Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем bora, 4 Серпень 2008.

?

Чи раді б Ви були кухонному комбайну в подарунок на День народження?

1. Так, давно бракувало його на кухні

170 голосів
    61,6%
  2. Ні, але вдам, що дуже тішуся, щоб потім користуючись добрим гумором, "вибити" ще й ноутбук

61 голосів
    22,1%
  3. Ні, сварюсь з чоловіком за такі ідеї

19 голосів
    6,9%
  4. Добре, що згадав про День народження

7 голосів
    2,5%
  5. Ображусь, що не почув як я три місяці товкмачила йому про новий мобільник

21 голосів
    7,6%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Він купив мені кух.комбайн. Я мало не стерла його в порошок..

Я?
    Тим, що я з тим самим успіхом піду в магазин і куплю собі комбайн, і не собі а в сімю.
    А коли дарує тобі коханий чоловік подарунок, то він має бути для тебе, а не для сімї

• Подобається Подобається x 2
  2. mota_boy

mota_boy New Member

Коли чоловік дарує комбайн то він хоче зекономити той час що ВИ ПРОВОДИТЕ НА КУХНІ (а не він), це зовсім не подарунок для сім'ї.

3. Chortenia

А хто вам сказав, що в нас на кухні тільки я?????

Розподіл обовязків - жінка - хата, муж - війна, давно застарів.
    Принаймні для нас то точно

• Подобається Подобається x 3
  4. mota_boy

mota_boy New Member

ото правду кажуть люди не роби нікому добре і тобі не буде зле. Чоловік ЛОГІЧНО помисливши зробив покупку яка ПРИНЕСЕ КОРИСТЬ. Жінка піддавшись миттєвому спалаху емоцій та завдяки ірраціональному мисленню образилась (зробила з нічого істерику, краще б салат з нічого зробила).
    Ну і дулю наступного разу отримає, і буде терти бульбу на дируни на терці. І всім добре - жінці бо чоловік не дарить комбайн, і чоловіку добре - гроші зекономив.

5. Chortenia

Я звичайно не психолог, але, по-моєму, у вас значні проблеми і у стосунках з жінками і у ставленні до них.

Щиро тішуся, що мій чоловік на вас не схожий.

6. mota_boy

mota_boy New Member

Та ні проблем не маю, одружений 4 роки, маю дитину. Ну сваримось по дрібницях, в кого не буває. А так живемо щасливо.

З.І. Я тоже сильно тішуся що в моєї дружини склад розуму логічний а не ірраціональний, вона зовсім на Вас не схожа. Ми обидва скорпіони, можливо тому.

7. Chortenia

ТІшуся, що у вас усьо ок.
    Стосовно раціональності, не знаю, з чого ви то взяли, але сперечатися з вами не збираюсь. Та і теми не стосується.
    По темі - побутову техніку і усі решта вагомі покупки ми робимо разом, визначаємось, чи треба, що саме треба, чи можемо ми потягнути на даний час, і т.д. І комбайн, і пилосмок, і перфоратор.

А подарунок мені, то подарунок мені

8. mota_boy

mota_boy New Member

А що може слугувати подарунком Вам?

9. Chortenia

Хочете почути чисто чисто жіночу відповідь "хз" :)
    Так от можете повністю звинувачувати мене в ірраіональності, але такі думки бувають часто.
    Від чоловіка - якусь прикрасу (срібний кулончик, браслетик), можливо, якусь класну примочку до компа, парфуми. Не знаю.
    Від інших осіб може бути все, що завгодно ( в т.ч. і комбайн) :):):) ібо будуть зекономлені сімейні кошти.

П.С. Милий, не читай цієї гілки до 2 вересня, плііііііз.

• Подобається Подобається x 1
  10. mota_boy

mota_boy New Member

От і я про то. Коли Ви самі конкретно не знаєте що хочете то що хочете від бідного чоловіка, він же ш не дельфін, ультразвуків не розуміє, що твориться у вашій голові не знає. А коли він думає то думає ЛОГІЧНО, а Ви цього зрохзуміти не хочете.

З.І.
    1. кулончик, браслетик, прикраси - Ви будете їх одягати на всілякі дефіляди, та казати що чоловік подарував, в очах інших це будуть додаткові бали/галочки вашому чоловіку - отже чим це не подарунок для сім'ї а не особисто Вам ???
    2. примочка до компа - він що компом не користується??? - це також подарунок для сім'ї
    3. парфуми - коли Ви будете кохатись він буде чути цей запах і він буде йому подобатись, це також сімейний подарунок.

цим все це відрізняється від комбайна ?????

11. Chortenia

Йоперний театр! Шото я вас не розумію, на кого злимося?
    Зате я точно знаю, чого не хочу, і чоловік мій це теж знає.
    1. Дуже люблю кулони різноманітні, і ношу їх завжди. Ще щось ніхто не питався, хто подарував... гм, цікаво, а у вас що, питаються?
    2. У мене є свій комп (ноут) на якому я вдома працюю.
    3. Гм, як вам сказати, дома парфумами не користуюсь, а коли справа доходить до сексу, то після роботи уже все вивітрюється. Але парфуми люблю, але рука мені не підніметья заплатити за них такі гроші.

Щось у мене таке враження, що ви хочете виставити жінку у якості споживача і усе.
    Ніхарашо, батєнька

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

можуть, наприклад, на День Матері, на День Незалежності, на річницю одруження, на іменини, а найкраще - ПРОСТО ТАК!!!!!!!!!!!!!!!!
    на день народження я б такого подарунку не хотіла б .

13. Cherubina

Cherubina Active Member

Можливо, ви праві :) Але на день народження від рідної і близької людини хочеться чогось небуденного. І так те свято один раз на рік - хоч би на нього не нагадували про кухню. :)
    А такі речі, як кухонний комбайн, купуються без нагоди, а просто тому, що потрібно. Принаймні, в нас якось так було заведено.

14. bora

bora Well-Known Member

Не можу додати плюсики, але погоджуюсь з тими, хто каже, що подарунок на день народження має бути інтимніший.
    Як приклад - чоловікові щось потрібно для роботи - чи правильно це зажимати до кращих часів? Ні, звісно ми це купуємо як тільки виникає потреба - це беззаперечна необхідність - все, щоб зробити роботу комфортнішою або їй посприяти. Теж самісіньке комбайн - якщо він потрібен для роботи на кухні - для чого чекати на день народження???
    Інша річ коли я побачу якусь дрібницю на вітрині - я розумію що вона безглузда, але КАЖУ чоловікові - дивись яка краса. От тоді найнайприємніше буде те, що чоловік моє бажання ПОЧУЄ! І не кажучи мені придбає ту річ. Це може бути годинник, парфуми, заколка, білизна, постіль страшенно незручна але гарна, ваза тощо. В чому інтимність вази? В тому, що захотіли почути мої бажання(інтимність у слові саме бажання) які я пригнічую, бо розумію, що не готова відвалити за це гроші.
    А комбайн чи ножі чи порохотяг - це те що лежить на поверхні - для цього не треба ПРИСЛУХАТИСЬ до близької людини - і особливо хотіти додати в день народження радості. Це відчіпний (якщо звісно до того я не зітхала біля вітрини з комбайнами, але цього не буде - бо це для роботи, а значить просто має бути. так само має бути як сніданок для нього зранку!:))
    +1 Чортеня. Близька людина має знати бажання, а дарувати банальне можуть і дальші гості (ми жінки ЗАВЖДИ їх озвучуємо, просто чоловікам таке чути іноді ліньки).

• Подобається Подобається x 5
  15. joke

joke Member

вибором техніки займаюся (і місцем її покупки) - я, в мене чоловік просто не орієнтується, який комбайн ( і т.ін.) кращий для мене, то мені би не хотілося щоб він купляв щось, на чому не знається. Ну хіба що вгадав і купив то,що я і намітила, тоді я би зраділа, чом би і ні. Але то так - думки вголос.

16. Chortenia

А я можу, тому +100

17. bora

bora Well-Known Member

А ще - не додала, в чому суть подарунка для мене - все-таки близьку людину я сприймаю як кохану, а не виконувача певних обов"язків. Тому полегшувати йому роботу в день його народження не стала б - в день працівника його напрямку - так, але не тоді коли хочу підкреслити, що він особливий. Отримуючи дрель він все ж подумає автоматично про дірки, які треба робити в стіні, а не згадає приємні моменти свого життя:)

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Для мене подарунок полягає в тому що я хочу i що не хочу. Якщо я хочу комбайн i менi його чоловiк подарував то це одна справа, але якщо я хочу наприклад сумочку чи прикрасу а вiн менi залiпив комбайн це зовсiм iнша справа.
    Все має бути умiсно.

• Подобається Подобається x 3
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Варіянт

я би підправила, замінивши ноутбук на машинку для миття посуду. ;)

20. mota_boy

mota_boy New Member

О так, сам давно хочу купити таку чудо машину. Думаєте дружина образилась би? та ні розцілювала б)))))

А сказати що хочу (дівчатка не ображайтесь): ви толком самі не занєте що хочете, може то, а може то..., а ще було би добре ото але з пєрламутровими пуговіцами ну і т.д. І всі кажете що подарунок має бути ознакою уваги. Так от комбайн (чи якась інша штука, не обов'язково до кухні), річ яка економить час, нерви і т.д., залізьте в голову чоловіка, зрозумійте мотиви його вчинку. Він не асоціює Вас з кухнею, просто купуючи корисну руч він думає про Вас, а купуючи блискучу цяцьку він до самої смерті не зрозуміє що з нею можна робити і навіщо вона. Але купує бо Ви так хочете.

Як би ми не розказували про те що принцип жінка - хата, муж - війна, давно застарів і т.д., але давайте будемо чесними, більшість часу на кухні проводить саме жінка (добре це чи погано обговоримо в іншій гілці, тут не треба), тому він хоиів зробити приємне Вам, і я думаю що своєю істерикою і скандалом на цей подарунок Ви образили його ще більше ніж образились самі.

З.І. Щоб зрозуміти мотив поведінки треба подивитись на світ його очима, і думати так як він. Чому більшість програмістів чоловіки???? та тому що вони думають як машина, вони можуть розкласти процес на ланцюг відповідей так/ні. Тому спробуйте зрозуміти мотиви вчинку, можливо тоді заспокоєтесь.