Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: Висаджування -> горщик: рекомендації, досвід, коментарі...

Як на мене- трохи завеликий інтервал...моя досі(10міс) пісяє приблизно кожні 40хв. Хоч я не спец:), і пампулі у вас просто суперові!!!

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ні:) Вона просто почала витримувати довші інтервали! Це добре!

3. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А скільки вам?

4. Злата

Злата Well-Known Member

нам 1 рік і 10 місяців

5. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ми вже тиждень вночі без памперса. Деколи просинається сухою, а деколи пісяє серед ночі або над ранком. Порадьте, що я маю робити. Наставляти собі будильник і будити її пісяти на горщик, чи чекати, поки сама зрозуміє, що треба проситись ще й вночі?

6. veronka

veronka зла друзя

у нас досягнення - останні разів з 10, коли ми кудись їздимо по місту, Марго починає кряхтіти, натякаючи на свої потреби :cool:sad:шкода, що зараз зима і нема де її висадити:girl_mad:), ми приїжджаємо додому з сухим памперсом і чемно цюняємо в тазик:girl_in_dreams::girl_bye::y::y:

7. tslezinska

Магда також поза хатою ніц не робить, все чемно додому несе:) Хіба є десь можливість висадитися (наприклад, як Штефка з садочку забираємо, то там і висаджуємося):) Вночі почала пісяти меншими об"ємами, думаю, незабаром перейдемо на 1-2 висаджування за ніч, а поступово почне тримати всю ніч!

8. Злата

Злата Well-Known Member

Олюська я стараюсь кожного разу перед сном обов'язково посадити на горшок, тоді витримує до ранку

9. Лія

Лія Well-Known Member

Я висаджую у тазик крізь сон раз серед ночі,як почне вовтузитись, другий раз шоста-сьома ранку і до 8-9 спимо сухенькі,деколи вночі може попісяти на маму як дуже заспиться солодко і незасигналить.
    А вдень частіше в горщик чи в штани,в тазик недуже хоче,коли не сонна.

10. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ми теж кожного вечора перед самісіньким сном пісяємо на унітаз, але деколи буває, що все-одно вночі попісяє. Цієї ночі, наприклад, над ранком проснулась, не просилась, але я сама посадила її, то попісяла на горщик.

11. Adelaida

Adelaida Active Member

Мами з досвідом, хелп мі!
    Сьогодні на мене тричі попісяли без "оголошення війни", тобто без жодних попереджень, і не за ритмом. :girl_cray: Мала їла груди в мене на руках і раптом чую дзюрчання. Вчора під час масажу-гімнастики таке ж було.

Я трохи так засмутилась з того приводу. Може вона так на новий місяць реагує, чи що (не хочеться думати про те, що я її перестала відчувати). Але хочу запитати, чи в когось ще таке було, чи швидко ви почали знову один одного розуміти? Які причини в цього можуть бути?

12. дашулька

дашулька Well-Known Member

Не бачу причин зайвих хвилювань! мася у вас ще, ну дуже мацьопа,ритм може запросто збиватись. згодом все налагодиться. Масаж і ГВ розслаблює малюка,тому вона й пісяється!

13. tslezinska

Може я не дуже правильно зробила з позиції висаджування, але я вирішила для себе мацьопу свою не чіпати з висаджуванням, поки в нас не налагодилося ГВ і не зникли всякі там кольки-больки. Тобто до 4 місяців я просто підставляла пеленки, аби не провокувати додаткових плачів намаганнями висадити її (а ми їх і без того перші місяці мали достатньо...). І як тільки ми почали жити абсолютно мирно, коли вона стала така вертлява, що з пеленок вже злазила, ми розпочали наше висаджування. І нехай кажуть, що після 3 місяців рефлекс попередження зникає. у нас вже за місяць висаджування стало абсолютно успішним.
    Тобто моя позиція в питаннях, що стосуються дітей, така: не варто силувати і чогось вимагати від дитини, коли вона цього не хоче чи не готова! Варто вичекати і спробувати знову!
    Тому, Adelaida, я б казала вам не хвилюватися, у вас справді ще зовсім маленька ляля, аби в неї був якийсь режим. Магда у такому віці пісяла що 5 хв, какала щопівгодини:) А потім встановився режим, я вже знала, коли саме вона зазвичай робить свої справи, тому висаджування не було для нас важким і не приносило мені розчарувань. Просто змиріться з тим, що промахи ще кілька місяців у вас будуть, іноді більше, іноді менше (зубки, животик тощо впливають на висаджування).

14. natorella

natorella Well-Known Member

то домашня масаж-гімнастика? чи хтось приходив? бо на масажІ дитина може протестувати ГВ

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а в нас нині купа мокрих штанів:sad:хоча мені то недивно.мали нині гості,я всі на кухні,в пранні,прибиранні.Софійка цілий час хникала,за мною бігала,цицю просила (щоб привернути до себе увагу однозначно,ну і плюс четвертий ікл пролізає назовні) і коли яїї питала "хочеш пісяти?" казала "нє",а за прау хв пісяла-прибігала і казала шо "моко" їй і тра її міняти штанці.міняючи штанці,вона рукою витягувала собі з-під футболик цицю і не пускала мене. думаю,то впісювання-було "мольба" про увагу до неї.завтра все виправлю...а то мені шось так совісно перед мацьопою:girl_sad:

16. natorella

natorella Well-Known Member

в нас таке буваэ, кроли я на кухны цылий день - перед якимись святами, чи ше шось. дитина не *має* мами. пісяє - потім розказує

17. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Adelaida, можуть мінятися знаки, і ритми постіно міняються.
    Наприклад, дитинка могла довгий час показувати якимись звуками, а потім змінилася, і почала "ховатись в себе", завмирати.
    Промахи, то не страшно, вони ще будуть довго. :) Просто спокійно спостерігайте за змінами і пристосовуйтесь.
    МОже й масажі впливають...

18. Анута

Анута Well-Known Member

100% і стосується усього, не лишень висаджування ;)

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

до речі,у нас ще одна зміна-СОфія не хоче ходити на горщик:) каже "ликий каку" (в великий туалет ):girl_wink:.несу до горщика зранку-нє,пручається,виривається і показує в сторону дорослого туалету.ми купили їй сидіння,таке мякеньке, в "новій лінії" ,то тепер тільки на нього і тільки туда:girl_tender:

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Може і нам таке купити, бо наше чудо на туалет сідає але то так смішно виходить як вона на нім сидить. А горщик - ЕЕ! Не сяде і вже. Кричить, пручається. Каже, на туалет що то Ноцьо і там буде ходити.