Відповідь: Вії та повіки я фарбую раз в 10-12 днів, ну грубо кажучи два тижні, потім блідніє, але всерівно ефект видно ще трохи буде, слєгка)) не бійтесь, якщо фарба хороша (головне, щоб вона добре профарбовувала самі волоски, а не шкіру), то все буде гуд і триматись може набагато довше ніж два тижні. Ще все залежить від волосків, наскільки вони, наприклад, добре впитують фарбу. Просто Вам потрібно не дуже інтенсивне фарбування, не треба довго фарбу тримати. Після кількох разів, Ви й самі зрозумієте скільки хв для Вас буде нормально, тому раджу спробувати.
Відповідь: Вії та повіки От бровки стала систематично фарбувати. Дууже подобається. У мене зовсім негусті і світлі брови. Майстер мені підбирає не чорний, а змішує коричневий, чорний і графіт ( якось так) . Тримається досить довго, я фарбую не частіше ніж раз в місяць. вимивається барвник скоріше якщо очищувати лице агресивним вмиванням.
Відповідь: Вії та повіки Теж десь до 2 тижнів. Як радили дівчата, краще, щоб перші рази майстер підібрав тон фарби, бо змішують кольори в салоні. Якщо боїтеся зразу фарбувати - просто спробуйте намалювати їх олівцем до брів чи матовою тінню підходящого відтінку. Маю зараз мінеральну тінь до брів TANF, дуже мені подобається, тримається краще ніж олівець. А ще краще сходити до фахового майстра з корекції брів, в сусідній темі про перукарні\салони дівчата радили майстрів.
дівчатка підкажіть контакти хороший майстрів в яких нарощуєте вії бо щось мені моя дівчинка останній часом не дуже добре робить . Дуже швидко обсипаються. Напевно потрібно змінити майстра. Дякую
Моя подружка робила на джерельній брови хною, зробили погано! Не протрималось і тижня! І тим більше, я думаю, що це вже фанатизм за брови давати 180 грн. Так, зараз дуже поширилась ця послуга на надання корекції бровам, але й ціни захмарні. наприклад, ми залишились незадоволені. Були у бровбарі Лілі Юрчишин(якщо я не помиляюсь). До речі, знайти їх не так і просто. Тай сидіти з тою хною 1 год це занадто , як на мене.
хм... бо я тут найшла майстра Олесю Застріжну в студії Нейл. вроді роботи непогані. Ціна 120 і 150 хною. Щодо хни незнаю, я наразі собі купую хну для брів, то тримається три тижні. а кого порадите на корекцію брів?
Олесю знаю, гарно робить брови, але мені більше подобається Іванка з Алехандро. Ще непогано дівчата в Ілечко роблять, Маша наприклад. А де саме Ви цю хну для брів купляєте?
Дівчатка, поясніть. Корекцію то гарну форму роблять? А якщо брови не густі? Бо в мене після корекцій форми і т.д. брови якісь тонші стали, і не ростуть. Тобто щоб не вискубали їх взагалі. Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
Не знаєте, в інет магазинах така є? Можливо десь бачили? Бо я хотіла собі купити хну henna , але в нас вона взагалі не продається(((
Я сьогодні бачила в неті таку краску від Kodi. Ціна 40 грн Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
Якщо Ви про Лілю Юрчишин на Джерельній то це Iconic brow studio. І так, в Лілі вже послуга вартує 150 чи навіть 180 грн, в інших її дівчат 100 грн. Була в неї ще влітку, фарба добре трималась, але я повинна була чекати, поки зроблять дівчині переді мною, хоча була назначена точна година, мені теж робили шалено довго, плюс зробили затемні/загрубі брови, я спершу жахнулася, то трохи позтирали. Потім звиклось. Але тепер в пошуках майстра. Поки приловчилась сама, маю хороший набір для корекцї брів від NYX, там є два тони тіней і гель, а ще зручні щіточки.
Дівчата, щось не можу знайти ніде, чи продається в мережі б'юті фарба для брів і вій ReflectoCil? Може в іншій точці хтось бачив? О, вже побачила в нас на дп в леділенд є.
На мейкап.юа є. Я обирала між нею, та естель енігма. За відгуками обрала ту енігму. В наборі є все необхідне: фарба, окисник, маленька ємність де замішувати, ватні спонжі, шпательки. Задоволена нею, але то Росія виробник, зрозуміла після купівлі.
В мене була естель, там ті шпательки не дуже зручні, а сама фарба давала рижину. Про reflectocil почула в відео кригіної, сподобався саме той відтінок, що в неї (світло-коричневий), по її словах, з ним важко переборщити, і не дає рижини, нанесення рекомендує пензликом, окисник окремо 3%. от хочу спробувати, як вийде, відпишусь потім
Я якраз теж через Кригіну спокусилась на нього Але чогось відгуків багато не надто позитивних. Я звичайного естелю не мала, а оця енігма має досить велику палітру. В мене коричневий, то не дає рижини якраз абсолютно. ТО був мій пунктик)) Ну але він достатньо темний, можливо світліший і дає рижину. Ну і рижину може давати фарба ще в тому випадку, якщо переборщити з кількістю окисника. ТОму будьте обережні. Після фарбування покажу свої брови --- дописи об"єднано, Oct 14, 2015 --- --- дописи об"єднано, Oct 14, 2015 --- Угу, я пензликом наношу.
Подрузі робила не Ліля, а інша дівчинка, хоча вартість була 180. Можливо , така ціна саме за фарбування хною, а фарбою дешевше. Одним словом, більше туди не піде.