Він напевно мене більше не кохає....

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Галя_у_стразах, 12 Березень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

А може він по життю такий? Мій муж також такий, що нераз буває йому зайде і від нього ніц не дочекаєшся. Каже лишити його, і дати йому час. Потім відходить.
    А шо ж мінє дєлать? Я ж хашу балшой і свєтлай любві, а сєнавала в нас не є.:girl_devil:

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

нада сєнавал дєлать!:girl_smile:

який такий? періодичний?
    ну то селяві...треба з тим змиритися і просто прийняти як рису.

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Не всі, не всі...
    Чутливі, емоційні- так, а вітряність це вже від характеру залежить, бо можливостей повітритись більше, кобіти самі липнуть...:girl_bye:

:girl_yes2:

Та так...Малий мій теж по фестивалях от фестивалиться, але з своєю дівчинкою на телефоні постійно.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А як на мене, дівчата часом забагато приділяють значення всяким смс, дзвінкам, вКантактам...Не написав смс - все розлюбив. Зайшов вКантакт і не написав - все, найшов іншу. Не лайкнув мою нову фотографію - хоче розійтись і не знає як сказати. :girl_impossible:
    Я б порадила більше уваги приділяти живому спілкуванню і дивитись, які у вас відносини вживу, а не придумувати собі різні страждання.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

вредний :girl_blum:

Он в вівторок було нама 13 літ, як прийняли тай жиєм. А сіно (пострижену траву) він щоразу здає в службу на повторну утилізацію. Хитрун. :girl_feminist:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та ладно, в мене муж музикант :D Просто дуже добре знаю, які є творчі натури..

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Хе, і мій не музика, і не творчий, правда і не вітряний, але

8. RamirZ

RamirZ New Member

shocoladka,
    Поки у Вас стало більше часу, спробуйте проаналізувати, що ще відбулося у ваших стосунках до цього охолодження. Можливо, щось пройшло повз Вашу увагу, щось важливе. І ще… все залежить від того, на якій стадії ваші стосунки? Букетно-цукерочній, чи, пардон, секс вже був.

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А занадто часто задумуються над:"Розлюбив, лишив, що тепер робити?"

А нічого не робити, є наступних двадцять, з котрими не треба голову сушити!

10. shocoladka

shocoladka New Member

Ну він в мене не вітряний здається. Знаю, що з дівчиною до мене більше двох років зустрічався. Хоча вона й була з іншого міста.

Чесно? в мене отаке перший раз. Колись коли зустрічалася з хлопцями то вони мені завжди перші дзвонили, писали і тд, а не я. А я дуууже хочу уваги до себе. знаю, інколи аж забагато. Та й чомусь саме на нього, як не стараюся, не можу забити (це таке в мене вперше). Постійно хочеться з ним поговорити, побачитися. Корли просто подзвонить на 5 хв - стає якось так добре на душі... Але йому дуже рідко перша дзвоню. Якось мені не зручно першою дзвонити, нав"язуватися.

На скільки я знаю, він ніколи не бігав за дівчатами. Він сам казав, що навіть не вміє робити перший крок, компліменти. І це правда!!! Я робила перший крок в наших стосунках. І компліменти, як він не старається, в нього не дуже виходить робити :umbrage:
    Прихильниць в нього справді троха є... Навіть одна дуууже настирна дівчинка! І коли я раз спробувала постояти, так би мовити, за своє то вийшла ще й у ВСЬОМУ винна. Бо бачте кщо я його ревную, то я йому не довіряю і бла бла бла в тому дусі...:no:
    Специфічна? що Ви маєте на увазі цими словами?

Говорили. Він точно вашими словами казав!(про період). А ще сказав, що ніколи не кидав дівчат, а завжди вони його. І коли я запитала чи це натяк і можливо він справді хоче розірвати стосунки то почав запевняти що це не так....

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Ну скільки я не пробую згадати - нічого здається такого не було.
    А щодо стадії я навіть не знаю...сексу ще не було, але і букетно - цукерочним його важко назвати.

Ой, я чомусь останнім часом дуже часто чомусь задумуюся про це все

Знаєте, справді, зараз чомусь дуже багато хлопців звертають на мене увагу, так сказать, бігають. Але я не можу ні на кого з них навіть дивитися, думаю тільки про теперішнього хлопця.

11. RamirZ

RamirZ New Member

Це така розповсюджена ситуація. Ви просто це дуже юна, то вперше стикнулися. І увагу на Вас хлопці інші звертають, бо коли дівча страждає, то, як правило, з'являється в неї такий собі флер одухотвореності і беззахисності. Я це серйозно. Закохалися? Це ще питання. Бо є ще таке: коли до рук пливе саме - тікаєш, коли воно тікає - намагаєшся наздогнати. Час усе розставить по місцях. Головне - продовжуйте жити, і не гризіть себе. Очевидно, що Ви ні в чім не винні.

12. Angel Summer

Angel Summer New Member

:girl_wink:Прошу допоможіть що робити?...Отже така ситуація моя подруга має брата з яким мене познайомила ми общались по телефону але не бачились потім все забулося! І тепер недавно я його поюачила сподобався дуже...він теж проявляв симпатію. Потім я почала все забувати та нещодавно позвонив почав говорити що любить приїде...і таке подібне..я вирішила що просто насміхається, він не серйозний і ось знову позвонив і далі почав приїду би ти зустріла..ну я повірила. І як дура нарядилась цілий день чекала..і не дочекалась..Ну СКАЖІТЬ ЩО ЦЕ ТАКЕ? ЩО МЕНІ РОБИТИ????????? :girl_cray:

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

А він якось пояснив це?

14. Donner

Donner Member

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ще актуально?
    Різне може бути.
    А яким він був, коли ви почали зустрічатися? Якщо такий самий - то нема чого хвилюватися. Зі свого досвіду можу сказати, що я свого часу теж мала параною, що не дзвонить, не пише, не має часу зустрітися... На той час ми зустрічалися майже півтора роки. А потім зрозуміла, що це не параноя, просто в нього "пройшла любов", так мені і було сказано. Самі розумієте, що було далі.
    Можливо (підкреслюю можливо) Ваш хлопчик дав задню.. Тобто роздумався з Вами зустрічатися.
    Але я б радила поспішних висновків не робити, час все покаже.