Відпочинок з немовлям

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем MariaPol, 7 Червень 2011.

1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ми плануємо їхати в гори цього місяця, переживаю за одне, куди ми погрузимо всі свої прибамбаси...фуру замовляти, шолі?:scratch_one-s_head::)))

• Смішно Смішно x 3
  2. Raven

Raven Мама малятка

А шо там тягти. Я брала 3-4 комплекти одягу, рушник, пеленки, памперси і циця з собою, дитяче мило для прання, автокрісло.
    Ну і слінг. То так файно, коли за хавчик не паришся.
    Усьо свіженьке, тепленьке. Циця - наше всьо.

3. iragonzales

iragonzales В декреті

А з якого віку можна садити в автокрісло?

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

З народження. У крісло для новонароджених, там ще є такий маленький матрасик.

• Корисно Корисно x 1
  5. Raven

Raven Мама малятка

з пб, в нас ше півкругла вкладка махрова є, щоб згин крісла не відчувався, та й тканина не так парить

• Подобається Подобається x 1
  6. Deidra

Deidra Well-Known Member

З їздою тренуємося на подорожах до бабусі, ніби усе получається. А зараз така пора, що і на озеро вибратися хочеться: якщо самі не поплаваємо, то хоч татка покупаємо. От я і задалася питанням, як нам ще несидячим облаштувати зручне місце для голопоплення і перевертання на вулиці. Поки голопопили у возику на багаторазовій пелюшці, але там тіснувато, та і возик не усюди заїде. Поділіться досвідом :)

7. AirLady

AirLady Active Member

Ми з малими їздили на озера-річки з 2 місяців, то ставили парасольку, стелили під неї два карімати, а на них звичайну пеленку, їм було м'якенько і місця вистачало.

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ага. ми теж все минуле літо провели на каріматах. не змерзне точно)

9. padesnig

padesnig Well-Known Member

Ой, а мені треба 5х дітей погрузити (не всі мої) і всі речі включаючи намет і все таке....

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ох, не знаю як там буде, але маю в планах цього року таки вибратись з мальявкою на ночівку в гори. Чоловік в шоці, але не перечить))))

• Подобається Подобається x 3
  11. algo

нормально, ми в три місяці їздили)

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та власне, що я надихнулась вашою поїздкою, пам"ятаю фото. ;) Тому, думаю, цьогорічний сезон ночівки я не пропущу, бо по суті ми дуже активні в тому плані були))))) Тільки б погода була....

13. algo

ну так, то найважливіше. бо сидіти в наметі весь час невесело)

14. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І в мене таке в планах:) Правда, чоловік боїться наразі... поживемо-побачимо.
    Але в липні-серпні нам буде тільки 1-2 місяці, то мабуть зарано?

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми цього місяця плануємо їхати в гори, але у готель, хочу відпочити від тої глажки-готовки, а десь липень-серпень, залежно яка погода буде, тоді їхати з наметом, можливо і не один раз виберемося. Але я б хоч вже їхала :)
    Рано чи не рано, то все залежить як ти собе організуєш по відношеню до дитини, як панічного всього боятись, то і в 2 роки буде зарано, головне простіше відноситись до того всього :)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Retaret

Retaret Well-Known Member

охх... а мене спокушає кума морем на вересень. Нам тоді буде 5 міс. і я вагаюся дуже. З одного боку дуже хочу, бо минулого літа були без моря, а з іншого думаю чи то реально буде мені відпочинок - манюня ще сидіти не буде сама, та і сонце - чи не згорить вона мені перш ніж я схаменуся, то ж певно діткам швидше і легше можна обгоріти?

А найбільший клопіт то моя морська алергія - висипає типу кропивянка і тримає 3-4 дні. То певно і малу може висипати від мого молочка в такі дні?

17. Андріана

Андріана Well-Known Member

Ми як були з малим в його 5 місяців, це якраз у вересні, то постійно під парасолею або у візочку з дашком+ пеленка, максимум тіні. На сонце лише зранку і ввечері, ну і скупнутися в морі). Але відпочити реально! І плавати і засмагати.

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ну
    Ну і від дитини залежить ;)

19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

ой, дуже залежить. Звичайно, що залежить і від матеріального забезпечення подорожі, і від активності батьків до народження дітей і "легкості на підйом" взгагалі.
    Ви зараз собі то краще не плануйте, народиться дитина - тоді будете мати повну картину, і зрозумієте, чи воно вам буде в кайф. Але ночівку в горах в 1 міс щось тяжко уявляю...то і трекінг якийсь мається на увазі чи до річки машиною заїхати і лежати?

20. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Та то так думки вголос. А так ясно, що буде видно потім.
    Ні, ніякого трекінгу. Вилазка з машиною і палаткою до річки/озера.