Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

кожна дитина індивідуальна, поспостерігайте протягом дня за ним. Моя в такому віці пісяла кожні 30 хв (оскільки вона "не сигналізувала" довелось спостерігати і засікати інтервал між тим ділом).

2. slobodianka

slobodianka Member

Єху!!!:girl_dance: Ми сьогодні перший день висаджуємось-не пропустили ні разу! Помітила, що маля коли перестав спати пісяти під час сну, коли прокинеться-зразу-це мій перший крок. Результат-сухі штанятка і колиска:girl_dance:Правда кімната трошки запісяна-ну ще не навчились ловити ті струмочки. Але класно!!!:radist:

3. nasturcia

nasturcia New Member

Що робити, якщо мій партизан теж ніяк не сигналізує? Іще одне запитання: як вирішувати проблему висаджування вночі, бо він прокидається і плаче.

4. Анута

Анута Well-Known Member

Але Тарасик сьогодні мамі утнув!
    Попросився - віднесла попісяти.
    Потім вже бавились на ліжку, аж тут без жодного попередження давай какати. Втрачаю дар мови (вже давно в стані свідомості на ліжку не цюняємо), хапаю під руки і на підлогу. Добре що був в трусиках - ліжко особливо не постраждало.
    Беруся його роздягати, а він навтьоки. По ногах тече, по килимах, руками розмазуємо, повземо... Короче, картина "маслом"...
    Роздягаю - кричить, мию - верещить і вириваються (обламала, мол, такий творчий процес). Я брудна, мокра. Біля умивальника підлога-стіни мокрі...
    Короче, купа вереску, миття та прання. Отакий сюрприз видав

5. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Оооооо,знайома картина,в нас такі сюрпризи вже місяць продовжуються(я в шокови:girl_impossible:),всі коврики закакані,вже замахалась чистити,а в штани ми не хочемо-ПАНИ,тільки бігаючи по хаті,і ні на горщик,ні на руках-нівкакую.от чекаю коли то пройде,бо до того ніяких проблем з висаджуванням не було

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ну а ми вже з місяць не пісяємо на вулиці в памперс, тобто беру хіба для підстраховки і тепла, тож може і три години терпіти, вдом - 98 відсотків попадання, головне вчасно це зробити,голопопимо або в колготках, з каканням,ттт, ще з чотирьох місяців проблем нема, а сьогодні вночі взагалі в памперс не попісяла, зате в горщичок зранечку багацько була. скажіть чи у нашому віці це нормально що вона вночі не пісяла, чи це їй рідини замало було(в нас гв і педприкорм)?

7. indipes

indipes New Member

Здається в нас все знов налагоджується!!! Справа була в зубчикові. А я вже так переживала. Ми от вже місяців 2 зовсім без пампіка (вдягали раз на поїздку в іншу область). І мені так приємно, що все вийшло, що ми таки висаджуємось ))) Бо я чесно не дуже вірила, що у нас щось вийде, після стількох невдалих спроб, та ще й ж 6 місяців :girl_tender:

Нам от тільки 8 місяців і ми вночі не пісяєм. Зате зранку такі об"єми. По моєму це цілком нормально, дитина росте і мочевий розвивається. Я пробувала частіше прикладати, але всеодно не пісяє.

8. Nastynya

неа,в нас нічні пісяння повернулись, хоча по памперсу чую, що в меньших обємах. маю питання до Анути, чи ви знову зняли памперс на ніч?(бо якось писали, що вдіваєте)і як ваші дітки вночі пісяють, починає крутитись-висаджуєте-далі лягаєте?а дитина не розгуляється?бо якось пробувала на ніч зняти, то вже було важко заспокоїти. а якщо дитина просто хоче поміняти положення, то за кожним разом її пробувати висадити?той дурнуватий страх маю, що всі не виспимось...

9. Анута

Анута Well-Known Member

знімали, а зараз знову оділи. Тася минулого тижня захворів і, думаю, від високої Т (трималась біля 40) поносив, какав що 2 години, а то і частіше. Купили самі дешеві підгузники (на один покак) і викидали кучу за день. Пробували в трусиках бути, але всі трулі закакані і все довкола. Зараз ще одягаю, підстраховуюсь, але планую найближчими днями (ночами) зняти.
    Тася як хоче пісяти, то крізь сон починає гучно плакати (тобто як дискомфорт). Однозначно щоб заспокоївся беру на руки (цицю не бере, бо не її хоче) і тоді висаджую. Зробили справу, лягли і циця, спати. Іноді навіть без циці - плюх і спить. Тобто зник фактор дискомфорту і далі спить.

за весь період висаджувань щоб "розгулявся" певно було кілька разів (одиниці і то не згадаю). А от дійсно розгулювався коли був у підгузнику і покакав, і треба було серед ночі то все поміняти, дупцю витерти і т.п. Бо коли висадиш для покаку, то лише попку витер і спати, а тут маніпуляцій більше. А закаканого спати не лишиш, бо спання тоді не буде, буде скиглити і крутитись, оскільки дошкуляє.

ІМНО за тиждень-два будете розрізняти що до чого

в нас теж не все ідеально, не подумайте зайвого :) але вчимось і якщо порівнювати Павлуся і Тасю, то різниця є. Як далі буде - побачимо.

10. Nastynya

Анута, дякую вам за відповідь, але ще маю одне дурне питання)))пісяєте над мискою, я так розумію, а попіси залишаєте до ранку під ногами чи якось виносите?

11. Анута

Анута Well-Known Member

якщо вночі - то виношу все зранку.
    з того боку ліжка встаю тільки я і я орієнтуюсь де тазічок стоїть ;)
    попіси малого не дають запаху, а серед ночі практично не какаємо. Какаємо (так було до хвороби) о 8 ранку (можна було годинник звіряти)

12. Nastynya

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нашого татка вчора була велика радість.
    Я лежала хвора, він бавився з малим в іншій кімнаті. І тут такий щасливий крик на цілу хату: Лілю, я зрозумів, коли малий хотів пісяти!!!!!!!!

14. Nastynya

ну що, звітуюсь після нашої першої ночі без памперса, не так страшно, як я собі вже науявляла, вечером вже думала передумаю, але ж моя дитина розумніша!!!!заснули ми в штанцях самих о 21.30, прокинулись о 22.30. сходили на горщик, другий раз прокинулись о 07.30, запісяли пеленку, бо я була сонна і не поняла, що і до чого. так питання до самої себе:нащо тримати дитину в памперсі? ради тих двох попісів?вобщому-мені сподобалось, залишились денні гуляння, хоч мала не пісяє на прогулянці, але вдягаю памперс, бо ж якщо щоб не ходила мокра...тож наступне питання:чи вдіваєте малим памперс для підстраховки на вулицю?чи нема чого боятись?

15. Анута

Анута Well-Known Member

ще не позбулась страху тому одягаю.
    потепліє і однозначно зніму.
    але у нас бували ситуації коли ми їздили по справах і загалом це тривало приблизно 5 годин. Коли під"їзжали вже додому малий розверещався і ніц його не могло заспокоїти. Пригнала і бігом роздягати. Мац - а памперс не пісяний! Одразу зняла і ми стільки напісяли. Таке враження що саме цього чекав. Сама була в шоці!

16. Nastynya

ну ми, минуле літо, теж форсували без памперса, всі наші сусіли були в шоці, що така маленька дитина може сигналити...

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ну от ми дойшли до такого моменту, шо Софія сама ходить за день на горшечок всі рази, хіба не встигає добігти. Ніч ще з памперсом. На жаль. Хоча, теж, як коли кладу спати, часом з, часом без. Без - тільки коли повністю здорова. Шкода, що ми не висаджувались. Таки правильно це і все.
    Зараз пампік тільки на прогулянку і на ніч. Той що з ночі 1 раз на три мокрий, але шось я певно залінива ще, переодягати вночі запісяну Со. Со не дається категорично себе нічкою посадити, припідняти, навіть на непромокаючу пеленку, тільки на ліжко:) Такщо... переростем. Сподіваюсь що недовго залишилось.
    І ще у нас прогрес.Ми починаємо пампік нелюбити:)

18. Adelaida

Adelaida Active Member

І ми ще вдягаємо, хоча за осінь-зиму попісів в підгузок було всього два. Це вже я не мала змоги висадити (була довга прогулянка і довга дорога).
    Але маю такий самий страх як Анута, що зимою на вулиці не зможу перевдягнути, якщо що. Хоча цього "якщо що" не стається. З іншої сторони, я її затепло не вдягаю, так що рахую підгузок що додатковим утепленням до колготок :)
    Як прийде весна і почне топати по землі, зніму зразу.
    Влітку ходили без підгузків, тільки марлеву вкладочку в лосіни/трусики, знову ж таки задля цього "якщо що", яке за літо сталось 2-3 рази :)

19. Nastynya

ця нічка була трохи важчою, бо на перші чотири попіси я навіть не прокинулась:girl_blush2:, але нічого, Софійка не хотіла спати на мокрому, тому одразу мене будила, а решту, їх було ще два, зловила, але я й з того тішуся:girl_dance:

20. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Перечитала всю тему.. :) тепер зі спокійною душею задаю питання - вроді ніхто не питався :).

Ми от тільки готуємось до зустрічі з малечею, але я вже зараз багато начиталась про висаджування і дуже хочу спробувати. Так от - чи не підкажуть нам вже досвідчені мамусі, як в матеріальному плані до цього підготуватись (наразі цікавить для найменшенької дитинки, бо далі мабуть все стане на свої місця):
    - який одяг найбільше вживався для дитини (сліпики, чи повзунята, чи може такі гетри як в тих роликах, які тут викладались)
    - скільки врешті-решт потрібно було пелюшок і яких саме - ситцевих, фланелевих, чи в основному одноразових?
    - скількома марлевими підгузками (чи вкладками до багаторазового) достатньо обійтись?
    - які пристосування використовували на матрац свого ліжка - клейонку під простирадло буде достатньо, чи то парить?

наперед дуже дякую :)

• Зе бест! Зе бест! x 1