Вирок: "перервати вагітність!" Що робити?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 26 Січень 2009.

1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Вирок: "перервати вагітність!" Що робити?

Дівчата, то мені тільки так здається, чи українські лікарі дійсно зловживають порадами типу "Аборт робити негайно"?

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

От, от. Наскільки я зрозуміла результатів аналізів ви ще не маєте, то й нема чого панікувати і накручувати себе. Якби всі хто хворіли пієлонефритом чи вживали антибіотика під час вагітності робили аборти, то дітей би було вполовину менше. Як має Бозя дати вам здорову дитинку, то дасть хоч би там що. А через такі дурниці іти на аборт, ще й на 13тому тижні, то можете сміло посилати того дохтура куда подалі разом з родичами чоловіка.

3. odree

odree Well-Known Member

не всі :) я з такими не зустрічалася. але по дописах бачу, що є ще такі

4. Анута

Анута Well-Known Member

Маріє, це з категорії "лучше перебдеть, чем недобдеть". Перестраховуються вони так, а відповідальність за вибір все рівно батькам нести.

5. Kalina

Kalina Active Member

Я вважаю що не треба опускати руки і піти ще до інших лікарів, бо зараз лікарі так перестраховуються, щоб якщо вдруг щось сталося, вони скажуть "А ми Вас попрерджували". З моєю подружкою теж була така ситуація, ходила до 4 різних лікарів і всі щось своє додавали.... були там і проблеми з серцем і забагато гормонів. А зараз її синочку вже рік і тьху-тьху здорові як він так і вона))

6. SovaBa

SovaBa noctua

Julsun-з задоволенням поспілкувалась би з вами "в реалі",дуже вже багато могла б розповісти і вам,і вашому чоловіку,думаю,його б думка змінилась. В мене основною шкідливістю було опромінення,а не антибіотики. В мене лікування і опромінення тривало майже до 2-го місяця. Окрім того мій лікуючий лікар сказав моєму чоловікові,що зі мною може все закінчитись трагічно,бо при вагітності атипова пневмонія може перейти в абсцедуючу,і там...щоб довго не писати-мій дядько від того помер минулого року. Чоловік переживав навіт не за дитину,а за мене. Він лише один раз натякнув на аборт. Але спитала його,що він вважає за правильне. І він відповів: я не знаю,що буде з дитиною,але якщо ти зробиш аборт-я переживаю за твоє психічне здоров'я,і ти мені ніколи не пробачиш. Родичам не казали до 5міс,щоб вберегти себе від таких "добрих порад". Теж були в Гельнер,ще в Корінця(Батальна)- всі в один голос казали-або самовільний викидень,або все буде добре. На те,що маля народиться з вадами-шансів,як і у всіх жінок. Чому замість підтримувати вас-ви підтримуєте чоловіка?-не беріть собі до голови,бо від того ще більше наплачетесь. Думаю,на УЗД місяці в 3 він передумає))). У вас вже є материнський інстинкт,а це така штука,що дасть вам сили захистити своє маля хоч від цілого світу!

7. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

та хай собі хоч трохи уявлять що це їх на частинки розривають!!!!!вбивці!!! а цінність життя треба взагалі в садочку ще показувати!!!чомусь дитину не питають чи вона хоче жити!

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

Коли я завагітніла, то прийшовши "перевіритись" до однієї лікарки, вже старшої, вона мене почала так переконувати, що можна зробити аборт, що тепер нові технології, що я ще молоденька і т.д. Мене тоді так здивувало її переконання, що краще "вбити" дитинку, ніж народити? Що я втрачаю навчання, роботу, друзів... Але я їй відповіла, що буду народжувати, навіть якщо втрачу все. От і народила: здорову дитину, вивчилася, працюю, набула нових і цікавих друзів. Хотіла б зараз побачити цю лікарку. Це лікарям впершу чергу потрібно показувати такі фільми, щоб не розказували про різні зовсім не побічні технології.

9. SovaBa

SovaBa noctua

Я ще тепер часом підколюю чоловіка:..а пам'ятаєш...?-і нагадую,як він на аборт натякав)). То він,бідний,не знає,де від сорому подітись)). Не змогла б жити з ним далі,бо не вибачила б ні йому,ні собі. Не знаю,як би жила далі

• Креативно Креативно x 1
  10. Анута

Анута Well-Known Member

про те мова. якщо навіть людина за якимись міркуваннями йде на цей крок, то це дуже сильний удар по сім"ї, порозумінні, підтримці...

11. дашулька

дашулька Well-Known Member

Може розповісти про себе,сама пролежала всю вагітність по всіх-всіх лікарнях з гострим хронічним пієлонефритом і з токсікозом важкої степені до 40 тижня. то був просто жах!!! 9 місяців харчуватись одними крапельницами...таблеток мені не пропонували,тому що пити й їсти я не могла,тому антібіотики і прчу лабуду вводили венозно...10 крапельниць на день...десь під кінець 4-ого місяця,коли я вже схудла на 11 кг,я вже сама плакала й дитини не хотілось,взагалі нічого... мама разом з лікарькою по мозгах проїхались,привели мене у свідомість...я собі зараз навіть уявити не можу,щоб я робила без свого сонечка. Дякую тобі Боже,за сили,які мені знадобились під час вагітності й за найчудовішу на свті дитину!!!
    Я думаю справді нема за що переживати,прийм антибіотиків не означає ще нічого,навпаки,пієлонефрит теба лікувати й знаходити в собі сили вірити ,що все буде добре...а по-інакшому бути не може. Моя красуня народилась здоровенькою й Ваша так саме народиться на радість батькам! й не вздумайте наробити помилок,Ви собі потім ніколи того не пробачите!!!

вибачьте,за сумбур...йду заспокоюватись...

12. Анута

Анута Well-Known Member

ото власне, бо коли на пізніх сроках почнуть підводити нирки.... нікому не бажаю! а ще потім малятко годувати, а з хворими нирками задоволення мало :sad:

13. Julsun

Julsun New Member

Дівчата, я дуууже вам всім дякую за підтримку, ваші історії і поради, Ви мене дуже заспокоїли і допомогли, результати аналізів хороші:girl_smile:, на УЗІ вад не виявлено, так що є всі підстави надіятися на краще, що і буду робити:girl_smile:

14. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Julsun,щасливої вам вагітності. завжди вірте в краще! в мене також була подібна ситуація пов язана з курсом антибіотиків на початку вагітності.пам ятаю,постійно молилася і просила Бозю за здорову дитинку. зараз маю чудову донечку. все увас буде добре!

15. дашулька

дашулька Well-Known Member

Julsun,я ж кажу,що по-інакшому бути не може!!! тільки позитив й оптимізм є залогом успіху,ну,й звичайно підтримка рідних...яка у Вас обов*язково з*явиться,тому що Ваше пузіко батька точно не залишить байдужим...
    А пієлонефрит,на жаль,навіть вагітних,лікується виключно антибіотиками...але,повірьте,краще найскоріше лікувати й не запускати,щоб не було ускладнень ні Вам,ні дитинці,бо що таке ниркові коліки знаю й зараз,тому співчуваю...

16. Julsun

Julsun New Member

Дашулька, ваша історія надихає, ви просто молодець і ви заслужили своє щастячко, а я буду з усіх сил боротися за своє:)

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ще поміняйте аватар на веселіший, Ви мужня і добра, все буде супер!

18. Julsun

Julsun New Member

)))зараз щось веселіше підшукаю)))

19. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Коли я перший раз завагітніла, незнаючи, що була вагітна, прила сильні анальгетики і антибіотики. Лікарі також казали переривати вагітність, але я до останього боролася за свою дівчинку. Потім знову хотіли на 5 місяці переривати із за кальцинованої плаценти, потім в 7 місяців кесерити ( врятувати життя мені ). Але я на те все плюну, тільки молилася до Матері Божої. В результаті в мене народилася, точніше нам приніс подарунок святий Миколай. Анна-Марія народилася 19.12.2004р. в 9-20год. Недоношена,маленька, тепер дівка хоч куди. Тому за це варто боротися. Дайте свому чоловіку певний час, щоб він усвідомив цей дар Божий. Легкої вам вагітності та душевного спокою!

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

При такому "розкладі" у Вас має бути не надія, а ТВЕРДА ВПЕВНЕНІСТЬ у тому, що все з лялькою гаразд. Тому просто насолоджуйтеся вагітністю без будь-яких поганих думок.