Викладач/вчитель/вихователь... з прибамбахами :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем UnLikE, 1 Грудень 2009.

1. Agrafka

Agrafka Member

Відповідь: Викладач/вчитель/вихователь... з прибамбахами :)

А нас недовго вчила вчителька російської мови та літератури ( недовго, бо ми пожалілися батькам, ті директору школи). Так от, вона була дуже нервова і вже у літах. На уроці мала бути ідеальна тишина, не можна було користуватися пластмасовими пеналами, а лише пластиковими, бо вони не стукались об парту, якщо хтось бавився хвостиком, що на ковпачку ручки, то вана ті хвостики обламувала, нас називала "чудовищами ярковыраженными", "змеями подколодными". Але працювала вона з нами не довго.

Але ми трохи віддавали їй ті нерви, ми починали гудіти із закритими ротами і вона бігала по класу від парти до парти і ніяк не могла вичислити хто то гудить :girl_smile:

А ще пригадала такий смішний випадок з її уроку: Маркіян у мертвій тиші уроку посмів пчихнути, її очі налилися кров`ю і пролунав страшний крик: " Встать кто чихнул!". Ми думали буде біда, приб`є на місці того хто признається. Марко так несміло встав з-за парти і каже: "Я". А вона йому: "Будь здоров!". О!!! Нам аж відлягло і сміх покотися цілим класом. Коли заспокоїлись, продовжився урок.

Останнє редагування: 22 Червень 2011
  2. Venezianka

Venezianka New Member

це часом не в ЛКА? з ним було весело, водив по музеях, це було краще, ніж в аудиторії сидіти.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

В школі математику нас заміняв колишній завуч, а тоді вже давно пенсіонер Іван Іванович. То він їв крейду, а якщо не встиг доїсти, то ховав в кишеню, і говорив всім, що ми ганьбимо своїх батьків (ми не розуміли чим) і не розуміли до кого він говорить, бо був косооким. Хімічка кидалась всім - була психована. Фізкультурник (ми в 6 класі були) всіх дівчат підсаджував за попу до перекладини, а хто приніс з батьків йому коньяк, то відразу діти ставали ледь не чемпіонами по зданих нормативах.
    В академії один викладач купив машину і ставив під вікнами, і дивився на неї, читаючи лекцію, потім йому ту машину вкрали. Напевно хтось з студентів постарався.
    Ще згадала. Перша пара першого курсу, предмет Основи права. Прийшов викладач і зі сльозами говорить, що не може читати лекцію, бо в нього помер друг. А як виявилося, він був п"яний і не міг слова до купи зліпити.

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

ой..за навчання в інституті скільки таких викладачів було...і без них було б сумно...
    викладач математичного аналізу, це просто візитна картка кафедри. на першому курсі ми його боялись, а зараз зі сльозами на очах про нього згадую. Всі потрійні інтеграли, теореми Веєштрасса ми ще в садочку мали вчити. Бігає по аудиторії височезний худий чоловік з сивою шевелюрою на голові і кричить на нас як ми не замітили помилки у формулювані якоїсь теореми...
    як він любив стояти на сходинці і жинглювати кредою і якось на втримавши рівноваги впасти посеред аудиторії, яквін якось з крісла звалився...підвівся, стряхнувся і сказав - щось земне тяжіння засильне..а як він любив формули в повітрі чи по склі пальцем виписувати...
    а ще один кадр кафедри "приїхаали греки і привезли цитринки"...людина з чорним гумором. На екзамені можна було мати лише 1 подвійний листочок і ручку, за другий чистий подвійний листок виганяв з екзамену...а скільки жартів... не дороблені такси, розлізлі булки (ми малювали блок схеми і початок алгоритму позначався овалом правильної форми,а ми малювали як не буть)...
    то цілу книжку можна написати...хто вчився в Політехнічному на прикладній математиці мене зрозуміє!!!це кафедра таких унікальних людей!!!без них навчання було сухе і не приємне!!!дякую цим викладачам!!!

4. Asako

Asako New Member

Я подумала Ви про мою кафедру говорите, було аналогічне- і дозована кількість листочків і помилки в кілометрових теоремах. От лише про булки не було... )))) видно математики всюди однакові. Я вчилась у Франка.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні зайшла в свій інститут зустріла одного викладача, а він "Вас все ж таки треба було хоч раз на комісію послати, а то закінчили і вже знову прийшли, що на перший курс хочете? а я Вам не позволю, мені що всі модулі переробляти, а то поздаєте все на 100 і що мені робити тоді з Вами?"
    Як сумую за своїми викладачами..без їхніх приколів сумно:sad:

6. Just me

Just me Member

Ой, в мене в школі така мегера була "класною", що страх!
    -"Ти! (і пальцем тиче) Ану встань! Що ти на мене дивишся??? Я що, вже щось не так сказала???? Говори, що вже не так?"
    -"Ти диви, йде з таким скляним поглядом, вже щось їй не подобається!"
    - "Ви всі - болото, і ваші батьки - болото!"
    Досі собі дивуюсь, як ми це все терпіли і як їй хтось не заїхав чимось важким, щоб спам"ятати...

А в університеті було класно, і гумор, і сатира :connie_pull-pigtail
    Я аж тоді відчула, яким необтяжливим може бути спілкування викладачів зі студентами.:girl_yes2: пройшло вже трохи років, деяких прізвища позабувала, але іноді досі сумую за тими часами :d23:

7. kyharochka

kyharochka Member

А в нас в школі була одна-єдина вчителька, яку ніхто з нашого класу не любив- вчителька географії. Вона була керівничкою в паралельному класі і завжди їх вигороджувала, казала, що вони кращі за нас, а нас принижувала як могла.
    В університеті теж був один кадр, вчив нас музеєзнавство і архівознавство. Дівчат, які приходили в спідничках, не пропускав, а губу так закушував, що ми думали до кінця семестру відкусить собі її зовсім (збоченцем його називали). І найефектніше запам"яталася викладачка ділової мови Фаріон І. Класна, розумна жінка, але в сім"ї також щось було, типу студентка забрала чоловіка, і дівчат вона трошки недолюблювала. На іспиті переживали, але пройшли по модулях і заспокоїлися. Кожного року були викладачі з прибамбахами та зараз всіх і не згадаєш.

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Складається таке враження, що більшість викладачів філософів, етиків, соціологів таки дивакуваті :confused:
    В мене в коледжі викладач-соціолог досить веселий, але інколи як щось загне, то не знаєш куди дітись. Прийшли ми якось провідати рідні стіни, ну і зайшли до нього. Так він на мені перед студентами почав показувати вправи з його ранішньої зарядки! Цілував мене, обіймав, а я вже не мала куди дітись!

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в нас гуманітарії теж нарвані були : викладач німецької спалахував як сірник невідомо від якої дрібнички. викладачка психології теж несподівано на лекції починала істерику (їй би самій підлікуватись в психіатра, а не зі студіками працювати). при чому ми були доволі чемні і тихі студікі

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

розкажу Вам про ще одного "ганебного викладача".
    Отже перша пара, студенти магістри, лекції проводяться за допомогою проектора, який висить на стелі, щоб підключити до ноута потрібно ще до того проектора добратись.
    Заходить в уадиторію професор дивиться на проектор, дивиться на ноут який стоїть на столі і з його уст лине - ганебні ви студенти, ганебні люди...ну одним словом все ганебно. Бере крісло і просить дати листочок, довго розглядає листочок і руках, а потім - та ні, я і з крісла дістану:)
    ви шукали інтернеті? і не знайшли?і ви ще дивуєтесь?!треба було шукати в інтерда!

11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Нагадалося... В школі була математичка (теж не довго... хм... і чого б це? :girl_bye:), нас називала не інакше, як "гнилота чортова". :shutup:

12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

13. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене цього року був такий казус на іспиті: у дівчини на столі стояв досить дорогий телефон. То викладач взяв телефон і швирнув його в смітний зі всієї дурі! ну от хто йому дає таке право? Він би мав той телефон хоча б поставити до себе на стіл, нашо кидатися чужими речами.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

гг :) думала що студентське життя позаду, та де там. Ну от, була в мене пані проХфесорка з СумІВ, в якої є 10 віндовс, найкрутіший 4 айфон за 2000 євро, ну і канешно аспіранти не можуть жити без фотоапарата-мильнички, і тільки дивляться щоб вкрасти його у викладача ;) вот такі вот справи ;)

15. Shamna

Shamna Мамуся

А як сприймати вчителя, який при всьому класі принижує дітей? Була в мого брата така класна, яка заявила до нього:"Якщо твої батьки хотіли побавитися, то треба було завести собачку, а не дітей народжувати." І як бути дитині після таких слів? Взагалі не розумію як таких людей допускають до дітей. Вони не те що нічого не вчать, то ще ламають життя дітям. Як згадаю ту неприємну особу, то аж бере мене злість.

16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

а батьки нічого не могли зробити з таким вчителем?
    Мені раз сестра розказувала що в садочку що є біля нас виховательниця б'є дітей. От так то. Ну якщо у таких людей слабкі нерви то їм не місце в таких закладах.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

17. Shamna

Shamna Мамуся

Батьки зверталися до дирекці, сказали, що поговорять з вчителькою. Не знаю чи говорили чи ні, але більше такого не було, принаймі по відношенню до брата. Вчителька працює досі.

18. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

В жодному разі не виправдовую вчительку. Однак останнім часом проглядається така загрозлива тенденція виховання батьками в дітях неповаги до школи і перекладання на вчителів частки власних обов"язків, що я ту вчительку розумію. І не посоромилася б на її місці сказати те саме, але батькам.

19. Shamna

Shamna Мамуся

Urtica, зовсім не розумію вашої позиції. Виходить, якщо вчитель принижує дитину перед класом, занижуючи її самооцінку, то це нормально. Я розумію є "важкі" діти, які не те що всидіти на місці не можуть, то вони ще хамлять всім, в тому числі і вчителям. А якщо дитина адекватна і їй таке сказати, то, звичайно, що після таких слів не те що неповага до школи і до вчителя буде, а зовсім ніякого бажання вчитися і ходити до такої школи теж не буде. Думаю не кожному сподобається обстановка в якій тебе принижують і зневажають

20. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ні, це НЕ нормально. Читайте уважніше, будь ласка.
    Це так само НЕнормально, як індульгенція від батьків дитині плювати на школу і спроба перекласти на школу ті обов"язки, які мали б виконувати самі батьки.