Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

троха гинший - там не такий високий виріз))) хотя мо я наганяю таінствєнності

2. Adelaida

Adelaida Active Member

А в нас якийсь період дивний... Вночі Аліса їсть разів пять щонайменше, і, відповідно, так само пісяє. Якщо десь ввечері пізно приходимо додому, я її роздягаю, висаджую, вкладаю спатки. Тоді до ранку їсть як завжди, але в туалет ходить аж під ранок. Питання в іншому, вона категорично не хоче висаджуватись ввечері (перед сном), так почалось місяців з чотирьох. Тобто тільки після прогулянки-роздягання. Вкладаю її біля 22, а перед тим в туалет ходить о 19-20. Але тепер це наклалось на нон-стоп харчування вночі і маємо мене невиспану, купу всього запісяного. :sad:

Вона тихенько уві сні повертається на живіт, і відповзає кудись по ліжку. Непрокидаючись пісяє. :) Потім вже будиться, бо ж їй некомфортно. Я прокидаюсь від того, що мені стає тепло і мокро, або від дзюрчання. :)

Раніше вона від того, що хоче в туалет починала крутитись, я й прокидалась.

Навіть не знаю, як це коло розірвати. Чи гуляти під вечір (зимою? в темряві?) і потім роздягути-висаджувати, чи намагатись нагодувати більше вдень, щоб менше їла вночі (що також нереально).

3. Анута

Анута Well-Known Member

як я вас розумію! і хоч ви старші на нас, у нас приблизно така ж історія. День все гаразд, а вночі якась суцільна карусель: пісяти-їсти-пісяти-їсти... На ранок я делво тепла. Раніше висаджувались вночі нормально (сама ж тут писала), а потім видно якийсь період почався. Коли я вже була на межі неврозу, проаналізувавши ситуацію прийшла до висновку: найбільше, що нам зараз потрібне - це стабільна нервова система мами! І змирилась, одягаю на ніч підгузник.
    Вдень все, я б сказала, досить добре, а от ночі.... Причому "розваги" починались десь після першої і десь так до 7-ої. Якесь таке нон-стоп... Надіюсь, що минеться... Мо знову на зуби? В кімнаті не є жарко. Перебрала кучу варіантів і вирішила наразі змиритись з тим. Я мушу хоч трохи висипатись...

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ви перед сном миєтесь? В нас теж був такий період, правда вже пізніше. То я перед сном несла в ванну, помити руки, ноги, бузю, будь-що і під дзюрчання води все виходило.

5. Януся

Януся Well-Known Member

а ми почали подавати знак про пісяння коли вже попісяли. Дивиться на мене і затискає губи (то такий знак) я одразу хапаю доню, а ноги вже мокрі. Що робити... Пов'язую з тим, що почала ставати на ножки, і коли повзає єдина ціль за щось вхопитись і стояти, може дуже цей процес її захоплює...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми нині в церкві йшли до лазнички і коло неї мама картала дівчинку (десь 4-5 років на вигляд) за те, що та не попередила, що хоче пісяти. Я йшла з Дарком і Натанчиком. Та пані на мене глянула і з посмішкою сказала: "не встигли ми". Коли ми вийшли з лазнички, мені так кортіло сказати: "а ми встигли", але вирішила зайвий раз не хвалитися. І так наші друзі шоковані тим, як я малого до лазнички ношу і ловлю його сигнали. :girl_blush2:

7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Лідо, а перед годуваннями вночі висаджуєш? Я так робила з профілактичною метою - як тільки почала шебуршитися, висадилися, погамали і далі спати. Був теж такий період (ттт, недовго), коли почала вночі не прокидаючись пісяти. Було таке, шо перед сном не хотіла пісяти, то я її носила в туалет, як вона на перше нічне годування прокидалась.
    А може вологість низька? Може навпаки малечі вночі захолодно? Любий фактор дискомфорту може таке викликати. Хоча можуть бути і зуби, у нас як ікла лізли, то я думала, шо той нон-стоп з нічним годуванням ніколи не закінчиться!

8. Liliyah Romanova

У нас вчора був день саботажу. Запісяли всі підгузки та вкладки.
    Повідомляв про те, що треба до лазнички, лише якщо по-великому хотів, а пісяв - то вже копошився чи сигналізував, як був мокрий. Так я й не зрозуміла причини. Нині вже знову все чемно й гарно. Що то таке було вчора?
    У нас було трохи зимно, може, тому? Бо зазвичай у хаті досить тепло, а тут навіть я мусіла щось на довгий рукав вбрати.

І кумедний випадок.
    Мали в неділю Миколая в церкві. Після забави пішли ми з Натанчиком до лазнички, там якраз одна пані щось відмивала, бо кухня була перепонена. Ми чемно зробили обидві справи на велику радість тої пані . Потому ми ще стояли з нею в залі й балакали про її досвід із дітками. Проходить повз нас один парохіянин, уп'яте татко, і каже мені: вважай, бо можеш мати мокру справу (Натанчик був без підгузка в мене на руках). А пані йому відповідає: цей малий чемно ходить в туалет, тому ніяких проблем не буде. Уп'яте татко великими очима дивиться на мене: справді? Ну, я так згрубша відповідаю, що так і що він сигналить, і ми цим із 2-ох тижнів його життя займаємося. Реакція була пришпильна: розкажи про це моїй жінці. :xaxa:

А ще по четвергах, поки я вчу української, наш татко сидить із Натанчиком. І в той час любить приходити на розмову один семінарист, котрий безмежно любить діток, і власне дуже любить Дарка й Натанчика. Перший раз, коли вони сиділи й балакали, а Роман раптом зірвався і взяв Натанчика попісяти, у семінариста був шок. Роман потім мені про то з посмішкою розповідав: ти би бачила його очі, коли я "вгадав" (на його думку), що дитина хоче в туалет, а особливо після того, як я "вгадав" ще два рази. :mocking:
    Про нас тут знайомі вже своїм друзям розповідають , яка в нас чудо-дитина. :girl_crazy:

Останнє редагування: 17 Грудень 2010
  9. DarkNess

DarkNess New Member

А в мене якраз навпаки. Вночі поки малий спить - не пісяє зовсім, коли прокидається - сигналить і все нормально. А вдень ненормально. Шось дитині сталося, коли я його висажую - дико кричить, пручається, вигинається -- і я не знаю в чому справа. При тому в таких умовах він пісяє/какає кричучи. Так триває зо два тижні. Я вже було подумала, що його шось болить, не знаю, що й думати. Може це пов"язано якось із зубами, бо маємо вже один зуб і чекаємо наступного?

10. veronka

veronka зла друзя

у нас теж таке було, але перейшло - такий перехідний період десь у 3-4 місяці

11. DarkNess

DarkNess New Member

Ще ось таке. Може хто пояснить. Коли я перебуваю з малим в безпосередній близькості (спимо разом або бавимось або просто "спілкуємось") - він не пісяє буває і по годині і по дві, сигналить коли хоче і пісяє виключно на миску. А от коли я займуся чимось іншим або вийду з кімнати (навіть на 2 хв, при тому тільки що ж результативно висажувались) - візьме і напісяє на ліжко чи диван зовсім чуть-чуть, але все ж напісяє. І чому він так себе поводить?
    І про висаджування після їди. Я так і не навчилась висаджувати з груддю. Получається так, що відразу як поїсть - чекати він не може щоб молочко трохи засвоїлось, животик стискається, коли я підгинаю йому ніжки - багато зригує із щойно поївшого. Хочу запитати чи то у всіх так і чи це нормально?

12. Holly

Holly Moderator

я теж
    теж таке було, я спосіб знайшла. Коли Оленка поїсть, я знімаю підгузник і ношу трішки вертикально. Оленка розуміє, що зараз будем пісяти, але тазіка нема, тому чекає :)
    А взагалі, не можу натішитись Оленкою. Ми були в селі і не висаджувались. В хаті досить прохолодно, та й сушити не має де. Дуже переживала, що перестане робити сої справи в тазік. Але Оленка така молодчинка, ми навіть тепер на вулицю і на ніч не вдягаєм одноразовий підгузник

13. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А як ви у громадських місцях висаджуєте? Над умивальником? А якщо треба покакати, то як?

14. natorella

natorella Well-Known Member

я вже колись розказувала про пакетики одноразові
    в них кладете багато туалет. паперу. коли треба зробити справи - відходите в бік, дитину у позу для висаджування. підставили той пакетих. і попісяти можна і покакати
    я саші в маршрутку брала - пару раз пісяв. папір вбирає сечу, потім той пакетик викидати

15. indipes

indipes New Member

ну от, почали і ми висаджуватись. 3 тижні все було супер, я розуміла, коли вона хоче пісяти і якось навіть какати. За цей час ми лише кілька разів щось опустили. Але у неї зараз якось різко змінився "графік", я їй пропоную, коли б вона мала хотіти, вона вигинається і протестує. Сьогодні їй запропонувала, вона відмовилась, виповзла на коврик і радісно напісяла :sad:(( знаю, що не треба розстроюватись, але я шось зовсім не можу зараз зрозуміти її. Єдине, що пісяєм після сну 100 %, а решта :girl_cray: ну поки тримаємось без памперса взагалі, бо не хочеться якось місяць праці здати в памперс

16. Holly

Holly Moderator

Чи є якийсь багаторазовий підгузник, такий як трусики? Бо не завжди є можливість покласти дитину, зняти одяг і підгузник, а потім назад вбрати. А так можна було б до колін стягнути і назад підтягнути однією рукою.

17. Ная

Ная Well-Known Member

Є тренувальні трусики,в них вшиті вологопоглинаючі вкладки,на раз не промакають,100% бавовна. Ми собі таких на літо придбала,ше не користувалися,бо нам ше великі,там розмір десь на рік-півтора найменший,хоча тре поміряти,може вже і добрі будуть. В магазинах не бачила,купувала на кідстафі.Вони так виглядають:

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

а як вам такий варіант? http://www.youtube.com/watch?v=krtukdv-Fyg&feature=player_embedded

19. Liliyah Romanova

У нас прогрес. По дорозі до Кінґстона дитина не пісяла 2 години. Дорога додому була трохи довга (на трасі перевернулася вантажівка й трасу перекрили, довелося об'їжджати додаткову годину), то малий попісяв чемно у паперове горнятко. :xaxa:

Одна проблема, як чимось захоплений, вражений - не сигналить взагалі, пісяє тихесенько в штани.

20. nasturcia

nasturcia New Member

у мене малий такий самий. вражає радість, з якою він це робить. Скажіть мені, порадьте. як часто в такому віці (майже 7 міс.) треба висаджувати?