Викинути не можна врятувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Ука, 21 Лютий 2011.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Якщо не в морозилці, то викидайте вже і негайно.
     
  2. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    заморозила влітку вишні. недавно розморозила одну порцію і то був капець(((
    по-перше, не відстають добре від кісточки (перший раз такі вишні бачу)
    по-друге, після розморозки втрачають майже весь сік і стають поморщені. таке враження, що я їх вже з компоту витягнула. відповідно після витягування кісточки лишається майже сама шкірка.
    щось можна з тим зробити? так мені шкода. на компот не варіант. тільки до випічки)))
    як витягнути кісточки з мін. втратами соку? може поможе той прилад для витягування кісточок?
     
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    ой, раз всі так одностайно проти, то таки буду викидати. Дякую за напоумлення ;)
     
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Я люблю мопржені ягоди в желе. Кидати туди іх ще замерзлими. Кісточки виймати не треба. Ще можна вареники. Та й у випічку можна з кісточками.
     
  5. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    вареники можна. але з кісточкою?? насолоди не буде((
     
  6. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    А Ви виймаєте кісточки вже з розмороженої вишні чи ще з замерзлої?
    Я витискаю відразу, як вийму з морозилки. Використовую для цього часникодавку, яка з другого боку має пристрій для витискання кісточок.
    То навіть при тому, що та штука, якою витискається кісточка, досить груба, соку втрачається мало.
     
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Ми завжди вареники з кісточками робим)) насолода є.
     
  8. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    ще не знаю чи поможе, але ваш допис мені аж настрій підняв)))
    ніколи не користувалась тією частиною часникодавки. дабре що маю таку.
    завжди витискала з розмороженої, бо мала нормальні вишні.
    йолки, прийдеться випічку запланувати, бо вже цікаво чи поможе)))
    дякую за пораду!
     
  9. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    я вареники не ліплю. але ті, що бачила із вишнями -- завжди із кісточкою. і в нас в родині, і в барах...

    ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ----------

    не знаю, як щодо плавленого, але таку фігню (ну мені фігня, а мамі-бабі і ще багатьом смакує) на пАтельні із старого сиру багато хто рлбить, а багато хто й ЛЮБИТЬ. Люди спеціально чекають, поки той сир згливиться, бо зі свіжого та страва не получається. Погугліть, що можна зробити із "згливленого сиру". Ну, впринципі, він типу плавлений, бо ж на сковорідці робиться. А вонь -- вивітрюється
     
  10. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

     
  11. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

     
  12. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    за 34 роки мого життя ще жодного разу не бачила вареників з вишнями з кісточками, хоча в родині переплелись різні національності, але всі роблять однакові вареники:girl_yes:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    А кисіль не любите? Бо я варю з вишеньок нечищених кисіль. Дуже то діло люблю:girl_dance:
    Можна рідший, щоб пити, а можна додати більше крохмалю, тоді в холодильник, і потім їсти ложкою. Смак дитинства.
     
  14. Guapa

    Guapa Active Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Маю майже літру не дуже свіжої домашньої сметани. Куди її діти?
     
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Я таку додаю в "тісто" на деруни . Спробуйте , мене так мама навчила , а яйця не даю.
     
  16. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    В перечачі "Все буде смачно" пекли сметанник. Дуже гарний рецепт, уже кілька разів пекла. Тільки соду заміняю розпушувачем.
     
  17. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    теж коли маю домашню сметану не конче свіжу, печу сметанник.
     
  18. Osya

    Osya Active Member

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Щось можна зробити із домашнім маслом, але яке вже трішки гірчить?
     
  19. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Таке масло можна у випічку, після термообробки гіркота не має відчуватись.
     
  20. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Відповідь: Викинути не можна врятувати

    Звідси брала рецепт. Розпушувачу давала 1пакетик(Доктор Еткер). Дуже добрий рецепт.