Відповідь: Викинути не можна врятувати заморозила влітку вишні. недавно розморозила одну порцію і то був капець((( по-перше, не відстають добре від кісточки (перший раз такі вишні бачу) по-друге, після розморозки втрачають майже весь сік і стають поморщені. таке враження, що я їх вже з компоту витягнула. відповідно після витягування кісточки лишається майже сама шкірка. щось можна з тим зробити? так мені шкода. на компот не варіант. тільки до випічки))) як витягнути кісточки з мін. втратами соку? може поможе той прилад для витягування кісточок?
Відповідь: Викинути не можна врятувати ой, раз всі так одностайно проти, то таки буду викидати. Дякую за напоумлення
Відповідь: Викинути не можна врятувати Я люблю мопржені ягоди в желе. Кидати туди іх ще замерзлими. Кісточки виймати не треба. Ще можна вареники. Та й у випічку можна з кісточками.
Відповідь: Викинути не можна врятувати А Ви виймаєте кісточки вже з розмороженої вишні чи ще з замерзлої? Я витискаю відразу, як вийму з морозилки. Використовую для цього часникодавку, яка з другого боку має пристрій для витискання кісточок. То навіть при тому, що та штука, якою витискається кісточка, досить груба, соку втрачається мало.
Відповідь: Викинути не можна врятувати ще не знаю чи поможе, але ваш допис мені аж настрій підняв))) ніколи не користувалась тією частиною часникодавки. дабре що маю таку. завжди витискала з розмороженої, бо мала нормальні вишні. йолки, прийдеться випічку запланувати, бо вже цікаво чи поможе))) дякую за пораду!
Відповідь: Викинути не можна врятувати я вареники не ліплю. але ті, що бачила із вишнями -- завжди із кісточкою. і в нас в родині, і в барах... ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- не знаю, як щодо плавленого, але таку фігню (ну мені фігня, а мамі-бабі і ще багатьом смакує) на пАтельні із старого сиру багато хто рлбить, а багато хто й ЛЮБИТЬ. Люди спеціально чекають, поки той сир згливиться, бо зі свіжого та страва не получається. Погугліть, що можна зробити із "згливленого сиру". Ну, впринципі, він типу плавлений, бо ж на сковорідці робиться. А вонь -- вивітрюється
Відповідь: Викинути не можна врятувати чесно, я ніколи)) дуже люблю вареники з вишнями, але завжди робимо без кісточок. з кісточками лише до компоту. все.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Ще жодного разу не їла вареників з вишнями, з яких не вийняли кісточку. А якби мені в закладі громадського харчування (барі) подали вареники, в яких були вишні з кісточкою (без попередження, що там є кісточки), то зчинила би великий гвалт. Ну а якби попередили, то б ніколи в житті не замовила такої страви. Бо так же й без зубів недовго залишитися.
Відповідь: Викинути не можна врятувати за 34 роки мого життя ще жодного разу не бачила вареників з вишнями з кісточками, хоча в родині переплелись різні національності, але всі роблять однакові вареники
Відповідь: Викинути не можна врятувати А кисіль не любите? Бо я варю з вишеньок нечищених кисіль. Дуже то діло люблю Можна рідший, щоб пити, а можна додати більше крохмалю, тоді в холодильник, і потім їсти ложкою. Смак дитинства.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Маю майже літру не дуже свіжої домашньої сметани. Куди її діти?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Я таку додаю в "тісто" на деруни . Спробуйте , мене так мама навчила , а яйця не даю.
Відповідь: Викинути не можна врятувати В перечачі "Все буде смачно" пекли сметанник. Дуже гарний рецепт, уже кілька разів пекла. Тільки соду заміняю розпушувачем.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Щось можна зробити із домашнім маслом, але яке вже трішки гірчить?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Таке масло можна у випічку, після термообробки гіркота не має відчуватись.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Звідси брала рецепт. Розпушувачу давала 1пакетик(Доктор Еткер). Дуже добрий рецепт. Вибачте, мене в карму запиталися, але я не вмію ще там відписувати. Чайник трохи