Відповідь: Викинути не можна врятувати Ото я втнула)- до бісквіту не додала жовтки Що то вийде за паляниця? Викидати чи чекати поки спечеться Вичитала, що люди печуть таке))
Відповідь: Викинути не можна врятувати Почекайте вже, чого ж.. Потім поділитеся результатом, може і щось толкове вийде))) як каже мій : солодке поганим не буває)).
Відповідь: Викинути не можна врятувати Так ніби корж нічого такий, не виріс правда але вже придумала, що з ним буде далі))
Відповідь: Викинути не можна врятувати так ангельський бісквіт і робиться лише з білків, щоправда там і білків більше, і борошна менше.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Сьогодні щось мені "замкнуло" і я посмажила крученики із курячого філе в клярі (мука-яйце). А якщо я покладу їх на картопляне пюре та зверху заллю підливою із печериць, то буде не смачно? то для гостей Чи то все ж таки окремо їх подавати?
Відповідь: Викинути не можна врятувати дівчата маю 2л кислого молока домашнього - що з того можна зробити? Молоко спарила, поставила до холодильника, а воно чогось там скисло за пару днів (певно мало холодить мій холодильник). А тепер отакенна кількість кислого молока!!! випити ми його точно не вип"єм...
Відповідь: Викинути не можна врятувати можна насмажити бааааааагато млинців)) зробити млинцевий торт, можна спробувати дати у випічку замість кефіру, але кефір густіший за кисле молоко, тому це треба врахувати
Відповідь: Викинути не можна врятувати взбивала згущоне варене молоко із маслом для торта-пяна вишня,що не раз робила.цього разу вийшла якась рідка маса.згущонка--іриска,суперо.масло 63,7%.термін придатності добрий.навіть ситуацію не врятували крихти з торта.все потекло.що я не так зробила?
Відповідь: Викинути не можна врятувати В мене таке,коли замало масло. На 0.5 іриски беру 600 гр. Масла. Ну і беру не масло,а більше спред.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Капець! Збила 200г. масла і 200г. цукру. Добре що спробувала, поки яйця не додала, а масло солене. І не знаю, шо робити з тим, викинути шкода і поняття не маю шо з тою калабаньою робити** Може ви щось підкажете
Відповідь: Викинути не можна врятувати То Ви солі додали? Тоді можна якийсь пиріг з овочами/куркою/грибами і т.п замісити. Воно крихкеньке буде.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Нє, не дала солі . Просто не переклала напис, що масло солене. От і гаратнула цукру, а муж прийшов переклав...а я ж вже напартачила.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Якщо тісто більше солене, ніж солодке, то таки я б щось з несолодкої випічки зробила.
Відповідь: Викинути не можна врятувати та я не думаю, що то така проблема, масло ж воно таке трошки солене. А що так на смак чути, що зле?
Відповідь: Викинути не можна врятувати А я люблю трохи солі в солодкій випічці, це додає смаку. Тим більше, масло навряд мегасолене, можливо у випічці і не надто відчуватиметься
Відповідь: Викинути не можна врятувати Ну, я коли на маргарині замішую, то, звичайно тісто чуть солонувате, а є так, що і треба трошки солі але, якщо вже геть солене(хоч із цукром мало б бути звичайне пісочне тісто), то з солодкою начинкою може не піти.
Відповідь: Викинути не можна врятувати сіль підкреслює солодкий смак, переважно в усе солодке тісто йде сіль, де дрібка, а де і чайна ложка. нічого страшного не буде.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Якраз таак чути сіллю, шо аж бека. Я вже цукру знов дала і смак став якийсь непонятний. ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- мегасолене((
Відповідь: Викинути не можна врятувати Дівчата, а щось можна зробити з гіркою домашньою сметаною? Маю 2 л. Можливо якесь печево спекти. Чи зіпсую хіба продукти?