Викладач/вчитель/вихователь... з прибамбахами :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем UnLikE, 1 Грудень 2009.

1. Nemi

Nemi Well-Known Member

Відповідь: Викладач/вчитель/вихователь... з прибамбахами :)

а в мене такий викладач був, що постійно від нас тікав.. до нього здавати ходили по 8-9 разів. то постійно доводилося бігати в корпусу з поверха на поверх. а одного разу на вулиці його зустріли, то як зірвався з місця, побіг у протилежний бік і перескочив через парапет)) він же під час заліку стрибав по підвіконню та партах, коли шпори шукав. а один курс його в аудиторії закрив і не випустив, поки всім залік не поставив. х))

Останнє редагування: 3 Червень 2011
  2. sunset

sunset Active Member

в мене половина кафедри в універі була з прибабахом))) а зав кафедри- то взагалі притча і легенда в одній особі- до неї коли заходиш в кабвнет( неважливо по яких питаннях- обов*язково все питати на англійській, а ще знати всіх людей зображених на потретах в її кабінеті- то світила перекладацького мистецтва)
    ооо, то унікальні спогади на все життя залишаться))

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Ой, і в мене стільки тих "кадрів" було всіх і не згадаєш...
    Був вчитель англійської- такий собі добрий, але дуже неакуратний стариган - міг у кишені свого засмальцованого піджака носити крейду, відкриту баночку з ліками й чверть палки ковбаси...водночас :) а ще малював начорно свої три волосини на лискучому черепі - модник такий :)
    Була молоденька вчителька англійської, яка вдягалася більш ніж дивно - у щось на зразок монашої ряси, тільки в веселі квіточки:girl_crazy: а зачіску так рясно кропила лаком, що ми жартували що об її гривку можна варені яйця розбивати :)
    Була ще одна молода вчителька англійської (англійська спецшкола все-таки) - повна протилежність попередньої - була часом аж надто відвертою у вбранні - одного разу навесні прийшла до школи в коротюсінькій вузькій червоній сукні (певно після нічної вечірки не мала змоги перевдягтись) Наші хлопці були в захваті, а от старші її колеги не дуже. Бідолашна мусила цілий день прикривати свої голі ноги й ходити в плащі, а спека тоді була ще та :) а взимку вона ніяк не могла підібрати собі шапку й купила перуку, а коли перука з голови трохи злазила набік- складалося враження що вона лиса :) але загалом вчитель і людина вона була класна й після закінчення ми з неї разом на пиво ходили :)
    Була ще вчителька, яка любила під час уроку гладити хлопців по голові - і це в 10-11 класах!
    А керівничка наша - то взагалі пила по чорному! Могла на сместр піти у запій, потім повернутись - вся розпухша і постаріла :sad: а на випускному не соромилася танцювати, показуючи всім своє споднє під платтям й по кутам лизатися з батьком нашого однокласника, який на той момент ще був у жалобі за дружиною, але то вже ціла сантабарбара була...
    А в інституті був у нас викладач, більш відомий як Пальчик - бо пояснював свій предмет буквально на пальцях. Він неодноразово бачив як я курю під корпусом і коли я прийшла здавати йому лабораторні - вирішив мені прочитати лекцію про шкідливість куріння в аспекті того що жінка, що курить, під час статевого акту отримує менше задоволення через втрату чутливості:girl_crazy: мене це не засоромило аніскільки (часом буваю я така непробивна) а от хлопців, що зі мною в кабінеті були, зачепило - бачу один вже червоний, мов рак, а другий ледве стримує сміх :) От такий у нас турботливий викладач був :) А я невдовзі кинула курити, хтозна - може й через ті слова Пальчика?:girl_haha:

4. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А в нас у школі був дивакуватий вчитель малювання- він нас називав Беканими симпомпончиками! Що це було таке то вже йому одному відомо! Хі!

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А в мене в інституті був викладач прикладної механіки Петро Петрович_всіх дівчат називав "рєдіскі".

А з вищої математики, то взагалі кадр був. Ми його Гітлер називали (зачіска і вуса-копія). То він на всі прізвища свої асоціації мав (наприклад Кулик-той,що в болоті сидить,Рожняк-та,що з рогами).
    Уявіть собі: "Зараз іде до дошки той ,що в болоті сидить" :ninja: І думаєш пів пари хто ж це такий?

6. Sertce

Sertce Member

На другому курсі в нас мав практику мову такий собі викладач- новатор, він завжди на контрольну давав питання наперед, а на самій контрольні давав інші. Списати неможливо, "бомби" не проxодили. Оцінок не ставив. Присутність не відмічав. На пару приxодив без нічого, навіть ручки чи олівця не брав.
    Був не одружений, бо дівчина, яку він любив, померла. Починав пару з того, що включав музику, ми всі вставали і танцювали. Як читали діалоги, то мали їx розігрувати з жестами, емоціями. Казав, що вчитель, це насамперед актор. Ми вчилися xодити як плюшові медведі. Пам'ятаю, пари проxодили в якійсь маленькій аудиторії, шоб з неї вийти, то треба було минути лекційну аудиторію. І от уявіть собі картину: одного разу чогось йому треба було вивести нас з тієї каптьорки в читальний зал. Xодили ми лише так, як плюшеві ведмеді, не згинаючи рук і ніг. Отже, відкриває він двері в лекційну, а там лекція в фізкультурників(самі xлопці, 4 курс) і ми 12 дівчат йдем колоною як плюшові медведі через всю лекційну. Викладач впереді, а ми за ним. То треба було бачити очі і вираз обличчя того лектора, якому перервали лекцію і чути свист пацанів- фізруків! А ще він дуже любив ваш Львів, завжди возив нас на книжковий форум...

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я бачу, ви на кафедрі перекладознавства вчилисяю Повірте, ані англійська мова, ані знання про видатних людей ніколи вам не завадять :)

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Один наш викладач дуже любив фразу: "Давайте помолимося за тих, хто не ходив на пари!" :girl_claping: Перед сесією та фраза набувала особливо зловісного звучання :girl_haha: Ще він крейду з пальців облизував, а потім тією ж мокрою від слини долонею втирав лице.
    А ще одна викладачка рвала конспекти з криками: "Ви мене не купите!" :girl_feminist: - а перед сесією приходила і тихонько озвучувала тарифи :girl_bye:

9. Sertce

Sertce Member

А ше в нас викладач німецької, який приxодив на пару, ми йому "зуби заговоримо" про шо - небудь і все, пари нема. Любив про Авганістан, про своїx дружин( 5 раз одружений був). І так три роки. Не мудрі булі, що так робили, бо тепер з німецької "бараніні", а вона б мені зараз не пошкодила.

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Згадала ще викладача правознавства, який дуже оригінально шукав шпаргалки в дівчат. Підійде, присяде коло студентки, розведе її ноги ручищами своїми і каже: " А покажи, шо то в тебе там між ногами?"
    р.s. В нас дівчата дуже любили шпори між коліньми затискати, чи під спідничку xовати, чи на ногаx писати... В нього не писав ніxто ніде!

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Одного разу у 10 класі у нас заміняв фізкультуру Банан Бананович . Він не хотів нас відпустити , от дівчата взяли у медсестри колективну довідку, що хворі :crazy:, він аж розгубився З кимось іншим подібне нізащо б не пройшло, а йому мож було на голову вилізти :)

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Ще про одного згадала: на третьому курсі написанням моєї курсової керував викладач, який ніяк не міг запам"ятати наші імена, тому всіх кликав "хлопчику/дівчинко"

• Подобається Подобається x 1
  11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А ще згадала ,в технікумі в нас був викладач,який на роботу приходив в одних шкарпетках, а на роботі перевдягав інші.Ладно б,всяке буває, але він перевдягав їх чомусь на перерві в аудиторії:khomyak: і були вони в нього завжди червоного кольору:scratch_one-s_head:

12. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

О! Пам*ятаю такого!!! Одного разу я прийшла на пари в сорочці в полосочку. Так він до мене сказав "дівчина в арештантській сорочці":girl_emo: А ще він любив казати, що це дуже негарно, коли дівчата фарбуються на блондинок, бо, цитую, "що то за колір? Білий - то значить ніякий, значить волосcя в такої дівчини - безколірне, ніяке"! :girl_haha:Во-так, жеби знали

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

О, і в мене він викладав філософію, дивакуватий дядько......

14. Heureuse

Heureuse вірю...

розкажу і я вам про найдивнішого викладача, який цього року проводив у нас практичні з етики. видно, що дядько дуже освічений і з великим життєвим досвідом, але такий вже дивакуватий, що атас:girl_haha:
    коли знайомився з нами, то сказав, що в минулому житті він був китайською жінкою, а в це життя він прийшов, щоб нести любов. казав, що бачить карму і ауру кожного з нас, а також знає, хто потрапить в рай.
    розказував про всі свої любовні пригоди в молодості і не тільки:girl_wink:
    а ще пари в нас проходили в дуже маленькій аудиторії, і крім нас була ще одна група. то відповідно ми сиділи дуже тісно один до одного. і ото він раз підходить до одного хлопця і так до нього: "20 см маєш?" . а хлопець так подумав і каже: "не маю":girl_blush2: ми впали! а виявилось, що то він мав на увазі відстань, на якій той хлопець сидів біля дівчини...але нареготались ми тоді файно!:girl_haha:

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

а наша фізичка в школі казала про 50 см))) і казала, що якщо хлопець наближається до дівчини ближче - то це вже щось значить :girl_haha:

я би його все порозпитувала про себе :connie_pull-pigtail

16. Sapiha

Sapiha New Member

Мали цікаву викладачку з релігієзнавства в інституті, яка виставляла бали не за добре написаний реферат а за його оформлення. А оформляти потрібно було всякими квіточками ( на зразок ікібани), приклеювати гречку, рис та різні крупи. Найкраще оформлені роботи вона завжди носила з собою і всім студентам показувала. Мала такий кульок BOSS з якого завжди сипались крупи........

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дівчата, а в мене в педколеджі викладав не Іван Іванович, а син його - Ігор Іванович.Викладав англійську мову, буквально 2 пари, потім мене забрали в іншу підгрупу.Ну так от,завжди коли Ігор Іванович зустрічав мене в коридорі і я з ним віталась він відповідав мені :" А, то ви,я вас добре запам*ятав". І так постійно.Ну не дивак?

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Весь в тата!!!

19. Heureuse

Heureuse вірю...

з ним було трохи важко спілкуватись, а вірніше вловити траекторію руху його думок:girl_haha:
    бо ми могли почати етикою первісного суспільства, а закінчити тим, яким грішним він був в молодості:bor:

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ех, пригадавс я і мені один викладач, наш завкафедри, предмету якого всі боялись як вогню (та й не знав його ніхто толком) який все розказував щось таке мудре, що ніхто не міг зрозуміти до чого ж то він веде і де то пригодиться. І на все життя я запам"ятала, що кожна порядна дівчина мусить мати як мінімум три хлопці, а кожен порядний хлопець - одну дівчину. Але в кожному місті. І лекції, які базувались на інформації про вулицю Гіпсову, і про те як він викоренив розмальовування стін в академії, і про те як студентів розшукував біжучим рядком на СТБ і бігбордами при в"їзді в місто.