Вирок: "перервати вагітність!" Що робити?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 26 Січень 2009.

1. Julsun

Julsun New Member

Відповідь: Вирок: "перервати вагітність!" Що робити?

Завдяки вашій підтримці, саме так воно і є, дякую:)

2. Ivey

Ivey New Member

Всім привіт!!! Ми з чоловіком планували вагітність 1 рік, цього місяця я зрозуміла що вагітна, але для того щоб остаточно пересвідчитись пішла зробити аналіз на ХГЛ. В цей день було дуже слизько і я впала. На наступний день в мене почалися коричневі виділення, я певна-річ цілий день лежала. На наступний день прийшли результати аналізів на ХГЛ та показало що вагітність 3 тижні. Ця мазня продовжувалася ще пару днів в я вирішила здати аналіз повторно (на ХГЛ та прогестерон) та результати показали нижчі показники. Я прочитала що ХГЛ виділяється тоді коли плід прикріплений до матки! Чи може таке бути що коли я впала вмене плід відкріпився? Та чи може таке бути що коли я лежала і пила дуфастон, моє малятко знову почало триматися за мамочку? Мені сказали почекати ще тиждень та знову здати аналізи на ХГЛ та прогестерон!!! Вкогось щось було таке подібне???

3. DoroshLida

DoroshLida New Member

в мене є одна знайома,коли вона була на 5 місяці їй порадили наші лікарі зробити аборт,бо дитина була недорозвинута.Вона,бідолашка,не їла,не спала-все думала...А тепер її донечці 2 рочки!!!!!!!!Вона пішла на ризик,нікого не слухала!!!!!!!!!Доця-просто чудо!!!!!!!!Отже,в такій справі не треба слухати подружок,знайомих...Слухай тільки своє серце!!!

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і що з дитиною..."дорозвинулась"....взагалі...кримінальна відповідальність тим, хто пропонує аборт на 5 місяці!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Hanny

Hanny Active Member

В мене минулося місяця була затримка , також здала кров на ХГЛ- 25 показник, а на УЗД нічого не видно, і також кровянисті виділення. Через тиждень повторно ХГЛ-21 і на узі знов не було видно плідного яйця. А після відміни дуфастону - просто кровотеча. Лікар сказала завмерла вагітність.
    Не хочу Вас лякати, але я і не падала. Лікар сказала просто патологія плоду.

6. DoroshLida

DoroshLida New Member

Повністю нормально розвинута дівчинка!! Я б сказала аж навіть .....!!!!

7. рижик

рижик Well-Known Member

Так може все налагодитися і обов"язково налагодиться!!!
    Я вже десь писала,що мала також відшарування плідного яйця на п"ятому тижні, кровило, був гіпертонус матки- пролікувалась, відлежала 3 тижні і з Божою поміччю все нормалізувалося.
    А Ви не хочете зробити УЗД, щоб краще було видно всю картину?

8. Ivey

Ivey New Member

Дівчата дякую за підтримку!!! УЗД робили в Інтерсоно,через 6 днів після падіння, дивився Сімо М.М. Плідного яйця ненайшов, а сьогодні почалися місячні. Будемо вірити що Бозя подарує нам лялю!!! Новий цикл і все спочатку: надії, мрії, переживання.

9. Hanny

Hanny Active Member

Ви головне вірте і позитивно настройтесь, я таке пережила місяць тому, а тепер через тидень чекаю затримки. А переживання відкиньте, тільки віра , надія і молитви.

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми зараз лежимо на Орлика. З нами в палаті лежить дуже героїчна жінка. Вона ще зовсім молода дівчина. Її осуджують, а я її поважаю. В 16 тижнів дитинці поставили страшний діагноз, і вмовляли переривати вагітність. Вмовляли лікар, чоловік, мама. А вона сказала - я не можу вбити свою дитину. Я не журюся за її тіло, я журюся за її душу. Раз Бог мені її дав значить я можу пережити це випробування. Хлопчикк народився доношеним 3600, але з спино-мозковою грижею, гідроцефалією головного мозку, вродженою вадою серця і нирковою недостатністтю. Йому вже 3 тижні. Вона його цілує і годує своїм молочком. Хірурги відмовилися робити операцію на спині, нижня частина в Іванка паралізована. Вона тут буде стільки скільки він буде жити. Його не рятують, а просто підтримують життя.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

12. Zoryanazirka

Я без сліз на цю лялю дивитися не можу.. я не впевнена що могла б пережити таке. А мама іванка каже - я його похрестила і тепер спокійна що я не вбила свою дитину і дам йому все що можу.. Це дійсно героїзм.. Я за день в лікарні вже починаю вити... А жити тут..

Останнє редагування: 20 Лютий 2010
  13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Зоряно, я попросила молитовної підтримки за Галину та Іванка у членів нашого "Руху за Життя". Вона безперечно вчинила правильно! І я вірю, що Господь милосердний і подарує хлопчикові чуднсне зцілення!
    А чому лікарі відмовилися робити операцію? У випадку гідроцефалії оперативне втручання відбувається одразу ж по народженні дитинки...

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Нехай Бог їх береже і зробить так, як буде краще для обох. Але в будь-якому випадку такій МАТЕРІ за життя треба памятник поставити. Це шалено-важкий вибір в її житті і дуже тяжке випробування. Господи, дай їй сили витримати його.

15. Zoryanazirka

Зі слів Галі лікарі сказали що це тільки пришвидчить його смерть... А мені так хочеться вірити що буде чудо і все в них буде добре. Та так і буде напевно

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

о, Боже....дай їм сили...

17. Diana

Diana мрійниця

Справді героїчна жінка і мама з великим серцем.
    Ми коли в 2 міс. також лежали на Орлика, в нас на очах помирав хлопчик півтора міс. від бронхіту (потім в реанімації так і помер), в сусідній палаті хлопчик якому відмовили нирки, в ординатрській лежала дівчинка нічия з цілим букетом хворіб від якої мама відмовилася після нородження. Той час настільки перевернув моє життя і світобачення, що я почала не тільки молитися за свою донечку, а за всіх діток.

18. Zoryanazirka

Зараз тут є нічийний хлопчик Сашко. Дуже веселий і комунікабельний. Всім показує свою "вавку" (прооперований живіт) і жаліється що "тьотя казала шо мона тіки кашу їсти).

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А ніде закордоном не пробували питатися, може якраз би лікарі врятували? Бог все таки винагородить цю жінку, а то другі ще при народженні би відмовилися від тої дитинки, і тоді би точно хто знати, чи би прожив хоть трошки...Може якраз материнська любов і справді чудо подарують цьому хлопчику життя!!!
    А то читаю і плачу :girl_cray::girl_cray::girl_cray: так їх шкода(((((((

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

На жаль, сама мама проти операції...не вдалося її переконати принаймні проконсультуватися з київськими нейрохірургами. Але продовжуймо молитися і вірити, що вона може змінити свою позицію.