Відповідь: Викинути не можна врятувати частину тіста можна порційно заморозити і пекти на протязі одного двох тижнів. Пісочне тісто БЕЗ ПРОБЛЕМ морозиться
Відповідь: Викинути не можна врятувати у випічку моя мама пускала завжди таку гірку сметану, що в рот не можна взяти - ніколи не було чути (ну але не такі рецепти, де лише одна сметана))) ). головне - не в крем. тільки от не пам’ятаю про печиво, а пляцки ми пекли.
Відповідь: Викинути не можна врятувати я мала таку ж ситуацію, то спекла сметанник, з'їли, ніхто й не здогадався, що з сметаною щось не так
Відповідь: Викинути не можна врятувати печіть, та вся гіркота випікається і ніхто не здогадається. Ми так само робимо з старим маслом, коли залишається трохи і воно вже пожовкло, завжди або до випічки або просто щось підсмажуємо на ньому. Моя бабуся завжди стару, гірку сметану до випічки давала, коли печиво випікалось, запах у хаті був не найкращий, але то на смак і на аромат готових виробів не впливало.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Щойно зробила гарбузовий сік. Залишилось багато м"якоті, не суха зовсім, шкода викинути, що з неї можна зробити? Мафіни спекти?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Можна заморозити і використати зимою на кашу, чи на мафіни) чи на ще щось)))
Відповідь: Викинути не можна врятувати Залийте ту мякоть водою, проваріть до готовності, збийте блендером і розбавте цукровим сиропом з щіпкою лимонної кислоти. І будете мати гарбузовий сік з мякоттю.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Хотіла спитатися на рахунок плавленого сиру!сусідка сказала зо можна з старого домашнього сиру зробити плавлений,я як попробувала зробити,то довго потім хату провітрувала) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Викинути не можна врятувати Купив чоловік квасолю, а вона не просушена і почала випускати проростки, її викидати, чи можна ще готувати? З таким раніше не стикалась....
Відповідь: Викинути не можна врятувати Ні, приготуйте. Я думаю, що то так, як проросша пшениця ще корисніше. можете навіть посадити в горщик))
Відповідь: Викинути не можна врятувати в горщик, завжди на початок весни саджу в садочку, щоб діти могли спостерігати. А тут чоловік купив пів літри, і не подивився на неї, бо починався дощ, і я вже думала що вона ні на що не пригодна. Сьогодні піде у чанахи
Відповідь: Викинути не можна врятувати Але вона приготується напевно набагато швидше ніж зазвичай, тому додайте її десь за 10-15 хв до кінця приготування. Або спробуйте в окремій посудині зварити кілька, щоб знати точно.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Дівчата, рятуйте! Підгоріли мені голубці, і то так добре, бо навіть верхній ряд тим просмердівся, я переклала голубці в іншу каструлю, що можна зробити, щоб вони перестали смердіти? Шкода викидати, і їсти не смачно(((
Відповідь: Викинути не можна врятувати я б їх перекип"ятила з лаврушкою, приправами (щоб запах ввібрало), потім отой бульон злила, і заново заправила б томатним соусом і всім, що там кладете. Мало б допомогити.
Відповідь: Викинути не можна врятувати маю в холодильнику (не в морозилці) банку відварених білих грибів . Але стоять вони там ще з вересня. Шось згадала про них і тепер думаю чи то ше варто з них готувати чи вже позбутися?? думала "переплавити" на підливку...
Відповідь: Викинути не можна врятувати Чесно кажучи, я б не ризикнула. Грибів шкода, але 2 місяці то забагато для безпечного перебування у холодильнику.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Ой, і я б не ризикнула. Викидайте, не варто випробовувати своє здоров"я.