Відповідь: Відпочинок з немовлям Дівчата, хочу на море!!! Думала про Туреччину, але там якісь такі шалені ціни... через війну в Єгипті все подорожчало в 1.5-2 рази... а так як кажуть, що їхати варто не менше ніж на 2-3 тижні - то взагалі золота відпустка вийде.. Куди то можна поїхати з таким мацьопством в другій половині вересня? В чоловіка відпустка з 15-го вересня. Я страшенно хочу відпочити. В криму вже мабуть холодно буде, та і дорога важка я вважаю для 3-х місячної дитинки. Карпати??? А як будуть дощі... що ми там робитимемо.. в номері сидіти? Порадьте щось будь ласка... куди то податись?
Відповідь: Відпочинок з немовлям А щось типу Чорногорії, Хорватії не розглядаєте? Там має бути ще досить тепло по ідеї. Не набагато далі, ніж Туреччина.
Відповідь: Відпочинок з немовлям у мене брат цього тижня знайшов хороший варіант і по хорошій ціні, на яку і розраховував. Так що усе можливо. ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ---------- на ПБК ще може бути досить непогано, але дорога з таким малям справді важкувата. ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- в Чорногорії були двічі в середині вересня. Погода вже була на любителя- трішки дощило, море ще тепле, але повітря для мене вже не зовсім комфортне ( осбливо як з води виходити). Тобто більше у Чорногорію у 2 половині вересня я би не поїхала.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А скільки тривав переліт? Поділіться хтось досвідом, хто літав з малюком тримісячним. Я собі слабо уявляю той весь процес. Щей з пересадкою. Ше малий в мене такий нецицяний останнім часом...Через сильний потік молока погодувати дитину в нас ціла процесія з танцями, приганнями, істериками. А як під настрій зайде, то може цілий день на грудях висіти. Круто було б, якби під час польоту в нього бв настрій до циціііі)))) Те саме з носінням. Останнім часом синочок нелюбить довго носитись! Плаче на руках, вигинається, покладеш на ліжко, в шезлонг - спокій. А я мала таку надію на слінг. Хоча до того часу, як доведеться летіти все може змінитись ще. То ж все таке непостійне ще, день на день не схожий. Чи то я собі сама наперід вигадую проблеми? Ясно, що якось буде і якось люди літають, але може є яксь рекомендації як спростити переліт для дитини. ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ---------- Ми планували в Грецію. Вичитувала, розпитувала знайомих. То в другій половині вересня велика ймовірність попасти на хорошу погоду. Море тепле ще. Та і от на днях знайомі поїхали по гарячих за дууууже класною ціною.
Відповідь: Відпочинок з немовлям В Чорногорію летіли 1,5 год. Туди мала спала, а назад - не спала, трошки побавилась і їй надоїло, почались плачі, то чоловік носив її трохи туди-сюди, в "тамбур" до стюардес, щоб малій було цікаво. Так і прилетіли. В літаку були інші дітки (6 міс. і більші), вони спокійно сиділи собі чи спали... Моя шуміла найбільше... В аеропорту з дітьми пропускали першими (у Львові ми самі просили, а там - працівники підходили і казали "з бебі ідуть першими..."). Зі старшою дитинкою можна домовитись, щось пообіцяти, чимось забавити, з малявкою так не вийде. Їй або добре, або крик і не заспокоїться, поки не буде добре. Циця (соска), улюблена іграшка, мамина пісенька, колисання можуть хіба помогти. Але то все не страшно, тре летіти і відпочивати.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я на всяк випадок спитаю чим саме важкувата? Ну тобто я розумію, що якщо поїздом то добу трястись. А як машиною, то важко, бо то близько 14 год (якщо пам'ять не зраджує) майже без зупинок. Є ще якісь підводні камні? А як малята переносять різку зміну клімату?
Відповідь: Відпочинок з немовлям Моя ніяк не зреагувала на переліт і новий клімат. А у вересні вже нема жари, то тим більше нема різких змін.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А вушка не закладає діткам при зльоті-посадці? Нас за пару днів чекає трансатлантичний переліт з пересадкою, щось я дуже переживаю...
Відповідь: Відпочинок з немовлям В літаку було трохи дітей різного віку, то не чути було плачу, ніби вушка не закладало. А взагалі радять дати щось смоктати : цицю, соску, чупа-чупс,... Кажуть, від вух то помагає.
Відповідь: Відпочинок з немовлям якщо малюк витиримує 14 годин в машині без зупинок- то можна пробувати. 14 годин і дорослому важко витримати. Особливо водію, особливо враховуючи те, що до ПБК останні 1.5-2 години йдуть по кримським серпантинам з тамтешніми водіями-камікадзе і концентрація уваги має бути належна. Зрештою. не кожна кількамісячна дитина теж всю дорогу лише спатиме і цицятиметься. Відверто кажучи, ми на авто і без дитини у Крим без зупинок не ризикували їздити. Завжди зупинялися на ночівлю.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Думаю, все так само, як і в дорослих людей, тобто закладає. Ми як летіли, то при кожному взльоті давала цицю, тим більше, що дитина у вашому віці і так буде на руках, то з тим проблем не мало б виникнути. Але наша дитина на вушка не скаржилася, може, не зрозуміла що і до чого. Ой, щойно побачила, що вам тільки 5 міс. То, мабуть, ваша дитина сидітиме не на руках, та? Бо сидіти ж ще не вміє.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Напишу про наш відпочинок в Шацьку. Мене вимучив страшенно. Марта 1р 1міс, Софія 4,5 роки. Марта постійно плакала і хотіла жити на руках в мами, Софія злилась трохи, що мама завжди з Мартою. Відпочили тільки діти, мама поміняла картинку. Для себе зрозуміла, що відпочинок без чоловіка то не для мене, хоч навряд чи відмовлюсь наступного року від Шацьку якщо випадатиме нагода все ж без чолловіка. Тобто поки спогади свіжі, здається ні-ні-ні, а там за рік буде видно. З води Марту витягнути анріал, Софію забрати з пляжу аналогічно. Марта все-все-все на своєму шляху пилососить до рота без розбору, безбожно літрами п'є воду з озера/басейну/душу. Але попри то все діти дуже відпочили, добре спали і їли, і на загал Шацьк для дітей певно прикольніше як море: вода як парене молоко, плитко, дітей навколо вагон і возик і повітря дуже класне. Я всеодно задоволена, але і змучилась добряче. але в більшості випадків то так і є їхати з врахуванням своїх потреб і можливостей і точно потреб дитини, щоб потім не писати "не раджу, якщо Ви не на ГВ кудись їхати". Бачила в Туреччині в віці, коли Софії було 7 місяців, маму з двійнятами 5,5 місяців, яка плювалась наліво і направо від того, що треба суміш по-годиннику калатати і що все далеко в готелі і з другого дня відпочинку рахувала ледь не години додому. Пр чому відпочивала з чоловіком і своїми батьками. Такщо це теж важливо.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми злітали туди і назад з 2 пересадками, правда, дитині вже 2,1 роки. Найдовший переліт тривав 11 год. Проблем не було ніяких. Місце вже довелось купити окреме, але це хоч і дорого, зате зручніше, зважаючи на тривалість перельоту. В літаку спали, співали, їли, малювали (усім дітям на борту роздали замальовки і олівці), дивились мультики, слухали музику, на зліт-посадку давала льодяника.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ну, минулого року в Ялті в кінці жовтня ще було 25 градусів, коли у Львові вже сніг падав . Але то рік на рік не попадає. В Хорватії в кінці вересня теж ще дуже тепло, але там також досить дорого, хіба ловити гарячі тури.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Звітуюсь вже з'іздили, все було просто супер в дорозі виіхали в 5 ранку і коли іхали туди і коли іхали назад до 8:30 наша Вікуся спанькала як тільки просипалась, ми робили зупинки: міняли памперс, гамцяли, гуляли. Всього за час всієі дороги (майже 550км, траса в середньому стані) було дві такі великі зупинки на годину+ одна коротка 20 хв+ кордон, який пройшли за 15 хв Короче, все пройшло супер! Мала в свекрухи зранку до вечора була на повітрі, я іла купу смакоти городньоі не перестаю дякувати своій дитині за терпіння, така вона у нас молодчинка
Відповідь: Відпочинок з немовлям В мене питання не зовсім відпочинку стосується, але більш відповідної теми не знайшла... Скажіть, а з якого віку дитинки я б змогла регулярно (2-3 р на тиждень) відлучатись на 2,5-3 години...?
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми таки наважились з нашим малям на відпочинок. Післязавтра летимо до Туреччини. І тут в мене якийсь ступор почався... шо з собою брати?? як бути з підгузниками? нам на 11 днів треба тої найбільшої упаковки на 90 штук. То везти з собою чи в дьюті фрі там можна купити? Шось ніколи не звертала уваги чи в дьюті фрі магазинах є підгузники. Бо якщо брати з собою - то підгузники і одоразові пеленки - і вже ціла валіза))) Ще таке: що брати з ліків? Мені в голову прийшло тільки ефералган дитячий в свічках від температури. Ще щось треба? Бо ми ще нічим не хворіли, то я не вкурсі... Підкажіть малодосвідченій мамочці, бо боюсь забути щось важливе.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я недавно літала на море з малою. Брала: ефералган, нурофен, отіпакс для вух, ніфуроксазид, щось від кашлю, вібрукол, ентерол, бепантен від укусів комах, сонцезахисний крем, гель для зубів, якийсь антибіотик, термометр. Слава Богу, згодився лише гель для зубів. Брала 1 пачку малу памперсів і 1 пачку однораз.пеленок. Там купляла ще памперси.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я ще брала регідрон і атоксил, можна взяти пантенол і ентеросгель,але якщо малеча на ГВ - то слід бути мамі уважній у виборі страв і напоїв. Обов"язково перечитайте страховку і пункти, про надання мед.допомоги