Випускний фотоальбом

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Julietta, 18 Грудень 2009.

1. UnLikE

UnLikE Фотограф

Відповідь: Випускний фотоальбом

молодці!!
    думаю на ваше питання ми відповіли Julietta, за вами обирати:girl_wink:

2. Julietta

Julietta Member

Дякую вам за відповіді, поговорю зі своїми одногрупниками. Просто в нас трошки специфічна професія, на пари особливо ніхто не звертає уваги - на них в нас життя в академії не будується. Основний вид занять - індивідуальний. В основному всі тусуються невеличкими групками, або особнячком.
    Звичайно було б класно зробити і такий альбом як ви говорите. Але куди діти весь той курс з яким ми вчимося? Чи може його і не фотографувати... Мда... Щось я запуталась))))
    А як зазвичай роблять? Весь курс фокають чи суто групу???

3. La esposa

La esposa Moderator

Зазвичай до альбому фотографують всю групу, а далі (на загальних фото) може бути хто завгодно :) Згадайте, як у школі - дружите, не дружите, але в альбомі є всі, хто належиться до такого-то класу. А хто з учнів хоче приватно - збирає народ і просить фтографа зробити таке фото :)

4. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Дівчата, хто що може сказати про фотостудію Баранських???????

5. La esposa

La esposa Moderator

А що хочете почути? Моя думка така: роботи гарні. Майже завжди виправдовували свою ціну. Останнім часом трохи спаскудились, бо понабирали "спеціалістів", хай їм грець :girl_devil: Тому зараз виїжджають виключно на імені, на заробленому раніше іміджі. Техніку і аксесуари оновлюють рідко, за це їм мінус. Але в порівнянні з тим, ЩО роблять деякі львівські "студії", то тут +10000.

але то моє дрібненьке ІМХО :)

6. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Може хтось порекомендує фотостудію перевірену на якісь і помірну в цінах! Буду вдячна!

7. UnLikE

UnLikE Фотограф

ой, точно то жви 3а групами зразу на лекціях мабуть сидите.. ну тоді просто зібратись всім разом :)

фотостудія це далеко не основне, ви краще нормального фотографа шукайте, а потім хай він вже орендує фотостудію, або якщо вона вже в нього є, то взагалі супер-пупер :)

Останнє редагування модератором: 11 Січень 2010
  8. Lanichka

Lanichka New Member

Моя група робила альбом в Назара Коваля, досить гарно. На наш якому фоні хотіли, на тому він і фотокав, були в Італійському дворику для портретів, а групові фото були на вуличках Львова. Навіть приїжджав до нас ше другий раз, щоб пофотографувати на природі, біля рідного Лісотеху. Паралельна група теж в нього фотографувалася, то ми попросили шоб нам ще їх вклеїв окремою сторінкою. Фото самі обирали для портрету, з тих 7 штук шо він нацикав. Крім того дав на групу диск зі всіма фотографіями, а ми потім собі розмножили. І то все обійшлося в 190 грн в червні 2009року.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Як це не фотографувати? Тоді і альбом не треба, мені так здається. Можна так, самим пофоткатися.:girl_smile:

10. korivko

korivko New Member

Прікольний фотограф Микола Романик він нам робив весільний альбом також робить випускні,фотки дуже супер! :cesored:

Останнє редагування модератором: 11 Січень 2010
  11. окса

окса Member

Бачила роботи студії "Колобок"-мені сподобались.Подивіться сайт ,правда,альбом не виставлений,але вони роблять їх.

12. kristas

kristas Well-Known Member

ой, це питаня для мене теж дуже актуальне....ми закінчуєм п"ятий курс..хочем альбом на пам"ять, правда трохи пізнимо з часом, але надіюсь що таки дійдем згоди і встигнем пофотографуватись!:girl_tender: більшість в групі (а нас зараз 17 чоловік), не хоуть планшеток-вважаючи це заїждженим варіантом, тай фотокнигу (чи як воно там називається),теж не дуже підтримують...хоч уже були погодились і мали іти в понеділок на портретну фотозйомку:girl_cool:але сьогодні передумали, найшли ще одних фотографів. Плануєм зробити просто фотозйомку на вулицях Львова, по декілька штук портретих фото....вони все основне гарненько оброблять і дадуть нам диск, з якого ми уже будемо видруковувати по власному бажанню фото, і вклеювати в альбом проявляючи свою фантазію. І ще хочемо пару фото з самого випускного.А як вийде, то ще питання...поживем-побачим:girl_haha:

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Наша група вирішила не тратитись на фотографів, тому зібрали фоти за всі роки навчання, щоб були теперішні світлини - тицьнули фотик однокурсниці, і вона з нами лазила по місту :). Тепер Myzuk зліпила з того альбомні сторінки і кожен буде видруковувати так, як йому/їй більше подобається :)

• Подобається Подобається x 1