтесь
    я взнала шо то таке (дякую жж) аже в дитинячих півроку. і тєжко мені то давалось
    а діти. яких висаджують з народження можуть тримати суху пауза дуже рано

• Подобається Подобається x 1
  4. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Cтаршого сина почала висаджувати з 6 міс. ( це ще 11 років тому...), але не систематично, а тільки коли він вдома був (з того віку вдома тримала без памперсів), вночі не висаджувала. Молодшого з того самого віку. Теорію не читала , тому не впевнена, що це все взагалі можна назвати висаджуванням, бо просто якщо не забувала, то періодично ставила дітей пісяти. Так от, молодший десь з 2-3 міс. не пісяє вночі, іноді - під ранок тільки. Тому не думаю, що це нічна "сухість" пов'язана з висаджуваннями.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

а нам відразу далось, тобто, малі відразу зрозуміли, що я від них хочу. а починали з того ж 6-міс. віку....

5. indipes

indipes New Member

я позбулась страху і перестала вдягати. Хіба кудись треба надовго і по справах, о вдягаю багаторазовий для підстраховки

От з одноразовими на ніч у мене було те саме. Єва зранку попісяла і я вже не бачила смислу мучити дитину всю ніч пампіком

6. Liliyah Romanova

У нас багаторазові підгузники замість майточок, бо нема білизни на таких діток маленьких. Не передбачено чомусь. :)

7. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

привіт всім. можу поділитися своїм досвідом. висаджую малого з народження, вночі спить без підгузків зовсім, дуже класно. зараз нам 8,5 міс. гуляти ходим в підгузниках, літом думаю вже можна буде і без них

8. veronka

veronka зла друзя

а до якого віку вважається нормальним нічне пісяння? бо Марго може декілька ночей не цюняти, або всього двічі, а сьогодні - майже 5 разів(((

9. meri5

meri5 Well-Known Member

і мене цікавить, бо іноді ми можемо вночі попісяти. Старають вночі висаджувати, але буває, що вже пізно.

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А в нас прогрес - ми какаєм тільки в горщик!!!! Я вже бачу коли він хоче какати, найчастіше то після їжі і саджу його на горщик. Сьогодні я тільки на горщик його посадила, а він зразу "а-а-а" (тиснеться, то я його так навчила, але поки навчила, то думала що сама скоріше вкакаюсь:)). В підгузок вже не хоче чекає коли посаджу (ну хіба мами немає поряд, то буває). А от з пісянням, трохи важче. Деколи лишаю без підгузка, то як попісяється, все холодне - дупка, ніжки, в нас в хаті прохолодно (19 градусів), підлоги холодні, бо своя хата, то трохи боюсь щоб не застудився, ото потім буде цюняти:)

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Читала, що до 2,5-3х років часом може бути. Особливо коли всякі магнітні бурі , повний місяць, стрес, емоційні дні і т.д.

12. Анута

Анута Well-Known Member

ІМНО як такої норми немає.. Навіть дорослі вночі стають в туалет.
    В діток різниця хіба що в тому що тихо під себе чи повідомить.
    Павлусь вночі пісяв десь до 2,5 років (вже без памперсів були, але ще на ГВ). Серед ночі сонного садила на горщик перед тим як цицю дати.
    Таська теж вночі пісяє хоч і висаджуємось з народження. Тому те, що дітки не пісяють вночі з дуже раннього віку відношу до особистої фізіології.

13. Liliyah Romanova

А в нас кілька днів тому почався дивний період. Коли треба по великому, то малий не може розслабитися, бо роздивляється все навколо себе, попри те, що сто разів бачив і кімнату, і лазничку. Я вчора почала просто вдихати й видихати голосно. Допомагає. Але якось не хочеться привчати до такого. Що робити? Він може півдня терпіти, а тоді ввечері припирає й какає кілька разів підряд. Якась дивина.

14. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І я тепер до вас у темку....Колись думала, що нереально висаджувати дитинку малесеньку, але після нашого недавнього запалення ми від памперсів майже відмовилися, єдине виключення вночі. Перший тиждень було все скрізь запісяне, куди не положу, всюди пісяла. Я вже просто не мала, де то сушити в нашій однокімнатній квартирі, але вже з тиждень, напевно, я стараюся підгадувати момент, коли доця хоче пісяти, після сну висаджуємося і дивлюся по поведінці донечки, коли починає метишутися, зразу пробую висадити. Ловлю поки що не всі рази, але прогрес в нас величезний.....

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Вчора ввечері випадково вийшла така конструкція
    виявилось зручно висаджувати хлопчиків - струя попадає в таз :)

16. mashynka

mashynka Well-Known Member

я "доходила" майже рік. Почала читати з народження доньки, а чомусь взялася за висаджування тільки в Мартин рочок, після прочитаної Інгрід Бауер. І ніякі лекції прочитані подругами мені точно би не допомогли "дійти" швидше :)

17. Vialka

Vialka New Member

Поділюсь трошки нашим досвідом... Ми почали у 3 місяці, і як книжка пише, спочатку спостерігали за природними ритмами дитини, як вона себе при цьому поводить, які "сигнали" подає, але було літо, і Варя і так завжди була гола, на пеленочці, і в день і вночі, так шо до нас це якось само собою прийшло, шо треба би висаджувати, але почало виходити тільки в 5 міс., (до цього виходило тільки після сну, і то не завжди), при чому дуже раптово, і спочатку вночі, в один момент, я зрозуміла що знаю що вона зараз буде робити, і все, з того моменту підгузники були лише для пістраховки, коли йшли гуляти десь далеко, а тепер і зовсім помітила що ми якось перестали ними користуватись.. звісно промахи бувають, але тільки коли я чимось дуже захоплено зайнята.. дуже рада що ми висаджуємось, це насправді дає свободу!

18. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В нас вже другий день "аварії" стають все частіше, сьогодні дійшло до того, що доця не хотіла мені попісяти, коли я її висаджувала, а випиналася, випростовувала ноги, плакала, а як тільки положила її, то зразу зробила своє діло в колготочки....ото тепер думаю в чому може бути причина, адже бували дні, що в нас йшло все на "ура", а "аварій" майже не було, а тут таке.

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Софія вже 2,5 тижні спить нічкою без пампіка і ні разу не попісялась. Два рази за цей час вставала зі мню вночі попісяти, встає, пісяє на горшочок, залазить на ліжко назад і далі спить, хоч оце буквально 2 останні ночі гарно спить знов, а то був якийсь тиждень чи навіть більше просто жах зі сном.
    От такі у нас досягнення:)

20. Farfalla

Farfalla Member

У мене було аналогічно. Тримаю, не цюняє. Тільки положу на пеленочку: відразу льор-льор-льоррррррррррр...
    Тоді спробувала її не тримати над горщиком, а садити. Просто притримую її. І тільки пісь-пісь-пісь і відразу льор-льор-льоррр )) Спробуйте, MILITARIYA, вік вашої красунечки вже ніби дозволяє її садити. Раптом і Вам допоможе :girl_in_dreams: