Відповідь: Макіяж старалась как могла, фотика дома нет пришлось телефоном фоткать и глаза у меня не косые, эт я куда-то не туда смотрела (в живую видела Яруська, можете у неё поинтересоваться )
Відповідь: Макіяж нет, только нижние подкрашены чуть-чуть они облегчили мою жизнь , если надо выбежать в магазин (ещё собираюсь щенка взять в скором будущем) или выехать не надолго - не надо долго собираться и приводить себя в порядок. я может быть в следующий раз чуть меньше по длине их сделаю, они ещё натуральней выглядеть будут
Відповідь: Макіяж Я теж нарощувала вії більше року тому. Не дочекалася навіть першої корекції... Ой, більше не хочу. Важко спати, важко знімати макіяж, важко з ними жити. Мені особисто. Потім нарощені вії починають потрошки відлітати... разом з власними віями... Одним словом, частина відлетіла, частину сама повкорочувала ножницям, а згодом 2 місяці лікувала свої вії... Мазала касторковим маслом, щоб знову відросли... Тепер волію підібрати хорошу туш, приділити малюванню вій вдвічі більше часу і не бачу особливої різниці.
Відповідь: Макіяж моя подруга з коліжанкою одночасно наростили віїї в однієї майстрині, тільки подруга вибрала варіант дорожчих вй-до половина ока, а її коліжанка дешевші на ціле око і довші. Заплптили обоє по 300 грн.Так от в подруги абсолютно позитивні враження-я в реалі бачила віі,дуже гарні, вони не були такі як bast3t , а більш натуральні,коротші.Відходила вона з ними 2 місяця,корекцій не робила, вони смаі поступово повідлітали, зараз її власні віі абсолютно здорові. А та дівчина що зробила дешевші дуже незадоволена-каже постійне відчуття втоми на очах+ коли вони потроху відлітали то за рахунок того що вони були довжелезні з"являлисмь такі собі плєшки на віях .
Відповідь: Макіяж Я платила 400 грн і робила на дому. Дівчинка працює в салоні в центрі і там це коштує в два рази дорожче. Може нарощені вії, як і нігті, носяться в залежності від індивідуальних особливостей організму.
Відповідь: Макіяж 100% це також має значення. Навіть одні і ті ж контакті лінзи одним підходять, а іншим ні....тут напевно те саме
Відповідь: Макіяж Я вже перехотіла накладні віі, ...коли побачила в коліжанки її власні після того як нарощенні повідлітали- набагато коротші, рідші стали . Так що краще все ж таки5 хв. щоранку тушшю. bast3t а як вашіі вії?
Відповідь: Макіяж Вибачте, якщо некоректне питання... А вам НАШО????? :eek: :eek: :eek: :ninja: Як на мене, вам цілком НІЦ не бракує! :y:
Відповідь: Макіяж та мені не треба так шоб капець...просто думала спробувати на літо....тепер точно не хочу .
Відповідь: Макіяж Як на мене, то все, що неприродньо - ризиковано. :confused: Подивилася фото Одрі та Каті ще раз. Молодці, що не йдете. 100%!!!
Відповідь: Макіяж Та я знаю, чи накладні вії можна віднести до категорії ризикованого :confused: То ризик хіба для сімейного бюджету - :xaxa: а так...Ну хіба що я ще не все знаю про нарощування вій. :confused:
Відповідь: Макіяж нє, накладні і нарощені, то трохи різне. нарощені, то по одній вії клеють. досить тривала забавка :8:
Відповідь: Макіяж Я не про накладання, я більше нарощування мала на увазі. Але й у накладанні природнього та корисного не бачу. :confused:
Відповідь: Макіяж пока всё в порядке, главное делать всё аккуратно скоро на коррекцию :ninja: я бы тоже не наращивала... но вот теперь столько времени собак занимает, что ногти даже перекрасить некогда
Відповідь: Макіяж Та я також, просто вже коли написала, то зрозуміла, що змішала докупи дві "процедури" одним невдалим словом :xaxa:
Хімічна завивка вій або нароування вій! Дівчата вот хочу у Вас поцікавитись, можливо хтось стикався з такими косметичними процедурами як хімічна завивка вій або нарощування вій? Мене цікавить чи хтось робив? І чи задоволені, тою чи іншою процедурою? Де робили? І скільки обійшлась така краса? І взагалі, що порадите А то вот ніяк не зважусь