Випускний вечір... яким він був у Вас?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Jasmin, 28 Червень 2008.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Випускний вечір... яким він був у Вас?

чомусь відео не чіпляється.

ось так як в кінці цього ролика:

дивитися з 7 хв. 00 секунд докінця :)

http://www.youtube.com/watch?v=aikIr6p9Dtg&NR=1

• Подобається Подобається x 2
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто сказав?
    [youtube]aikIr6p9Dtg&NR[/youtube]

3. nastinka

nastinka Well-Known Member

то точно - - - більше на весілля подібне :)

4. duncan

duncan Well-Known Member

виріжи оце з лінка: aikIr6p9Dtg і встав вручну між тегами:

PHP:
    [youtube]aikIr6p9Dtg[/youtube]

• Подобається Подобається x 1
  5. Meg

Meg Well-Known Member

Я не була на випускному.І не пошкодувала ні разу.Може того, шо я ніколи не мріяла про ті такі величезні ружові пачки шо їх називають сукєнками, ніколи не хотілося мати на голові бабету і лаковані мешта на шпильках.
    Я мала строгу, але нарядну чорну сукєнку, він якої вчителі були в шоці і всі казали, жи я маю клясу.Гг)

Не пішла, бо не змогла би провести ше один вечір зі своїми однокласнечгами.Це була би позанормова нагрузка на мою розхитану психіку.
    А так, то свій випуска святкувала три дні в колі друзів, які раділи за мене і мою медальку, так шо все пройшло файно і я рада.О!)))

• Подобається Подобається x 11
  6. Олюська

Олюська Well-Known Member

А то зовсім не обов'язково:) В мене, наприклад, на голові була звичайнісінька укладка, босоніжки на низькому каблучку і сукня аж ніяк не пачка;)

• Подобається Подобається x 5
  7. маюнка

маюнка Well-Known Member

в школі святкували по-своєму, було весело, бо колектив був.

в універі - також класно було, самі собі конкурси проводили, танцюльки були, всі тверезі були.

може, трохи пізніше фото покажу)))

8. Meg

Meg Well-Known Member

Я знаю, шо необов"язково.;)Просто тре було напевно починати з того, шо я не хотіла йти з однокласниками))

9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Випускний у школі в мене асоціюється з двогодинним сидінням в перукарні,де я знепритомніла від запахів лаку і всякої фігні, диким болем у животі;),пачкою випитого обезболюючого,шикарним зеленим платтям,каблуками,3-годинною урочистою частиною в актовому залі Полярону, танцями до упаду,зустріччю сонця на стадіоні "Україна" і дводенним болем у ногах від тих клятих каблуків.:)
    Випускний в універі в мене у вівторок,8.07.от тодій напишу,яким він був у мене:)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Із тим, що мама татові не сказала, що випускний не в шкільному залі... І тато не знав, куди треба прийти. А я, як маленька, розревілася просто на сцені, не доспівавши пісню, і в сльозах із неї втекла геть...
    Пісню довелося заспівати ще раз. Люди оплесками наполягли. А тато таки знайшов нас потому. Але про цей день позитивних спогадів не збереглося. Татові не сподобалося, яку зачіску мені зробили в салоні, на випускному один із однокласників двічі обілляв мені сукню шампанським, а потім цілу ніч тягнув танцювати на знак перепросин... А потім ще людей потягло на Високий Замок...
    От тільки суконь "а-ля мені вранці на шлюб" ні в кого не було. Всі дівчата мали вишукані коктейльні або вечірні сукні.

(на зустрічі однокласників не ходжу, коротше... я вже своє відбула і вистачить...)

• Подобається Подобається x 9
  11. Олюська

Лілю, це мені навіяло спогади, як класна керівничка завжди билася в груди, що ми будемо за школою плакати, захочемо повернутись, не зможемо жити одне без одного...А я, без сорому кажучи, школи просто здихалася і жодного разу за нею не сумувала...:)

• Подобається Подобається x 8
  12. Зануда

Зануда Well-Known Member

В школі випускного не було. Навіть не шкодую. Я була така щаслива, що це вже нарешті кінець, що мені більшого і не треба було. В ліцеї також випускного не було, причину подали якусь смішну, але бунтувати нам не хотілось і ми прийняли все як є. Пішли собі на морозиво після урочистої частини і від душі наговорились і насміялись.
    Зате випускний в університеті вдався на славу. Весело і гарно посвяткували, всі були надзвичайно гарні і навіть практично тверезі. Відсканую фото і покажу. Аж приємно згадати.

• Подобається Подобається x 6
  13. Vodoliy

Vodoliy Well-Known Member

В вівторок я відгуляла свій випускний. Випускались менеджери економічного ф-ту ЛНУ Франка. Гуляли в Гуцульській гражді, було файно, тільки музиканти трохи халтурили (грали до 11 год. потім включили запис). Натанцювалась... Зранку ледве на роботу дійшла.

14. Олюська

А де фото?:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ось і я відгуляла вчора свій університетський випускний:) спочатку "відбули номер" в університеті - урочисту частину з врученням дипломів,потім влаштували собі фотосесію в універі і біля нього,а потім всією групою дружно зібралися в Шинку(то біля автобусного заводу) і гуляли так,шо аж гай шумів:) після забави в Шинку найстійкіші ще й поїхали на дискотеку в Мілленіум:) отак ми посвяткували:) фото скоро вивішу:)

16. viltis

viltis Well-Known Member

Шкільний випускний .....сльози виступили лише раз, коли вручали відвойовану медаль, яка більше була для заспокоєння амбіцій, бо вже й так була студенткою. ( а про мої роки в школі мона книжку писати...). Я була ведучою вечора ( сама ж сценарій писала), і директриса вічно пиляла мене поглядом за мою надто оголену сукню ( хоча, зараз вона була б мало не монашою рясою).

Сам випускний був .....ніякий ....а все тому, що ми робили його всі разом, всі 3 класи, які були зовсім інші. В кінці музики заграли мурку і централ ....і на сонечко ми не ходили ....але наш клас бавився ..за школою не сумую ...воопше.:)

В Універі було супер. .....ми справляли в Міленіумі, в ресторані, відчували себе ВІП. В контактах є трохи фоток:)

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

у нас випускний був просто чудовим, ми були всі дуже дружні, але, жаль, що від тої дружби практично нічого не залишилось...

• Подобається Подобається x 9
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

файний був вечір, я себе почувала найгарнішою ( ну кожна дівчина так себе почувала )))) ), посвяткували, зустріли світанок... нічо таке свято.. не можу сказати що я була щасливою... більше сентиментальною...

19. Alias

Alias Well-Known Member

Не могла дочекатися того випускного, щоб скоріше все закінчилось пов"язане зі школою.Ніякого жалю за нею не було як лякали вчителі.Випускний пройшов нормально.Ніхто не напився, за виключенням одного татака нашого однокласника.Було весело, зворушливо .Світанок зустрічали під охороною ментів на республіканській трасі, бо до річки не пускають останнім часом, щоб чого не вийшло.Може й правильно.
    Ось такі ми з сестричкою були

• Подобається Подобається x 4
  20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мій випускний в червні цього року.Мені сподобалось!!з ким дружила, так на разі і далі дружу
    [​IMG][​IMG]