Він напевно мене більше не кохає....

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Галя_у_стразах, 12 Березень 2009.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Як врятувати стосунки?

Не може а точно пройде і ви ще зустрінете когось, тільки треба радіти і посміхатись частіше а не думати про "вени"

• Подобається Подобається x 1
  2. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Думаєте я не пробую? сміюся іншим, вдаю що все добре, а потім вночі тихенько плачу щоб ніхто не чув. Так погано. Мені вже нічого не допомагає. Ніяк не можу викинути думки про свого колишнього з голови. Надіюся, що з часом пройде. Дякую вам. Мені вже легше, бо трохи виговорилась

• Подобається Подобається x 1
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Апельсинко, сонечко, головне "спокойствіє".
    Так, трохи напартачили, знаючи ревнивість, але не все ж так страшно.
    Посварились, помирились. "Страсті - це теж файно."
    І ці яскраві моменти у вашому житті ви будете ще згадувати.

Так що як то кажуть, отримуйте задоволення від життя.

І жодних "чорних" думок. :girl_devil::girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  4. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Cпасибі за добрі слова.
    я вже впевнена, що ми більше не помиримося. У вже нього є інша. І я собі іншого пошукаю. Може так легше забути буде

• Подобається Подобається x 3
  5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

"клин клином вишибають"

• Подобається Подобається x 2
  6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ви не шукайте, щоб "вибити", просто живіть і насолоджуйтесь життям.
    А кохання все одно само вас найде. :girl_curtsey::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 5
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

А я би ці слова серйозно не сприймала... то все вікове... і то більше говорення, ніж дійсно би до дії дійшло. Ті, хто про це говорить, ніколи цього не зробить, хіба так, аби врятувати встигли. Іноді, правда, не встигають, але часом і дурній голові научка треба. Надивляться всяких кін примітивних і триндять потім про вени, таблетки... А потім ножичка до руки приставить, а воно бац - і страшно щось таке робити. Відкладе, поплаче зі страху перед тим, що думала робити та й вже...

• Подобається Подобається x 7
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Те, що то вікове, тут ясно. Тільки почала читати перший допис, дочитала "до вен", відразу зрозуміла - автору ще 20-ти немає. А на рахунок того, що зробить-не зробить... То таке все непевне... Минулого року одногрупник мого брата взяв і повісився через те, що його дівчина якось не так себе повела, чи що...:girl_sad: А він пішов у бар, напився і... 22 роки було хлопцю, і вже до весілля готувалися. Дуже сумно...:girl_sad: Священник на похоронах казав: чого він пішов до того бару? Краще б до мене на пораду прийшов.
    Апельсинко, дитинко! Не беріть ви дурного до голови, а жилєтки - до рук:girl_crazy:. Життя - це великий дар, і не варто позбавляти себе його через таке (і не лише таке). Адже ви ще така молодесенька, у вас усе попереду! Впевнена, років через три-чотири ви будете просто сміятися з тієї ситуації, або, принаймні, згадувати то все без надмірних емоцій. Час - найкращий лікар:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 12
  9. Liliyah Romanova

Ще раз повторю. ТОЙ, хто таке зробить, про це НЕ говорить. А хто говорить - не зробить. Ну так воно є. Озвучив думки про самогубство, пожалівся - і воно само відлягло трохи. А ті, що чинять його - ні з ким про це не говорять, на жаль.
    От власне. І я про це!
    Мені теж у 16 думки такі приходили. І ножа я біля вен тримала, і доволі сильно раз натиснула... страшно стало після того, чесно скажу. Думала потім "ліпше з моста, не так боляче буде". :girl_crazy: Був розум? Ні. І тут те саме.

А тих, хто вчинив самогубство, є трохи, тільки кажуть, що вони про це не говорять, і не готуються навіть, бо в них просто настає мить затьмарення - і все. З болю, з відчаю, з безнадії... і з браку людини під боком, з якою можна було би поговорити. І найчастіше всі кажуть "а що в нього було? чому ні з ким не говорив?" І всім виглядало, що все ок, а людина була на краю прірви...

• Подобається Подобається x 8
  10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, не факт...
    Це коли в стані афекту, то не говорять, а в кого психологічні проблеми чи тяжка форма депресії, то навпаки при кожній нагоді вставляють щось на ту тему. Але переважно заводять ті розмови з незнайомими чи малознайомими людьми, бо близькі можуть насторожитись. Люди які схильні до суїциду в депресії чи з психічними хворобами дуже хитрі і деякі з них задовго планують той крок і збирають інформацію.

11. enigma

enigma Well-Known Member

тема плавно перейшла до суїциду та того, що за ним стоїть.

• Подобається Подобається x 2
  12. Liliyah Romanova

Цій темі навряд чи грозить щось погане, навіть із такими переходами. :xaxa:

13. зося

зося Well-Known Member

Час лічить рани!! Як би ти порізали вени ,що би ти тим би доказали свою любов-це не любов це дурість!
    я недумаю,що він би це правельно зрозумів!! Вам тільки по 17років,побачиш через деякий час ,тобто через пару років,коли ти будеш мати іншого хлопця чи вже чоловіка,ти про це згадаєш і скажеш!! (Боже яка я колись була дурна!!! ти тільки неображайся ми всі перейшли через перше кохання,перші сльози,завжди якісь бійкі за хлопців, пройде час і ти це тільки з усмішкою на лиці згадаєш,повір!!!)
    І все таки кажуть правду!!Коли маєш нецінуєш,коли втрачаєш починаєш цінувати!!

• Подобається Подобається x 4
  14. Neverland

Neverland Well-Known Member

Згадую себе, коли дужееее кохала одного хлопця. Вподобала я його в 13 років, тоді пам"ятаю він був другом брата мої кращої подруги і я часто його бачила в неї. Подобався мені страшенно, але я не підходила, мала ще була, ну таке собі "перше щире і величезне кохання". Мріяла про нього до 18!!! років. В 18 років він на мене увагу звернув, і ми аочали зустрічатися. Моєму щастю не було меж, літала просто. Але за півроку я зрозуміла що це не та людина, ми не сходимось характерами, нам не бути разом. Були теж образи на мої смс-ки, були образи на мене на мої слова і вчинки. А спочатку це виглядало як вічне і невмируще кохання. Це я веду до того, що не завжди те що нам здається нам портрібне, насправді нам потрібне. Ми зазвичай бачим те що хочим побачити, особливо в 17 років. Моя порада така, якщо це і справді ваше кохання, то воно повернеться, якщо ні, то не варто втрачати сили на те, що принесе тільки шкоду. Я розумію, що це дико боляче, здається що все, прийшов капець. Але я особисто для себе зробила висновок: кщо щось стається з людиною - це випробування, і випробування для духовного росту. Випробування саме для того щоб зрозуміти урок життя і не повторювати помилок. І випробування дають саме таке, яке людина може прийняти і пройти. Я свого часу не засвоїла урок, тому тортурувалась тими самими граблями кілька разів:girl_mad: В цій ситуації найкраще зайняти себе чимось стороннім, а те що ваше - вашим і лишиться, а як не ваше, то піде по любому:girl_smile: Тому не треба суїцидів і депресій, самонастрій і вперед:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  15. Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

Дівчата дякую вам велике за розуміння.

16. Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

У мене у подруги теж була схожа ситуація. Вона його кохала, скучала, а він не дзвонив, уся проблема в тоу що хлопці, не дуже хочу визнавати те що вони закохалися. Це все ГОРДІСТЬ. Вони бояться що залежатимуть від нас і бояться втратити свободу. Можливо ти теж зроби йому таку "ПРИЄМНІСТЬ" теж не відповідь на одну смс, бо можна зробити і гірше. Усе буде COOL.

17. shocoladka

shocoladka New Member

Дівчатка, допоможіть мені будь ласка. Я вже пів року зустрічаюся з хлопцем. Зараз він мені чомусь майже перестав дзвонити, смс зовсім не пише (відмазка - змінив тариф), рідко гуляємо. Каже шо часу немає: репетиції, фестивалі і тд. Може це відмазки і він мене просто розлюбив? А може я просто параною (я дуже часто параною через щось)? Але все одно все вже якось не так що зробити, щоб все було як раніше?

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

музикант? Творчі натури часто бувають дуже мм...вітряні, чи як?

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ще наші бабці заповідали музику не любити, бо він по вісілях грає на дівок заглядає. :girl_haha:

Варто навчитись не брати того до голови, не пише ну і прапор в руки. Важко, сама з тими музикантами спілкувалась, і їм цікаво за жінками бігати. Мусить бути муза. Якщо музикант то ж має прихильниць багато, а ти мус бути специфічна.

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ну чееекайте..мій кавалір теж музика, але вітряним його геть не назвеш. творчим - так, вар"ятом - так. Але не вітряним. Дуже він в мене сімейний.

а оті бздури(вибачте, але так хочеться сказати) - просто звичайні відмазки. Зараз тарифи дуже дешеві, і я зі своїм лайфом часто йому пишу і дзвоню на білайн як і він мені.

Складається враження що хлопака просто остив. Але все-таки, зараз період виступів, фестивалів і т.д. Я таке пережила в березні - дійсно мало бачила, дійсно мало чула, і дійсно мало відчувала його. Він просто не на тій хвилі був.
    Такщо тут раджу просто з ним поговорити. Може це період такий, а може він не знає як розірвати стосунки.