Відповідь: Відпочинок з немовлям Збираємось на вихідні в Карпати з палатками на ніч з малявкою. Я щось трошки переживаю. Розкажіть, як то все зорганізувати? Що брати? Поділіться досвідом "дикого" відпочинку з дітьми.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Приїжаєете, відпочиваєте, ставите палатку, вкладаєте дитину спати Єдине, продумайте як спати - спальник чи одіяло, одяг дитині на випадок , якщо розкопається. Я своїм брала на ніч або вовняну термобілизну, або флісові кофтинки. По собі орієнтуюсь.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Не переживай. Ми були в Шацьку 3 дні/2 ночі палатками. Дуже кльово. Я набрала купу теплого одягу, а в результаті спали без ковдр і легко одягнуті. Але нам пощастило з погодою.
Відповідь: Відпочинок з немовлям а на чому спали. на карематах? бо я чьось думала, що з дітьми без матрасу не обійтись. щось відвикла я вже від дикого туризму...
Відповідь: Відпочинок з немовлям неа. Якраз на матрасі - то мука. Один повертається-другий будиться. І взагалі, матрас в палатці - то не по феншую. Незручно, громіздко, і не практично, бо краде купу простору. Карімати - саме то. ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ---------- Переживати явно нема чого, просто продумайте харчування і одяг, і усьо - їдете і кайфуєте.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А ми повернулися у вывторок зі Світязя - відпочили суперово. Якраз зловили погодку, малеча наша почувалася чудово, спала і їла - все Так що выдпочивати з немовлям чудово, основне все продумати і мати позитивний настрОй
Відповідь: Відпочинок з немовлям Були ми три дні в Карпатах. Відпочили чудово, погода була прекрасна, малеча гарно перенесла дорогу. Їздили в Буковель, каталися на підйомнику, також, в Яремче, Ворохту, Верховину. Жили в котеджі, знімали кімнату, але на другий раз би винаймали цілий будинок, бо дитина плаче вночі і всіх будить . Тяжкі були ночі, Вероніка вставала щогодини, а то й частіше, але списую ці пробудження на дорогу, емоції, зуби, які всі на раз почали лізти. Проте не зважаючи на нічки, відпочили класно .
Відповідь: Відпочинок з немовлям І ми приїхали з Карпат. Скажу так: дикий туризм можливий з маленькими дітьми. Все пройшло на ура. Я найбільш боялась за спання в палатці, але моя мала туристка так на ходилась, що вирубилась на руках ще біля багаття)))
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми теж дуже файно відпочили іздили в Поляну на Закарпатті, були там 5 днів. Малеча дорогу пернесла дуже добре, там іла-спала-бавилась. То, певно, найкраще подорожувати в такому віці, бо дитина ість тільки груди, не треба паритись з всякими прикормами, можна жити спокійно в готелі без кухні. Бо думаю, коли почнеться прикорм, то тільки іхати в приватний сектор з кухнею і треба буде готувати для малоі... Так що матусі, що годують тільки грудьми насолоджуйтесь відпочинком зараз з своіми малюками, поки є така можливість
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ну, я б не була така категорична щодо прекрасного відпочинку тільки на ГВ. У людей бувають різні ситуації з грудним вигодовуванням, ми в 9 місяців були вже не на ГВ, але прекрасно відпочили в Карпатах і в 11 місяців на морі в Туречинні не в приватному секторі, якихось труднощів з прикормом у нас не виникало, зато відпочили пречудово Я це пишу для того, що деколи читаю цю тему, то завжди йде одна фраза "Якщо Ви на ГВ, то їдьте куди завгодно і все буде добре" Я згідна , що ГВ - це чудово, прекрасно і незамінимо, але що робити тим хто з якихось причин його немає? Нікуди не їхати?
Відповідь: Відпочинок з немовлям якась така назва негарна "дикий" а щодо цілком можливий, то згідна. Моя менша дитина мандрує горами з 4 місяців, спочатку лише денні походи на мамі в слінгу чи ерго, а цього року всюди ходила сама, з нами пішки зайшла на високогірне озеро Несамовите і назад, були з нею на полонині Хом"яків, піднімалися до Дзембронського водоспаду і на хребет Ліснів, неодноразово ночували в горах в наметі, їй то було цікаво і в задоволення в її неповних 3,5 роки. Наступного літа будем планувати ще складніші походи.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А я і нічого для малої окремо неготувала, хоч вже 70% нашого раціону складає прикорм. Доця їла з нами і шашлик і бульбу печену з салом, і салат з овочів...
Відповідь: Відпочинок з немовлям Наш відпочинок вдався! Були ми місяць в Криму( Форосі).Ми з синульою( 9 місяців) повернулись додому, а донька (9 років) ще залишилась з родичами. Добирались власним авто: циця до рота і ніяких проблем. Правда є одне але: по приїзді до Криму і вдома у Даніка з*явився нежить. Але всім решта задоволені.Надіюсь,що наступного року будемо далі подорожувати.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Дівчата, потребую поради. Ідемо через тиждень у близький закордон до свекрухи, дорога займає 9 год ( разом з кордоном), вирішили розділити дорогу на дві частини, щоб дитині не було так важко (будемо одну ніч ночувати в якомусь готелі на півдорозі). Стосовно цього маю декілька питань: я дуже переживаю, щоб не дай Боже з дитиною там нічого не трапилось, бо то все ж таки не вдома, там ніяких знайомих лікарів немає, якщо не дай Боже що. Мені буде легше морально, якщо я перестрахуюсь, тому: я вирішила сказати свекрусі хай пошукає там якогось нормального дитячого лікаря, до якого в разі чого можна буде звернутись ( єдине, що мене турбує- свекруха живе не в місті, до міста іхати півгодини...), також хочу взяти з собою аптечку ліків, будь ласка порадьте, які ліки брати для грудноі дитини? Що варто ще мені зробити до/ після дороги, щоб дтина легко перенесла? Як часто робити зупинки, як довго дитина може знаходитись в автокріслі. Ми ще так далеко не іздили, були тільки в Закарпатті, то маленька дорогу перенесла дуже добре, ми, правда, тричі зупинялись на пікнічок на травичці і гамання. Досвідчені мамусі, хто іздив в таку дорогу далеку з такою маленькою дитинкою, порадьте будь ласка. Буду дуже- дуже вдячна А також, може, хто порекомендує якийсь нормальний готель чи відпочинковий комплекс в районі Хотина, Кам'янця Подільського?
Відповідь: Відпочинок з немовлям По-перше, викинь ото з голови! по -друге, в дорозі треба дивитись по дитині, ну ми так завжди робимо, їде спокійно-чудно, капризує-варто зупинитись, а не запланували 3 зупинки з таким-то інтервалом і давай дотримуватись плану, бо я знаю і такі порядки в сім"ях. Розрахуйте щоб на дорогу припав сон, або якщо мала нормально їздить в кріслі то спочатку їзда-зупинка на цицю і сон, ну батьки краще знають ритми своїх дітей, тобто я б цим керувалась по-третє, аптечка для дитини в мене стандартна, на форумі вже кілька разів хтось давав списки
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми з малявкою зараз на морі. Весь політ сюди дитя спало. А коли їхали з аеропорта в готель, то було жарко, мала не хотіла брати груди, вередувала трохи. Набрали ліків, сподіваюсь, не згодяться: від температури свічки і сироп, від кашлю, для горла, дляживотика, від отруєння і поносу, для вушок, для ясен, хоч зубів ще нема, від укусів комарів, захист від сонця, від алергії, антибіотик. Кілька років тому були в Кам'янці Подільському. Нам подобався Гала готель, але не було місця, тому зупинялись в Ксенії. Теж нічого такий і відразу біля замку.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Щось від пузіка, а раптом коліка якась чи розлад? Я б взяла Ріабал і Креон (він гомеопатичний). Щось від температури, і щось для носика (Салін, Аквамаріс) Я люблю перестрахуватись, а ще краще щоб малявці нічого не знадобилось з ліків.
Відповідь: Відпочинок з немовлям у вас така ще цьопочка, що у випадку "чогось" особливо самолікуванням все-рівно не будете займатися. Тому в аптечку берете щось із жарознижувального ( Панадол, Нурофен- кожній дитині своє підходить)+ гомеопатичні свічки вібрукол. Для носика як- Називін для немовлят чи аналог, фізрозчин для промивання ( чи той же Аквамаріс, Салін і т.п.). Від животика- енетерол ( його і в пологових дають), ріабал від спазмів. Все решта ( особливо ліки від кашлю та горла)- виключно після консультації лікаря, враховуючи маленький вік ( багато з препаратів, в т.ч. банальні сиропи можуть викликати бронхоспазм та обструкцію)
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я би просто їхала через ніч. Інших варіантів не розглядала б. Дитина спатиме всю ніч, лиш поїсти прокидатиметься. Чоловіку, звісно, може бути важко, але така вже їхня доля Завчасно себе програмувати на болячки не треба - справа невдячна. До носа, від Т, від отруєння, поносу - можете собі щось взяти, а так, то більше ви самі ніц лікувати не будете, думаю.