Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> горщик: рекомендації, досвід, коментарі...

ми вдома в футболочці і або пеленка/голопопим, або підгузник дісановський коли сон (нічний) чи вулиця.

з Павлусем я тішилась бодікам, а зараз вони мені хіба що коли в підгузнику. Зараз надаю перевагу футболочкам: в них і голопопити легше, і висажуватись :)

2. Лія

Лія Well-Known Member

Я всі прикольні бодіки просто пообрізала-поробила футболочки для дому,а взагалі -то ще пробувала під боді давати в перші місяці байкову пеленку трикутником,і кнопочками то все діло защіпнути-закріпити,-аналог багаторазовому підгузнику.Байкові пеленки добре впитують.

3. Galya

Galya Well-Known Member

А в нас все навпаки маленьке:) Бодіки вдягаю не защіпаючи (але вони не висять до колін), та вони й не защіпнуться поверх дісанівського підгузника, він ше більш обємний ніж памперс. Надвір вдягаю тршки більші, які можуть ледь-ледь ше защіпнутись.

4. veronka

veronka зла друзя

вчора були в салоні на манікюрі, Маргонька чемно чекала поки чаклували над маминими руцями)) потім закрутилася, перевірили - памперс сухий, понесла в "веце" і вона чемно зробила свої справи:girl_in_dreams: дівчата були безмежно здивовані, що таке буває:girl_crazy: кажуть, у знайомих малеча у 5 років спить у підгузку...:girl_sad:

5. Анута

Анута Well-Known Member

каравул... біднє дєцко :sad:

моє Чудо мокрим (якщо в пеленочці) і хвилини не буде - одразу сирена. Як кажуть домашні "Бо ти так привчила!" а що ж його вчити? дискомфорт він і в Африці дискомфорт. А те що розпізнає, що мокро, а може і повинно бути сухо це дуже добре ІМНО.
    а дісановські підгузники останні дні "простоюють", тобто сухі. Знімаю і тоді робимо свою справу. Какати теж у підгузник не хоче: або на пеленочку, або при голій попі (тобто над тазіком/раковиною).
    Мама моя вчора була в шоці коли малий завовтузився, я його розвинула і пішла у ванну. Вона заходить - а ми покакали і акурат пісяємо. Ну взагальному я отримала статус "знущаюсь над дитиною"... ну але це любя ;) Їм просто незвично, але ж сама бачить як малий сигнали подає. Вже сама розпізнає коли пісяти хоче. Т.щ. не все так критично :)

6. Лія

Лія Well-Known Member

Моя мама тільки за висаджування,а бабця взагалі виявляється обох дітей висаджувала з місяця у тазик,колись так і справлялись ,бо памперсів небуло.Хоч дехто сприймає висаджування ,як якесь супер нове еспериментальне віяння(знущання над дитиною),а насправді це просто давно забутий набутий віками досвід.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

які ви всі молодці!!!! респект і уважуха вам:) а ми перші місяці в памперсу парилися :sad: так робиться шкода свою малечу,як загадаю,що вона в ньому парилася:sad: з першою дитиною,мабуть,все так- здобуваєш досвід,а вже з другою його використовуєш.

а ми їздили на Закарпаття на 2 дні :) за весь час лише раз покакала в багаторазовий підгузник (я його одягнула,бо чесно кажучи після шклянки вина закарпатського,не могла керувати своєю інтуіцією :girl_crazy:).(то було для мене дивиною,бо какала в підгузник вона останній раз може місяців в 9-10)ну і попісялася раз у штані (з тієї самої причини-мама була в "винній ейфорії"). а так в трусиках. в дорозі садила в машині на горщик і виливала у вікно (добре,що вітер був зустрічний:girl_crazy:),коли гуляли- пісяли де бачили,підливали Паланок і Ужгородський замки:).

8. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ми от від підгузок давно відмовилися дома, а з потеплінням вийшли без них надвір, так я переживаю перепитую в доні що 20 хв чи пісяти не хоче. То мами в пісочниці дивляться квадратними очима. Бо навіть 3 річним дають памперси, на всяк випадок.Так от як пояснити оточуючим, що я не економлю:)? Ну і похвалюся, для Христі є проблемою попісяти не дома, от з ПХ недавно повернулися "непісянні", були там досить довго. А вчора на вулиці раз і готово, гуляли щасливі далі:)

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ми вдома також без підгузок стараємось...але то як повезе. 80% встигаю зловити в горшик, чи то в памперсах чи в трусіках.... сама саджу, перепитую. Але от сьогодні витягаю горшик, показую на нього, питаю чи будем пісяти - маше руками, головою - катигоричне ні, я тільки горшик заховала - погляд посерйознішав, встала на ніжки...і потекло....І що з цим робити?

10. Лія

Лія Well-Known Member

І в нас таке часто буває,а буває шо чемно какає в горщик,а потім руку туди засуне і все по ногах швиденько порозмащує))

11. Natalya

Natalya Well-Known Member

Пережити, перечекати.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А це як? Щось важко собі таке уявити.

У нас спрацювало наслідування. Показуйте дитині щаcливих діток на горщиках.
    Наприклад, таких:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми так робимо, коли далеко їдемо. Машина зупиняється, горщик ставиться на сидіння, дитина сідає і робить все, що треба :). Наш ще не вміє без горщика і не в штани. От не знаю, як навчити...

14. lapocka

lapocka Well-Known Member

Розповім про наші горшкові справи:)
    Катрусю ніколи не висаджувала, з другою дитиною буду старатись це успішно практикувати, вже трохи начиталась, в майбутньому буду обов"язково втілювати:)
    горщик був у нас давно з 6ти міс, до року Катруся категорично відмовлялась сідати на нього, починаючи з року активно голопопила, пісяла на підлогу, я це все витирала, на горшок вдавалось попісяти може 1 раз на тиждень:sad:, Куся садила туди лише іграшки, промовляла "пісь-пісь"
    На щастя в 1,5 року горщик ТРІСНУВ, прийшлось купляти новий, чоловік приніс такий собі горщик-кріселко, Катруся відразу в нього попісяла. І від тоді у нас все добре:)
    Вночі саджу 2 рази пісяти, інколи доцька сама проситься
    Отож, моя малявка вже 2 місяці без підгузників:girl_claping::girl_claping:

15. Lithium

Lithium Active Member

Моя Нуся ходила на горшок у 8 місяців, тоді як інші мамаші навіть про таке не думали, звичайно проколи були і важко було, але все літо ми гуляли без памперсів, от то була лафа. Зараз тільки берем памперс на вулицю, бо вона в мене соромится при чужих сказати, то і може натворити, а так деколи можемо і так піти.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А дитині шмату в руки дати? Наш витирав сам. Напісяв - прибирай. Дуже допомогло згадувати про горщик у відповідний момент.

17. skarlet

skarlet Well-Known Member

Спробуй замість горщика якусь посудинку (баночку - стаканчик) - ми так залюбки пісяємо.

18. natorella

natorella Well-Known Member

в нас є пластмасове горня з ручкою. саша сам любить його тримати.
    воно - для екстренних випадків))) коли вже треба, або шоб не роздягатись і акуратно попісяти)

19. Масік

Масік Well-Known Member

Саме кумедне , от сижу я і вичитую як ви своїх чад до горщика привчаєте, бо у нас з тим скдаднувато...вдома стараємося без підгузників , трусики міняємо по 6 разів на день, гуляти і на ніч все таки надягаю підгузник. Пробувала висаджувати на горщик, але моє шило на одному місці довго всидіти не може , і ні книжечки ні мультики нічого його втримати там не може. Так от , бігає Маркіясь бігає, раз виліз на колоін , другий загдянув в монітор і побіг , тут за хвилин десять вбігає в кімнату з криком МАМА ПІСЮ!!! :girl_bye: ну горщик був поруч , одразу ж посадила, І уявіть собі попісяв , сам взяв виніс до туалету, вилив , сполоснув у ванні і поставив на місце , в мене очі на лоба!!! Отакі то наші мудрагелики маленькі :girl_in_love:

20. Wira

Wira New Member

Мамуськи, а взагалі коли треба починати садити на той горщик. Нам вже 9 місяців, вже пора чи вже запізно???:girl_cool: