Відповідь: Викинути не можна врятувати Можна зробити таке собі різотто, тут уже від фантазії (що є в холодильнику): наприклад з грибами + трішки масла + трішки води + цибулі, доготувати, заправити спеціями. Чи з шпондером, чи з болгарським перцем, чи з кукурудзою... Імпровізація з наявних продуктів = окрема страва чи гарнір.
Відповідь: Викинути не можна врятувати додаю 1 яїчко, трошки картопляного пісного п"юре та банку тунця(можна сардини), можна тунець замінити м"ясом. Роблю такі аля котлети(по формі), обваляти в муці і на сковорідку
Відповідь: Викинути не можна врятувати та то власне лишилось з голубців.)) Всьо, прийнято. Маю картоплю, правда засмажену цибулею, але думаю не покусається)) і сардина в холодильнику спочиває. Будуть мабуть котлетки. ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ---------- Візьму на замітку... В мене часто рис напівготовий залишається. Будем ексеперементувати.
Відповідь: Викинути не можна врятувати думаю, в кожної господині є бульба, яка вже проросла і не така вже дуже смачна на пюре і тд, і капуста квашена, яка вже в принципі на салат не йде, ну та і хочеться вже свіженької. знаю, що багато господинь просто викидають, чи там свиням варять з бульби щось, ну а я така модна, щоб не переводити продукт, зробила зрази з капустою і яйком. зробила такі більшенькі, насмажила, остудила і завернула кожну окремо в плівку - і в морозилку. хороша виручалочка на роботу для чоловіка - тільки зробити смачний соус і все)
Відповідь: Викинути не можна врятувати Ніколи-ніколи-ніколи не додавайте у вівсянку сушених бананів. Після приготування банани стали на смак чисто як картопля... А з вівсянкою гидота ще та.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Таки так, і мені на смак гидота ще та! Якось мала пакет сушених фруктів, то трішки і я додала у вівсянку, то так того і не доїла! Вийшла якась дивна і приторна маса!
Відповідь: Викинути не можна врятувати Народ, рятуйте ідеями! Сипанула помилково до сирної запіканки сіль замість цукру.:ireful: Маю тепер 0,5кг дуууже соленої сирної маси (на око-то десь 2 ст.л. солі), вимішаної з яйцем і манкою. З чим змішати, до чого додати? (ліпити вареники з картоплею-сиром не маю коли, більше ніц не придумується)
Відповідь: Викинути не можна врятувати я колись пекла сирний пиріг з болгарським перцем, просто різала шматками і перемішувала. було дуже смачно. якщо сир сам по собі ще надто солений, можна додати до нього тої ж вареної картоплі перемеленої), або ще сиру...
Відповідь: Викинути не можна врятувати Додати зелені і насмажити аля сирників або зрази картопляні з тим сиром, чи палюшки
Відповідь: Викинути не можна врятувати сир страшно солений, ті палюшки будуть як покута за гріхихіба докуплю ще сиру і змішаю не пригадаєте пропорцій? наразі маю дом. сир + яйце + манка + сіль, сіль, сіль То до того ще порізати перець і в духовку?
Відповідь: Викинути не можна врятувати страшно солений і в пиріг з чимось треба змішати, так, як Корена написала або ще сиру або картоплі але в зрази можна спрбувати, бо його відносно не багато треба в картоплю покласти
Відповідь: Викинути не можна врятувати так, однозначно треба, бо то неможливо буде їсти Дівчата, дякую за ідеї! Докуплю сиру і закалатаю палюшки і того пирога, якраз маю 1 перець змучений в холодильнику
Відповідь: Викинути не можна врятувати таде))) то ще було в студентські роки 100 літ назад але для міцності манку і яйце ви вже дали, тепер по смаку треба довести до путя).
Відповідь: Викинути не можна врятувати Шпинату жменю киньте і зелені побільше. Розмішати і на пісочне тісто. Тісто можна не солити
Відповідь: Викинути не можна врятувати цукрувати?!?!:xaxa: я сьогодні більше на кухню не йду, не мій день
Відповідь: Викинути не можна врятувати А тоді питати що можна поклати на солодке пісочне тісто, бо воно з соленим сиром не пляше Не цукрувати, крапалик солі дати, щоб не дуже прісним було.