Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. KNadya

KNadya New Member

Відповідь: Висаджування -> горщик: рекомендації, досвід, коментарі...

Моя мала в 9 місяців сиділа на горщику як має бути. А почала садити на горщик як тільки почала сидіти. Пам"ятаю що у пів року ми пісяли вже на горшочку. До речі, моя малявка завжди пісяє після сну. Попробуйте.

2. Natalya

Natalya Well-Known Member

Як це запізно? :) Пробуйте і побачите по ситуації.
    Напевно критичні ситуації штовхають до прогресу не тільки дорослих. Були ми в гостях, без горщика пішли, бо недалеко від дому і, думали, що ненадовго. Але заговорились, дитина напилась компоту і каже "А-а". Памперса не мали, пісяти на чужі килими якось негарно. Що робити? Пішли в туалет, і на моє велике здивування процес пішов, прямісінько в унітаз, стоячи. :girl_claping: А потім тато розказав, що на гаївках вони так само робили (тільки без унітаза).

3. Gemmy

Gemmy Member

Бачу, я лінива мама. Малій вже 8 місяців, а горщик в нас майже не використовується (лише коли доня какає, чітко розумію її сигнали). Буду виправлятись, бо вже й до літа справа йде. А от обов’язково ставити пеленки в трусики? чи можна просто на них колготки натягнути (цього добра маємо повно)?

4. Веснянка

Веснянка Well-Known Member

Дівчатонька-матусі, якщо хочете максимально позитивно і ефективно допомагати своїй дитині бути чистою і сухою, почитайте книгу "Жизнь без подгузніков" Інгрид Бауер, просто суперова робота і дуже помічна! вибачайте, якщо вже хтось про неї тут згадував. Там якраз про те, що дітки народжуються з природніми потребами бути сухенькими і чистенькими, а наша материнська задача в тому аби навчитися їм допомагати поки вони потребують в тому допомоги, висаджувати коли вони подають "знаки". Я так шкодую, що свого синочка не почала ще в пологовому висаджувати бо він ще звідти робив ротик сопілочкою як збирався попісяти або покакати, а зараз, коли почав повзати ці сигнали розпізнати вже важко, але я намагаюся інтуїтивно вгадувати, або просто пропоную час від часу. ми тільки на початку шляху, але вже є успіхи, тому хочу і вас підбадьорити, негоже аби ніжні дитячі дупці парилися в памперсах, ми хоч ними і не користуємося, але всеодно навіть природні підгузки - це не так приємно як суха і чиста дупця =) успіхів вам і терпіння! а головне безмежної любові і ніжності до ваших малюків!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 1
  5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

От терпіння в мене є, а успіхів бракує. Ми в хаті безпамперсні давно,але малий не сяде на горшок НІЯК! навіть з друзями за компаню..і бачить,як інші дітки знімають штани і сідають...а йому то до фені. Кажу,повторюю,по горшку у кожній кімнаті. НЕТ! Попісяє,покакає в штани і ниє..мол знімай. В садик,якщо вийде дати,тре вже йти з умінням того діла..і ЯК мені бути,що робити?
    Одну пораду почула від "родини": Бити,як попісяє в штани..я своїх била і привчила...

6. Natalya

Natalya Well-Known Member

Та можна просто. Просто, коли не зловите, на підлозі/килимі/дивані/колінах... буде мокріше :). Ми перестали користуватись марлевими підгузниками (хоч під кінець вони вже й не сильно рятували), коли дитина почала сама проситися на горщик.

7. Adelaida

Adelaida Active Member

Який приклад з давнини :)
    Kitagawa Utamaro

8. Веснянка

Веснянка Well-Known Member

якщо не секрет, а в якому віці ви почали пробувати сідати на горщик?
    а ще: як щодо спеціального сидіння-кружка на унітаз для маленьких дорослячків? чи ваше диво не прагне бути схожим на маму й тата? =))) а то друзі - це добре, а от мама з татом - це ж круто! пам'ятаю як моя племінничка просто шаленіла від гордості, паралельно і на горщик сідала.
    успіхи будуть неодмінно! не втрачайте віри у вашого синочка ні на мить! на все ваш малюк має свої причини, просто ми дорослі не завжди вміємо їх "вловити". не бийте в жодному випадку, але з усього видно, ВИ - справжня мама і не будте такі бздури слухати.

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у 8 м.він вже какав і пісяв у горшок.правда,як я посадила. Потом якось колись..а сьогодніі ні,потом забулось,і не висажувала постійно-сама вина!
    пробувала просто ббез насадки садити то не хоче..от схожу куплю ту штуку.спробуємо

10. Олюська

Олюська Well-Known Member

Хто знає, чи у Львові можна купити (і де?) літературу про висаджування?

11. natorella

natorella Well-Known Member

нема
    бауер не продаєтсья у нас. треба шукати деінде

12. Galya

Galya Well-Known Member

Бауер в неті є безплатно...Якшо треба, можу вислати:)

13. natorella

та я маю лінк і скачано також. але я люблю читати книжку. не можу ерзац-варіант навіть дивитись((( і маю знайому яка також хотіла колєжанці саме друковану (не розкдруковану) дати
    буду шукати по україні. як найду - свисну бажаючим де є

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

15. Fast

Fast Well-Known Member

Трохи може не сюди пишу, але підскажіть то нормально коли дитина пісяє через пів години? Вчора зняла памперс - попісяла, вдягнула її без памперса - попісялась за 30 хв, перебрала - думаю може в ножки змерзла - вдягнула шкарпетки - і знову за 30 хв попісяна

16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ха, через 30 хв, в мене від 10 до 30 хв буває, все ніяк не зловлю!!

17. Анута

Анута Well-Known Member

18. natorella

19. veronka

veronka зла друзя

моя мала теж з інтервалом 30 хв пісяє, може вранці через 10-15 хв, ввечері часом рідше, нічого страшного нема))

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А у нас, напевно, якась криза...Малеча почала без жодних сигналів пісятися де-попало (ліжко, підлога) прям в трусики/штанці, при цьому нахабно дивлячись мені прям в очі! І може з інтервалом в 5-10 хв люряти...Тільки висаджу її, а вона за 5 хв вже знов мокра...І наче не хворіє, зуби не лізуть...з якого то дива такі зміни?