Вії та повіки

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Скорпіоля, Sep 4, 2008.

1. veronka

veronka зла друзя

а вій можна хною/басмою фарбувати?

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Хто знає, де роблять біозавивку вій. ?

3. AkUla

AkUla Well-Known Member

оооо, я минулого тижня зробила в Міра студіо на сихові, дуже класно виглядає, не знаю як довго буде такий вигляд, але зараз дуже гарно, казали 2-3 місяці буде триматися, побачу, але зараз супер.

Last edited: Oct 19, 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Ellelia

Ellelia Вереснева

в мене знайома завжди робить, тримається 1,5 місяця точно і до 2-х вже ефект менший. Але майстер наразі за кордоном, тому я шукаю ще когось. А яка вартість процедури? хоча для мене Сихів далеко((

5. AkUla

AkUla Well-Known Member

280 або 300 грн, точно не знаю бо я ще разом платила за мінікюр, але по памяті десь так.

• Подобається Подобається x 1
  6. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

порадьте майстра з корекції брів

7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Забула відписатись що була разом з мамою в Олесі Застріжної на корекції брів . Мамі зробила гарно, а мені не повезло, в мене бровки відростають погано, тому виявилось що для гарної корекції місяця часу для мене на відрощення було замало. Тому мені тільки трохи попідчищали непотрібні бровки, і трішки підмалювали тінями. За мене Олеся навіть копієчки не взяла, аж здивувало. Була приємно вражена загалом, що майстер не як стандартно впарює, а радить реально що краще.
    Ще б такого перукаря знайти :)))

8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Володя з "Андре та Лілі" на Науковій дуже гарно брови робить, і форму і фарбування.

9. Demetra

Demetra Well-Known Member

А яка вартість ?

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

він ще в центрі працює в Еліт,я місяць тому робила - за форму і пофарбування - 60 грн

• Подобається Подобається x 2
  11. Fainyatochko

Fainyatochko нарощення вій

Дівчаточка доброго дня всім! Приймайте в спільноту.... )))
    :girl_dance:

12. Grizli

Grizli Member

я вже близько 7 місяців ходжу до дівчинки на Наукову,якщо актуально можу дати номер.

13. Demetra

Demetra Well-Known Member

А яка ціна нарощення?

14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

якщо вдома роблять, то переважно від 200 до 400 грн середня ціна.
    У мене 2д нарощення то 250 платила тиждень тому, на Симоненка.
    Дуже класно зробила, виглядає природньо але війки такі довгі і закручені :)

Last edited: Jan 3, 2016
  15. Grizli

Grizli Member

якщо не помиляюсь то 450 грн але я не знаю точно бо нарощувала вже давно а зараз лише на корекції ходжу

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Дівчата, а як вам з тим нарощенням? Не викликає дискомфорту? Я задумуюсь про то, але подруга тільки раз зробила і не коректувала більше, бо дуже незручно

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

17. Ellelia

Ellelia Вереснева

Я теж хотіла нарощення робити, але зробила біозавивку вій, то так випадали що ну... Навіть зараз, а пройшло вже 2 місяці і ще випадають... Чому не знаю, стільки відгуків начиталась, що така класна процедура, і ніхто ніде про випадіння не писав.. Тому на нарощення не наважилася ще, а так хочу, тільки боюсь лишитися без війок

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

До нарощених вій потрібно звикнути і таки треба йти трохи на жертви) Не спати обличчям в подушку, пильнувати, щоб вії не контактували з масляними сумішами і взагалі, бережно поводитись з ними. Але ефект того вартує)) Ну фізичного дискомфорту я не відчувала.
    Я нарощувала вії всього 4 рази і то 4 роки тому. Дуже мені не подобався стан вій після нарощення. Таки потрібно трохи часу, щоб вії відновились. Бо довгі вії, під вагою штучної війки, випадають, залишаються в основному молоді короткі. Вони звісно відростають, але чекати треба близько місяця.

Ну і ще, не ведіться на низьку ціну. Я так один раз наростила майже вдвічі дешевше, ніж брала моя майстер, але того ж дня полетіла до своєї перенарощувати, їхала на відпочинок і просто зрозуміла, що якщо не перероблю на нормальні вії, то приїду додому без вій....)) Скупий платить двічі.

Last edited: Jan 4, 2016
  19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

у мене друге нарощення, підряд, тому стан своїх власних вій після нарощення ще адекватно оцінити неможу))
    Правильно написали, що не спати обличчям в подушку, війки загинаються, і можуть зламатись і відпасти, ще сауни небажані, і масляні, жирні змивки, креми, основи також.
    Мені з моїми зручно, дискомфорту немає. Я думаю це і від самого нарощення залежить, якщо ви зробите дуже довгі і густі, то само собою що вони будуть зачіпатись одна за одну, їх треба буде частіше поправляти щіточкою,
    а звичайне або 2д не дуже густе, має бути якраз нормально.

20. mipa

mipa Well-Known Member

Я пару років тому бавилась з нарощенням. Так підсіла, що мене моі віі вже не влаштовували. Ну що сказати, виглядає дуже привабливо... Але... Спати потрібно тільки на спині, вмиватись тільки одним пальцем, про те, щоб потерти очі можна тільки мріяти))) Тоі краси вистачає тільки на 2 тиж, потім треба йти на корекцію. Коли я зняла ці віі, то моі були довжиною десь 3-4 мм)) Але потім відновились.