Він напевно мене більше не кохає....

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Галя_у_стразах, 12 Березень 2009.

1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Відповідь: Він напевно мене більше не кохає....

Lonely, ви ще така молода, не дивіться навіть в його сторону.
    Знаю що кохання робить нас слабкими, але повага в стосунках така сама важлива як і кохання.Будьте гордою, ви варті кращої долі чим бути дівчиною для втіхи.

• Подобається Подобається x 7
  2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Хех, ой як мені та історія себе нагадує :xaxa: те ж була така м"яко кажучи немудра. Правильно кажуть : Любити себе впершу чергу :y: каужть "чоловік має таку жінку, на яку і заслуговує", я думаю те, саме правило діє і стосовно жінки.
    Буде дуже тяжко його забути, все таки спільних чотири роки... але, це тільки спершу дуже тяжко, головне себе постійно не програмувати: "яке в мене було велике кохання, більше такого не буде". Неодмінно буде, тільки у вас буде великий неоціненний багаж знань:clapping: і ви будете намагатись вже розумно будувати свої стосунки :y:

• Подобається Подобається x 2
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Помічаю за собою... коли нема чим зайнятись... у всьому винен він... Не шукайте причини, вини чи ще чогось... Просто, знайдіть щось таке, що Вас зацікавить і час буде плинути не так повільно від дзвінка до дзвінка. І не живіть тим, що раніше було інакше... Воно не повернеться, як якщо і так, то сприйняття буде іншим... підозрілим і незрозумілим... Живіть нині, завтра і в майбутньому. Розбавте життя кольоровими фарбами, задайте ритм, а не чекайте, коли це зробить хтось інший. Не відповідає?! На це є причина, яка би вона не була... А у Вас є щось цікавіше, ніж чекати його відповіді... Навіть перегляд фільму, який Ви давно хотіли подивитись. Полюбіть себе, і дайте можливість любити себе, але не примушуйте це зробити... це не реально.

4. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Відповідь: Важко усе перекреслити, забути

У мене колись була подібна історія.Я закохалась у хлопця.Все було чудово.Аж от в один момент він почав мінятись у просто жахливу сторону.І чим більше я принижувалась тим гіршим він ставав.Я не знала що зі мною коється(як пороблено було).Я марила тільки ним і робила 99% так як казав він мені.
    Я не могла переключитись на щось чи когось іншого(інше).І коли я найменше вже очікувала порятунку-з"явився мій майбутній чоловік.В цей день я змогла сказати своєму бувшому довгоочікуване "НІ".
    Напевно все життя буду пам"ятати його шок і слова"Я не вірю що ти можеш сказати мені НІ".Але я сказала і з того дня перемогла його знущання.
    І цей гіркий досвід став мені впригоді.Я знаю що таке самоповага,гордість і більш стабільний контроль над собою.Якщо я стикалась чи стикаюсь з подібним тепер я згадую собі свого бувшого і все стає на місця

• Подобається Подобається x 3
  5. Baby

Baby New Member

Так....ця історія дуже заплутана та неприємна,але з усіх ситуацій є вихід!!!
    У мене теж була ситуація,я зустрічалась з хлопцем 1 рік ми часто сварились,розходились,але через деякий час розуміли,що не можем один без одного і знову були разом!!!А ось тиждень тому ми розійшлись,причини було дві!!!Перша: він рахував що я багато часу проводжу з своїми друзями,друга: йому здавалось що він мені не потрібен!!!Начебто дурниці,але це був КІНЕЦЬ!!!Ми втомились один він одного!!!Ми розійшлись,залишились просто друзями і я дізнаюсь,що коли ми з ним посварились (на 3 дні),а в цей час він перебував на практиці в іншому місті......він переспав з одногрупницею!!!Після того ми з ним зустрічались і я нічого не знала!!!Зараз я його ненавиджу...
    В наших стосунках,я робила також багато помилок,але не таких!!!
    Я як тільки могла уникала його,але місто у нас маленьке!!!І я дуже добре спілкуюсь з його друзями!!!!!!!!!!!!!
    Правду кажуть:"Від кохання до ненависті один крок"!!!!
    А зараз я починаю нове життя без нього.У мене багато друзів,у мене чудові батьки,які завжди мене підтримують!Я щаслива,а от він НІ!!!Я в цьому впевнена.........але мені всеодно!!!:girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
  6. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Люди допоможіть будь ласка. Підкажіть що робити. Мене покинув хлопець. Спочатку я навіть вени порізати хотіла. Мене врятувало те, що в гості приїхали племінники, які постійно приходили до мене, щоб погратися. Найголовніше те, що я сама винна, я його обідила сильно, вибачалась купу разів, він навіть вчора сказав що вибачив всьо, але вернутися не хоче. Я його дуже люблю, але пізно це зрозуміла...((((((( підкажіть що робити

7. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Як врятувати стосунки?

для початку заспокоїтись. Повірте, жоден мужик не вартує того, щоб через нього вени різати:girl_devil:
    А чим ви його так образили, якщо не секрет?

• Подобається Подобається x 4
  8. Це напевно не через нього а через мене . Мене сильно мучить совість. Є люди які зраджують, є які вірні завжди. А я спочатку зроблю дурницю, а потім мучуся. Він мені сильно вірив. Мені одній вірив, а я його обманула. Свого роду це також зрада. Він сильно ревнивий одна усмішка іншому хлопцеві заставляла його шаленіти.Інколи він стримувавсяя і не показував що йому неприємно а інколи ми сильно сварились. Знаєте мені і не треба було тих інших.Мене це влаштовувало. Принаймні тоді я була щасливіша ніж зараз. От одного разу він і прочитав всі мої смс, які я писала хлопцям. Там була смс моєму колишньому в якій я писала, що любила колись його. Були смс в яких я писала про наші стосунки.Може це здається смішною причиною, але через це ми і посварилися. Нам же тільки по17 років. Він мені подобався ще з 7 класу. Зустрічалися 2 роки.

Він для мене все. Без нього життя і нежиття. Я у вдчаї не знаю що робити не знаю як його вернути. А забути не виходить. Як можна викреслити з життя 2 роки? з ним у мене все було вперше. Це ж моя найперша і єдина справжня любов

Останнє редагування модератором: 13 Серпень 2009
  9. Mokka

Mokka Well-Known Member

С этого следовало начинать :) (гм, 17-2=15 років, а перед тим ще колишнього любили, гм-гм - акселерація, однако :), не ображайтесь, жартую :))
    А ті смски ви писали вже коли зустрічались зі своїм хлопцем?
    Як би там не було, моя порада одна - розслабитись і насолоджуватись життям! Таких, як цей, я думаю у вас буде ще го-го!

ПиСи: старію я....

• Подобається Подобається x 8
  10. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Так тоді. Коли ми почали зустрічатись він мені подобався але я не любила так, як тепер. Швидше за все я дозволяла себе любити. Він сильно бігав за мною(любив колись) а одного разу перестав. Коли я зрозуміла що можу втратити його, коли уявила що буду без нього зрозуміла який він мені дорогий. До нього в мене тільки той один і був. Тепер я розумію що нікого крім ньог не люблю і не любила ніколи, але він мені не вірить( Я впевнена, що якби ми були старшими(бо зараз справжні діти) то у нас все вийшло б.Всі мені кажуть що ще буде багато інших і я це розумію. Але чомусь так не хочеться його відпускати(сама не знаю звідки завжди зявляється якась надія і я вірю що ми ще будем разом), мені так не хочеться тих інших стосунків.Я вже купу раз пробувала забути про все,але і не виходить. В мене і друзів зовсім не має, бо весь свій час я проводила з ним. Тепер навіть немає людини яка б мене підтримала.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Моя Вам порада, сходіть до мами, розкажіть їй все, і нехай вона перекине Вас через коліно і добре надає по дупі, щоб Ви більше про вени не думали.

А якщо серйозно-то займіть себе чимось (приєднуйтесь до наших хом"яків [​IMG]), а час все лічить!

• Подобається Подобається x 8
  12. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Все одно дуже боляче буде чим би я себе не зайняла. Я і так з головою в книжках сиджу, щоб менше думати про то. Але нічого не виходить. Знову згадаю про нього, тихенько поплачу і легше ніби стає.А тут ви одна одну так підтримуєте... молодці

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то в мене гумор такий [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  14. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Та я поняла)
    ви серйозно молодці

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Ох, де мої 17 :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Як згадаю, це ж так класно, закохуватись, навіть розчаровуватись, оті такі :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: пристасті. А тоді нам як здавалось ???? Ніби все, кінець життя.

Не хвилюйтесь, і вас ще все впереді і через кілька років ви на все це будете дивитись з посмішкою

• Подобається Подобається x 9
  16. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Дякую за підтримку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! але мені так і здаэться:кынець життя! просто я не розумыю для чого жити( напевно ви праві, адже всі через це проходять, всі вперше влюбляються...і якось живуть далі)
    Найбільше мені болить через то, що я сама все зіпсувала. Він справжнісінький ангел. Він мені дуже багато терпів і вибачав, а я йому скоротила життя на років 10

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Апельсинка, підіть в церкву і поговоріть з священиком, ці ваші думки про суїцид свідчить,що ви трохи звернули не в ту сторону.
    Ви ж завжди мали якусь свою заповітну мрію, правда?Але завжди якось не вистачало часу на її реалізацію, так займіться зараз цим.І запамятайте чоловіки люблять впевнених в собі жінок, а не тих що за ними бігають.

• Подобається Подобається x 11
  18. Я б зараз такого не зробила. Пообіцяла собі що білье і думати не стану про таку дурню. Читаю багато, стараюся себе чимось відволікти. Це спочатку були такі думки(перший день чи два коли ми розсталися). Тепер наче легше. А мрія в мене тільки одна: щоб він був поруч.

Спочатку я взагалі з розуму зходила. А тепер наче проходить. Може можна його якось вернути? здається я вже все перепробувала. Що порадите?

Останнє редагування модератором: 13 Серпень 2009
  19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Можна сказати, що ви вже дорослі люди, і ображатись на якісь смски - це дєтсад. Що було - то загуло :)
    І сейозно, перестаньте так перейматись. Потім, коли вас обсядуть діти, кожен день будете сушити собі голову, що чоловікові їсти приготувати та ще й на роботі втик діставати, згадаєте цей час, як найбезтурботніший в свому житті. Але зробіть так, щоб крім сліз було що згадати:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  20. Відповідь: Як врятувати стосунки?

Може він просто шукав причину для сварки....
    Дякую за поради. постараюся. Важко забути, але може з часом і вийде