Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем bora, 4 Серпень 2008.

?

Чи раді б Ви були кухонному комбайну в подарунок на День народження?

1. Так, давно бракувало його на кухні

170 голосів
    61,6%
  2. Ні, але вдам, що дуже тішуся, щоб потім користуючись добрим гумором, "вибити" ще й ноутбук

61 голосів
    22,1%
  3. Ні, сварюсь з чоловіком за такі ідеї

19 голосів
    6,9%
  4. Добре, що згадав про День народження

7 голосів
    2,5%
  5. Ображусь, що не почув як я три місяці товкмачила йому про новий мобільник

21 голосів
    7,6%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Ось що покою не дає) Так, назва провокативна, бо так більше народу читає :) І взята вона з рекламного слогану фірми Мулінекс, а не життєвого досвіду - симпатичненький ролик та й годі:)

Читайте завжди перший пост гілки, а ще краще - й решта дописів за ним, щоб не дублювати їх, і таких запитань - не виникатиме;)

2. bora

bora Well-Known Member

Хі..здається Ви не про те) Бо я тут багато написала про те, що вечеря при свічках краще за будь-який діамант коли бачиш, що людина старається зробити тобі приємне) Починаємо гілку знову?:)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ось вона чоловiча залiзна логiка!
    Перше жiноцтво звинувачується в тому що не знають чого хочуть.
    Потiм, коли жiнка придумала що хоче, наприклад прикрасу чи парфуми НЕ мiльйонери чоловiки розумiють що не можуть того купити i купують що небуть.
    Жiнка в непонятках - нащо тодi питати що хочу якщо iтак менi того не купиш?
    Чоловiк iде бiдкатись до друзiв що всi баби дури, i що треба поважати намiри, цiнити увагу а не подарунок.
    Нє щоб чесно сказати. Цього року подарункiв не буде ВСЬО. Так нi, перше що ти хочеш мила люба, азалачу, а потiм пшик, так ще й ми вунуватi.

• Подобається Подобається x 4
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Побутову техніку, ІМХО, треба дарувати на новосілля або на весілля. ВСЕ.

Якщо купувати - то просто купувати, а не дарувати як подарунок.

5. Koza-Dereza

Або якщо жiнка сама попросить, чи давно просила (от як я наприклад... але нема :sad: )
    Я чоловiковi дрельки просто так не дарую. Попросив пилу електричну - на! Попросив набiр дрельок, маєш. Машинку затирати стiнки - дуже прошу. А так, ломаю собi голову разом з шановними чоловiками, бо не може вирiшитись що хоче.
    От що хочуть чоловiки????? У нас не раз постає питання що подарувати чоловiковi (на форумi тут) а нашi форумляни вiдмовчуються. А ми тут, панiмаєш емоцiї виплескуємо. Так хоч так, а то вас мужчини взагалi не зрозумiти. Я свого чоловiка-загадку вже не один рiк розгадую, все нiяк не розгадаю. Рєбус блiн.

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Угу у коханого через тиждень д.н., довго собі голову морочила, нарешті придумала.
    Ледве-леве.
    І то, не знаю, чи знайду

• Подобається Подобається x 1
  7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Попросіть на своє ДН всіх подарувати вам gift card того магазину, де продають ту річ, яку вам треба. Потім, з тими катками, йдіть і купуйте те, чого душа бажає ;)

Коханому (якби він в мене був) я б подарувала таке , або таке , або таке

8. Ная

Ная Well-Known Member

Мій чоловік сам до того додумався:radist:! Знає що я шанувальниця косметики і білизни,то часто дарує мені такі картки з відповідних магазинів,так шо маю можливість вибрати те шо хочу. Шкода лише,що подарункові картки практикують лише у дорогих магазинах,часом лізе в голову думка:suicide:,шо я б на ті гроші чогось більше могла купити,але якби чоловік подарував мені просто гроші,то образилася б... :beee:

9. Chortenia

Ги-ги, завтра розкажу, що подарував...
    Або не розкажу ....

10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Як то "не розкажу"? :eek: Щоб ми тут всі від цікавості втратили апетит і сон? :sad: Не можна так з нами поступати. :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Chortenia

Ну от подарував мені чоловік зраненька величезний букет з ліліями, астрами, і аестомою - квітами, з яких були майже усі букети у нас на розписці. Замовляв заздалегідь і зберігав в авто.
    Ляпота.....

А ви кажете, комбайни, комбайни...

Сказали сте, що друга частина буде ввечері.

• Подобається Подобається x 4
  12. vanilia

vanilia Miracles are real

Комбайн кухонний в нас є :haha:) Тому великого захвату такий подарунок в мене б не викликав. Але й такому була б рада.
    Все одно приємно - подарунок коханої людини не може не сподобатись. А те, що очікувала чогось іншого, а отримала комбайн - так треба було натякнути що саме хотілось би отримати 8-)

От наприклад, мый чоловык вкурсі, що я люблю парфумерію, подарував вчора дві парфумки :))) А от квіти хоч і знає, що люблю світлі, все одно кілька разів дарував темно-червоні троянди. Так я натякнула 8-), що хотілоь би чайні троянди. Вчора приніс величезний кошик з 15-ма чайними трояндами :haha:))

• Подобається Подобається x 5
  13. vanilia

vanilia Miracles are real

Додам ще, що чоловік мій в речах відносно кухні не дуже розбирається, тому вибираю такі речі я. Тому на подарунки таке не йде :))

14. Koza-Dereza

Я чоловiковi завжди прямо кажу що хочу, у мене список напоготовi є в будь-який момент. Вiн знає що я хочу, або купує або нi.

• Подобається Подобається x 5
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

зайшла в тему, але очікувала прочитати зовсім інше...:shy:
    поясніть мені зовсім юній господині, що той цілий комбайн таке робить що господиньки так його хочуть купити, а ми жінки не хочемо його в подарунок, бо це сприймається як натяк щоб ми з кухні не вилазили...

тобто мене цікавить які в нього є функції...:shy::shy: ну там картоплю тре, сок витискає, буває мясо на фарш меле..:lol: я просто якраз наступаю на свою кухню - починаю займатися готуванням і іншими клопотами(давно пора) але про той цілий комбайн нічого не чула хіба бачила купу незрозумілих інструментів до нього:lol::lol:
    отака я юна комбайнерка..:lol::shy:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

мені теж кажуть що я КОМБАЙНЕРКА :))
    мій комбайн тре картоплю, і ріже її шматочками як на фрі. вважаю цю функцію суперовою, стояла в шоці, як 1 кг. картоплі було порізано на смаження за 40 с.
    деруни не люблю тому тру рідко, але це теж дуже швидко і зручно.
    використувую терку на буряк ( до борщу чи бурячки салатик), і моркви (коли роблю корейську моркву), у випадку 1 морква - тру руками.
    цибулю ножами не ріже, принаймі в мене.
    мясо порубає, але не в фарш, трроха грубше.
    збиваю білки- є така насадка, то випічки. є насадка до тіста, -робила, файно місить дріжове.
    блендер - робимо котейлі морозиво+молоко+банан, роблю різні намазки на хліб ( з сиру, масла +інші інгрідієнти)
    соковитискач- простоює окремо,не використовую.

ось ніби все.
    вважаю корисним, якщо маєте місце на робочій поверхні і він все є під руками, бо з шафки все ліньки буде діставати.

17. Анута

Анута Well-Known Member

якщо є масорубка в комбайні, то змеле супер! кг мяса за кілька хвилин :)
    наразі в мене кухонька маленька тому в мене не комбайн, а блендер з мікропроцесором (ніби так правильно). прям міні комбайн - я задоволена (наразі).
    виглядає орієнтовно так

• Подобається Подобається x 1
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

в моєму комбайні власне немає мясорубки, тому мясо рубає.

19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мене є комбайн Бош. Я страшенно ним задоволена. Значить так, там є: 3 вінчики, тісто, крем, і ще для чогось; 3 насдки, корейська морква, буряк на борщ, шинковка; блендер - всім відомо; м'ясорубка, це взагалі суперова штука!!! М'ясо за пару секунд перемелює! Варила я аджику то все перемолола на м'ясорубці! Закривала запрвку до борщу, теж абсолютно все на м'ясорубці - тільки стоїш і кидаєш.....ляпота!!!
    Деруни роблю дуже часто, бо чоловік їх просто обожнює! Та й тісто часто замішую!

20. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Панадолко, а який саме Бош...модель?