Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> горщик: рекомендації, досвід, коментарі...

такі зміни можуть бути коли в дитини "прорив" по якимось іншим навичкам: почала сидіти, стояти, повзати, ходити тощо. Такий "скачок назад" триває до 2-х тижнів після освоєння чогось нового в фізичному плані.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

може просто привертає увагу, щоб мама більше була біля неї, носила на ручках...

• мімімі мімімі x 1
  3. Adelaida

Adelaida Active Member

Бауер на озоні є. Напевно одна з тих книжок, які вартує мати і в аналоговому вигляді. Якщо буде декілька бажаючих, можна спробувати замовити. Напевно (ще не перевіряла), доставка з Росії дешевше буде.

4. Wira

Wira New Member

А ми вже пісяєм і не тільки де треба!!!:girl_in_love:
    Правда, коли доця пісяє, то їй страшно очі квадратні:crazy: на мене дивиться, а я молодчинка, кажу. Скоро ми успіхи зробили за три дні. Я їй іграшки ще біля горщика даю, щоб не скучно було, так вона туди в середину мусить щось кинути:8:

5. natorella

natorella Well-Known Member

шось мені дорожче ніж на катінці виходить
    краще на петрівці пошукати))

6. Gemmy

Gemmy Member

Ми теж три дні практикуємо висаджування на горщик. Але результатів мало: доня вже бачити його не хоче, зразу починає плакати і вигинається дугою, не можу її посадити. В такому положенні якось навіть попісяла. Мабуть, перестаралась я...

7. Wira

Wira New Member

Моя теж плакала коли я садила, але поняла, що її хвилює те, що він холодноватий, то я їй так кофточку стягую, щоб спинку загріти ї нормально, ще іграшків дам, вона ще любить гопати на ньому як на конику:)

8. KNadya

KNadya New Member

Моя також ніяк не хотіла на нього сідати з цієї ж причини. У мене такий горшочок, що складається з двох частин - кріселка і самого горшочка. Я на кріселко стелю тепленький рушничок (такий як халатики дитячі продають), а зверху вже ставлю сам горшочок, щоб рушничок в горшочок не падав. Супер!!!! Тільки як я це зробила, відразу проблем висаджування на горшок не стало

9. Galya

Galya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  10. veronka

veronka зла друзя

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну в нас ще прийнято мати дитину за якесь тупе створіння, яке взагалі не знає, чого йому від життя треба, і тому за нього постійно мають вирішувати - коли їсти, коли спати, як вдягатися, коли починати на горщик сідати...

• Подобається Подобається x 1
  12. Natalya

Natalya Well-Known Member

13. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я зла... вже кілька днів підряд...
    Та ні, діти розумні, але їм фіолетово до наших "понять" і нашого розміння правильних вчинків. Це ми дорослі собі постановили, що дитина має пісяти в горщик. А їм підходить і в штани, і на диван...
    Але неможливо кожну хвилину-другу дивитись на дитину, бо є й інші справи, інші інтереси, зрештою...
    ...Вже кілька днів у нас по 4-5 штанів на день мокрі - без попередження :girl_cray:. А перед тим 2 місяці щоразу справно пісяли в горшок. І що це таке?

14. natorella

банальна криза-відмова. таке у всіх буває

та дитина коли сигналізує, то можна навіть на хвилину від інтересів відвернутись. галя писала саме про те, шо дитина терпить і чекає, коли мама звільниться і висадить

15. Gemmy

Gemmy Member

А я, мабуть, перестаралася з привчанням малої до горщика... Тиждень пробуємо, спочатку мала не розуміла, що від неї хочу (ну це нормально), а потім почала викручуватись і вигинатися, плаче і виривається. Може навіть попісяти над горщиком, не згинаючи спини. А мокрою бути їй зовсім не заважає! Може сидіти так (правда, не знаю, наскільки довго), продовжуючи гратися. От я і не знаю, продовжувати війну з нею, чи зробити перерву? Хотілося би вже відмовитись від памперсів, сьогодні в нас було +27, прийшли з вулиці, зразу зняла памперс, а звідти мало що пара не йшла...

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Однозначно зробити перерву. То у всіх буває такий період, перейде. А від памперсів можете відмовитись вдома цілком, давати тільки на вулицю. Хоча якщо у вас так тепло сможна і надвір просто брати запасні штанці і трусикми. А скільки вам?

17. Gemmy

Gemmy Member

Вже майже 9 місяців, тому на вулиці поки що лише в колясці. Якось страшнувато без памперсу на вулицю виходити. Та й однією парою запасних штанів і трусиків не обійдеться - Каріна пісяє приблизно кожні 30-40 хв., а гуляємо ми не менше 2х годин. Посадити ж на вулиці не вийде - вона не згинається (протестує)

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну тоді вдягайте на вулицю ще памперс раз так, але вдома можна спокійно без нього обходитись (ми з 5 міс. вдома без памперса). А з горщзиком, якщо протестує, краще зачекати, але хай стоїть на видному місці

19. Анута

Анута Well-Known Member

а я щось останні дні вночі сплю так, що можна танком їздити. прихожу до тями коли вже малий попісяв, т.щ. нічні висаджування наразі заглохли.
    а ще, після 3-денного гостювання та періодичного використання одноразових підгузників, малий почав спокійно собі лежати мокрим. Раніше одразу була сирена і я знала, що прошляпала, а зараз або далі спить, або просто собі лежить :sad: от такий результат.

а ще вчора дивилась Комаровського про підгузники. Спонсор передача ТМ Памперс. З твердженням що одноразовий підгузник придумали для мами, а не для дитини посперечатись не можу. Але цікавою була інша позиція: Кому яка різниця куди справляє нужну ваша 4-х річна дитина? Головне, що вам так зручно! (це коротко).
    я згідна з тим, що не варто вкладати надмірних переживань у фразу "а що люди скажуть?", але ж не ходити дитині 4-х чи 5-ти років у підгузнику? Дитина такого віку вже цілком свідома і підгузник в такому віці ІМНО це вже якась проблема.

20. natorella

продовження реклами - ПАМПЕРС до 18 місяців не знімати? угу. прикольноооооо.
    та якшо мамам нема, то справді, чого ти, ань, переживаєш за чужі діти. он в гамериці діти в підгузниках в школу ходять. і ніц.