Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем bora, 4 Серпень 2008.

?

Чи раді б Ви були кухонному комбайну в подарунок на День народження?

1. Так, давно бракувало його на кухні

170 голосів
    61,6%
  2. Ні, але вдам, що дуже тішуся, щоб потім користуючись добрим гумором, "вибити" ще й ноутбук

61 голосів
    22,1%
  3. Ні, сварюсь з чоловіком за такі ідеї

19 голосів
    6,9%
  4. Добре, що згадав про День народження

7 голосів
    2,5%
  5. Ображусь, що не почув як я три місяці товкмачила йому про новий мобільник

21 голосів
    7,6%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. zirka

zirka Well-Known Member

Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

А я не можу собі купити такі речі при потребі, бо воно коштує не 10 грн. Тому замовляю собі на свята. Наприклад на моє 30-річчя купили мікрохвильовку (тай то в кредит). Звісно, що хочеться чогось для душі, але ....

• Подобається Подобається x 4
  2. bora

bora Well-Known Member

Я думаю тут є зміст обговорювати тільки АЛЬТЕРНАТИВИ, а не рівень подарунку. Грошовий еквівалент пошло вираховувати з подарунків.
    В мене чоловік взагалі ніколи без мене нічого не купує - які там сюрпризи:) Звісно я не ображаюсь, маю звичку в усьому в сім"ї бачити плюси - в даному випадку в тому, що він зі мною зате радиться:) Подарунки річ по замовчуванню позитивна, того ніхто не відміняє:)

Останнє редагування: 1 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. tiana

tiana Well-Known Member

в нас взагалі-то є кухонний комбайн, але прошу його хоч подарувати, пароварку, для мене це зараз приємніший подарунок за золото чи косметику:)

4. zirka

zirka Well-Known Member

Краще мультиварку. Тут є така тема. В мультиварці є функція пароварки.

5. pavuchok

pavuchok Well-Known Member

Я би дуже зраділ, а ще якби це був сюрприз, бо мій чоловік баз моєї консультації і квіти мені некупує, я вже його і прошу хоч віника купи аби непитав чи потрібно і який саме вибрати:8:

• Подобається Подобається x 7
  6. tiana

tiana Well-Known Member

так і є:))) я настільки загорілась тою мультиваркою.. після того як прочитала про неї на форумі:))

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Згадала я нині про цю гілку й ледве її відшукала. :xaxa:
    Отримала я нині завчасний подарунок на Валентина. І хоч ми ніби мали не святкувати, але заради такого подарунка можна й посвяткувати.

http://www.tn220.ru/catalog/solo/kitchenaid/processors/item-2656.htm

Оця краса тепер у мене на кухні живе, разом із такою ж червоною кавоваркою. Я завжди була скептична до таких машин, але ця забавка - це щось!
    Я швиденько зробила борщ. А потім вирішила зробити деруни. Тут ми їх ні разу ще не робили й востаннє їли в 2005 році. :xaxa: Роман усе смачно з"їв, а потім згадав, що він не любить деруни. :lol::lol::lol: Це після того, як змів їх таки добрячу кількість. Отакі чуда робить кухонний комбайн, особливо, якщо він якісний. :shy:

А я мала нагоду порівняти, бо спершу ми купили найдешевший, який був і наступного дня віднесли в магазин, бо то був жах. :no::8::cesored:

Тільки я би не хотіла такий подарунок на День народження. Я взагалі не люблю кухонних подарунків на ДН.

• Подобається Подобається x 17
  8. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

У мене взагалі нема комбайна, є електром"ясорубка, блендер, соковижималка іт д окремими екземплярами. то я мрію все то завезти в село свекрусі (поставить на антресолі, там у неї вся кухонна техніка живе, вона боїться нею користуватись:no:, так що буде все збережено на випадок НЗ:clapping:), і поставити в себе на кухні гарного компактного комбайна. я вже не проти такого подарунка і на ДН. але краще від родичів, а не від чоловіка

• Подобається Подобається x 11
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

боїтесь що не втрафить з забаганками, чи таки волієте від чоловіка щось більш романтичного?

10. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Та таки волію...
    Але...
    Його коронна фраза: " Скажи, що б то тобі таке подарувати, щоб ти не знала?":umbrage::):)
    А щодо комбайна, то я братисі можу сказати який, а вона вже з родиноньки грошики збере і купить. (Бо знов нанесуть якихось ночнушок із шлярочками і плюшевих халатів з великими рожами :bad::)

• Подобається Подобається x 6
  11. kitka

kitka Well-Known Member

:D:D:D "Та шо ти ся злостиш, та то таке файне, теплюнє, а квііііти які !!!"

:ninja:Сама маю їх в антресолі ще в кульочках:xaxa:.

• Подобається Подобається x 8
  12. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Подарунок є подарунком, і я б тішилась кухонному комбайну як мала дитина :clapping: Хоча мій чоловік і так мені каже, ну "шо я тобі буду дарувати каструлі, негарно якось, ти ж образишся....." Вот такі загадкові чоловіки, одні рахують шо такий подарок то нормально, інші - шо трошки не той.
    Ну але як я як істинний тілець просто обожнюю побутові подарунки, хоча наприклад вінику я б напевно образилась,:no: а кухонному комбайну ЗА :clapping:

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Кухонний комбайн в мене був ще до весілля, тому тут я спокійна. Але не люблю подарунків які м"яко натякають мені про те щоя маю робити на кухні чи по хазяйству. Подарунок має бути особисто мені а не так щоб його послугами користувалися всі решту.

• Подобається Подобається x 5
  14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

трішки поофт:мені перший час після весілля батьки чоловіка купували то сковорідки,то набіри для випечки то наборчики каструль,блендери,набори терок тощо-мене то так відверто смішило..а тепер,я як знайшла,за що на кухні не візьмусь -все подароване-так файно:girl_in_love:!!!

• Подобається Подобається x 4
  15. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я люблю, коли мені всі, крім чоловіка, дарують побутові, кухонні речі.

• Подобається Подобається x 2
  16. Linet

Linet Well-Known Member

А волію сама купувати техніку особливо комбайн вже давно про нього мрію ви от думаете прошо прошо а про комбайн, мій чоловік говорить що я губа недура мені шо небуть неподавай і зажди сміеться коли я роблю щось в ручну що може комбайн зробити я себе сама караю бо коли він хотів купляти я відклала покупку а він тепер у двічі дорожчий хороша приказка"Куй железа пока горечо"

17. loreniya

loreniya Well-Known Member

я люблю комбайн! це супер машина поріж-натри-розмішай!!! Комбайн + пральна машинка + пательня тефаль - і я супер господиня!!! ще б мені духовку з ТАЙМЕРОМ - щоб то все не підгорало!!!
    Але... НЕ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!!! це як набір ложок чи тарілок - для всіх. А подарунок - це мені! І хай він коштує пару тисяч - мені ж не ціна подарунка важна... Я люблю піти з чоловіком в магазин - я показую - він платить - це мій любимий вид подарунка...

• Подобається Подобається x 2
  18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Комбайн я якбула вагітна замовила на Миколая. І дуже задоволена. Правда, це виняток. Так люблю щось більш особисте:)

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я помішана на кухонному приладді. Тому у мене кухонний комбайн є, але минулого року на Миколая мені чоловік подарував сендвічницю бо я її дуже хотіла і мечтаю про гарну з чеського порцелянового набору тортівницю...
    тобто не було б у нас кухонного комбайну, то такому подарунку я би особисто втішилась:girl_spruce_up:

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Мені раз чоловік на 8 березня подарував керамічну пароварку( їм на роботі якийсь дистрибютор тулив,і всі хлопи своїм жінкам купували,а мій теж до компанії купив)... Тепер в нас на подвір"ї появився вазонок в античному стилі...( один раз приготували там рибу..., і віришили хай там ліпше ростуть квіти)

• Подобається Подобається x 3