ми плануємо їхати в гори цього місяця, переживаю за одне, куди ми погрузимо всі свої прибамбаси...фуру замовляти, шолі?
А шо там тягти. Я брала 3-4 комплекти одягу, рушник, пеленки, памперси і циця з собою, дитяче мило для прання, автокрісло. Ну і слінг. То так файно, коли за хавчик не паришся. Усьо свіженьке, тепленьке. Циця - наше всьо.
з пб, в нас ше півкругла вкладка махрова є, щоб згин крісла не відчувався, та й тканина не так парить
З їздою тренуємося на подорожах до бабусі, ніби усе получається. А зараз така пора, що і на озеро вибратися хочеться: якщо самі не поплаваємо, то хоч татка покупаємо. От я і задалася питанням, як нам ще несидячим облаштувати зручне місце для голопоплення і перевертання на вулиці. Поки голопопили у возику на багаторазовій пелюшці, але там тіснувато, та і возик не усюди заїде. Поділіться досвідом
Ми з малими їздили на озера-річки з 2 місяців, то ставили парасольку, стелили під неї два карімати, а на них звичайну пеленку, їм було м'якенько і місця вистачало.
Ох, не знаю як там буде, але маю в планах цього року таки вибратись з мальявкою на ночівку в гори. Чоловік в шоці, але не перечить))))
Та власне, що я надихнулась вашою поїздкою, пам"ятаю фото. Тому, думаю, цьогорічний сезон ночівки я не пропущу, бо по суті ми дуже активні в тому плані були))))) Тільки б погода була....
І в мене таке в планах Правда, чоловік боїться наразі... поживемо-побачимо. Але в липні-серпні нам буде тільки 1-2 місяці, то мабуть зарано?
Ми цього місяця плануємо їхати в гори, але у готель, хочу відпочити від тої глажки-готовки, а десь липень-серпень, залежно яка погода буде, тоді їхати з наметом, можливо і не один раз виберемося. Але я б хоч вже їхала Рано чи не рано, то все залежить як ти собе організуєш по відношеню до дитини, як панічного всього боятись, то і в 2 роки буде зарано, головне простіше відноситись до того всього
охх... а мене спокушає кума морем на вересень. Нам тоді буде 5 міс. і я вагаюся дуже. З одного боку дуже хочу, бо минулого літа були без моря, а з іншого думаю чи то реально буде мені відпочинок - манюня ще сидіти не буде сама, та і сонце - чи не згорить вона мені перш ніж я схаменуся, то ж певно діткам швидше і легше можна обгоріти? А найбільший клопіт то моя морська алергія - висипає типу кропивянка і тримає 3-4 дні. То певно і малу може висипати від мого молочка в такі дні?
Ми як були з малим в його 5 місяців, це якраз у вересні, то постійно під парасолею або у візочку з дашком+ пеленка, максимум тіні. На сонце лише зранку і ввечері, ну і скупнутися в морі). Але відпочити реально! І плавати і засмагати.
ой, дуже залежить. Звичайно, що залежить і від матеріального забезпечення подорожі, і від активності батьків до народження дітей і "легкості на підйом" взгагалі. Ви зараз собі то краще не плануйте, народиться дитина - тоді будете мати повну картину, і зрозумієте, чи воно вам буде в кайф. Але ночівку в горах в 1 міс щось тяжко уявляю...то і трекінг якийсь мається на увазі чи до річки машиною заїхати і лежати?
Та то так думки вголос. А так ясно, що буде видно потім. Ні, ніякого трекінгу. Вилазка з машиною і палаткою до річки/озера.