Відповідь: Відпочинок з немовлям Питання не зовсім про відпочинок, але дотичне. Як ви вважаєте, чи варто йти на весілля з 5-місячною дитиною? Якби була менша, то потенційно спала б, була б більша - то бавилася би собі трохи, бігала. А тут якийсь такий вік.... і не спить, і не сидить, і не ходить. Ще додам, що мала вдень взагалі мало і чутливо спить, особливо після обіду (забава буде на 18-ту, у такій порі вона може до нічного сну поспати хіба 30-40 хв.). Чи не занадто сильне навантаження на психіку дитини - велика купа народу, гучна музика? Чи плюнути на все і не йти? Варіант лишити з бабцею і їздити годувати не проходить, бо весілля за містом...
Відповідь: Відпочинок з немовлям особисто моє: Софія мала 4,5 місяці, коли ми ходили на літнє весілля до моєї двоюрідної сестри. То був годинний жах, дитина від всього здригалась, був дощ, на вулицю не вийдеш, лило як з відра, на найменший писк мікрофона вона плакала, на музику здригалась, потім 2 години не могла заспокоїтись. Я б такого не повторювала, але вважаю, що всі діти різні і вам видніше. Про відпочинок з немовлям. У нас "різносезонні" діти. Тобто Софія зимова, а Марта літня. Коли ми перший раз були на морі з Софією, вона мала 7 місяців і ще не сиділа - то була Туреччина в вересні і було кльово, вдруге Софія мала 1 рік і 5 місяців, ходила, сама їла, бавилась, возила візочок з лялькою і ми відпочили. Зараз Марті рік. Вона не ходить, їсть тільки якщо її годувати, коли їсть, хоче стояти на руках, перебуває на руках на дворі 80%. За 5 днів на Заарпатті ми відпочили-змучились. Напевно на морі було би важкувато... Ага, ше в мене такого з Софкою взагалі не було, Софія пила безбожно воду з басейну-моря-озера, але ніц не їла, з Мартою то катастрофа - вона всьо-всьо-всьо пилососить до рота і тут на секунду не відвернешся. Такщо відпочинок з немовлям буває дуже різним
Відповідь: Відпочинок з немовлям я мала йти на весілля з 8-місячним малим, але вирішила що воно того не вартує - він, якщо надто збуджений, не може заснути, не може нормально їсти, а велика кількість народу і гучна музика не сприяє заспокоєнню. І якщо він не спить - хоче повзати, а там не було б де і він би нервувався і викручувався. Ще якби то було весілля когось з моїх близьких - спробувала б, а то було весілля чоловікового друга, якого я не дуже знаю, тому лишилась вдома.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми пішли на весілля з 7-місячним. Правда відразу собі поставили умову - тільки бачимо, що малому хоч трошки некомфортно відразу додому. Ну в нас виглядало все так: всі сіли за стіл, Ромаха 15 хв. бавився в мене на колінах іграшками, а потім його почало цікавити все, що знаходиться на столі, тобто ножі-вилки-тарілки. Тому ми з чоловіком мінялись - хтось сидів в залі, а хтось з малим гуляв-бавився. Після 1 танцю наше чудо взагалі заснуло і проспало під музику 1.5 години в куми на руках ага, то ми так куму виручили, бо була першою дружкою і вона вже відветро була стомленою і хотіла банально посидіти Пробули на весіллі ми всього 4 години, але зовсім не стомились і раді, що пішли і розвіялись. Але відверто, то тут просто нам так вийшло, що і малий спокійний був і хресна мама допомогла.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Були недавно зі своєю мацьопою (3 міс) на дні народж. То було на подвір'ї біля особняка. Вона любить компанію, але там великий стіл і купа людей, музика,галас. Вона в плач. Півгодини в хаті її заколисувала заспокоювала. Вона заснула на півгодини, прокинулась і знову капризна. За той час гості трохи випили, стало ще шумніше. Дитя ще побуло в нас на руках і ми втекли додому. Десь до 2 годин витримали. Завтра ідем на забаву, то лишаєм її в моєї мами, а годувати я приїду, хоч живу за містом. Так буде спокійніше.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Розкажу ще про свій досвід. Були ми на весілля місяць назад. Дівчата переконували брати з собою малу на весілля, але я, знаючи свою малу і її надзвичайну чутливість до будь-яких звуків, вирішила не ризикувати. Весілля було в Рясне, а нам їхати з Сихова ( 40 хв в дорозі по об*їзній, то їздити годувати не получилось). а тоді в мене мала ще їла раз на півтори години. Ми взяли з собою тата, який гуляв з малою "під весіллям" Слава Богу, що була файна погода, інакше ми б не пішли. То було так: весілля було на 4 год, ми прийшли на 6 год., то з 6 до 6:30 посиділи за столом, шось там трошки поїли і в 6:30 я пішла годувати малу в машину. Годувала годину (!!!), вона в нас гурманка з 7:30 до 9:30 було застілля і якісь дурні конкурси, то я вже чекала моменту, поки почнуться танці. В 9:30 вже почало трохи темніти і комарів було багато ( ми ще тоді не купили анстимоскітну сітку для малої), то ми до 10:00 потанцювали (аж півгодини) і поїхали додому. Повноцінно на весілля ми не були, я постійно думала про малу, здригалась від кожного телефонного дзвінкА, не випускала телефон з рук, мене дуже напрягав цей стан: ні розслабитись, ні відпочити, ще й ті конкурси на дві години замість танців теж рознервували. Ну плюс був, що ми побачились зі всіма своїми хорошиим друзями і поспілкувались (але, чесно кажучи, то можна б було просто в кафешці на вихідних зробити)... На весілля брати малу я не хотіла, бо я знаю, що на весіллі дуууже шумно, а моя мала здригається теж від кожного звуку, поки міцно не засне, а щоб вона міцно заснула, то перед тим вона має або наплакатись довго=втомитись або наплаватись багато в ванні... тому так. То залежить від того, хто запошує на весілля: якщо далеко знайомі-родичі, то я б не йшла, але то був близький друг, який тим більше був у нас на весіллі, то тому ми будь що вирішили піти... Просто, треба бути готовим до того, що на такому весілля з малою дитиною ви повноцінно не погуляєте.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Всі діти різні. Я писала вже, що моєму гучна музика не є перешкодою для спання На застіллях проблем не маємо, ходимо всюди, куди запрошують. Ми живемо в селі, коли йдемо в парк на прогулянку, то малого будить кожен звук (проіде машина, гавкне пес чи кричать діти), але коли кругом дуже шумно, то він собі спить. Сьогодні ми вдвох їздили в Нью-Йорк, на Манхеттен. Там реально шалений рух, машини сигналять, під ногами шумлять поізди метро, людей тьма, то я дуже переживала, як я справлюсь, бо малий дуже капризує, коли хоче спати. Але, йому ні каплі не заважало то все, спав собі весь час, що ми там були (3 години + 3 години в поізді), на кілька хвилин просинався, потім знову засинав вдома спить дуже чутливо і максимум 40 хвилинНавіть я часом підскакувалв від якогось різкого звуку, а йому то не заважало.
Відповідь: Відпочинок з немовлям як вже писали дівчата, все індивідуально...ми були на весіллі як малій було 8 місяців. З нами були баба з дідом і хресна. Вони по черзі бавили/носили/возили, а ми відпочивали і годували. Зал і музика були на окремих поверхах, тому було просто. В залі сиділа за іншим столом з бабою і дідом у візочку, бавилася забавками, позувала фотографам, в залі з музикою танцювала на ручках, шум і музика зовсім їй не заважали, цицю їла за барною стійкою, або ж прямо за столом...ми не комплекуємо в цьому питанні. Спала на вулиці - дідо возив у візочку по окрузі. На весіллі пробули від 17.00 до 23.00, додому їхали на таксі (весілля було за містом) і мала навіть не заснула по дорозі і вдома ще до пів 1 бавилася. Ми і натанцювалися і відпочили - класно було одним словом. Тепер трошки про наш відпочинок на морі. Тиждень тому повернулися з Криму. Дорога: Ціле купе не викупляли, їхав з нами хлопчик по роботі в Крим, то цілу дорогу не злазив зі своєї верхньої полки, думаю, що не хтів нас смущати як побачив, що ми цицяємся частенько, або ж сам засмущався. Мала у поїзді поводилася як вдома. У купе було менш-більш нормально: не дуло, кондиціонер працював. Ми зробили дурницю, що з Сімферополя їзали автобусом, а не таким бусиком маленьким чи таксі. У автосусі дуже сквозило зі всіх люків, вікон, але мала всю дорогу проспала, тільки проснулася, поїла цицю і її разок закачало, як почалися перепади тиску. Назад вже цих проблем не було. Їсти ми готували самі, мали на це купу часу, бо на пляж ходили з пів 8 до 10-11 і з 16 до 18-19год. Мала на пляжі майже завжди засинала і в палатці чи візку спала по 2 години а ми в цей час засмагали/купалися. Їла майже тільки цицю, від каш і супів часто відмовлялася. Мала трошки насмарк, то в море я її не пхала, пару разів набирали водичку в басейник. Насмарк навіть не від зміни клімату, а швидше на зубки, виліз на морі 7 зубик. Дорогу назад перенесла чудово. Були ми 12 днів.
Відповідь: Відпочинок з немовлям напишу ще наш досвід-в нас так вийшло, що коли малому було рівно 4 міс ми мали 2 весілля з інтервалом в тиждень-рідної сестри моєї і зведеної сестри.Ми брали його на обидва-на першому весіллі він був в чоловіка в кенгуру, сидів десь з годину за столом з нами, все розглядав, коли мала початися музика-я пішла з ним на вулицю-майже годину годувала(там були закриті бєсєдки, то була можливість на повітрі), потім він заснув і на вулиці його возили по черзі.А потім ввечері, то взагалі спав при гучній музиці вкінці залу. На другому теж проблем не було.Тут правда я згрішила, дозволила собі добряче випити газованої води, то потім малий мав трохи коліки. Ще в нас є чудові фото і відео-на одному з весіль він танцював з молодою)))вона в білому платті, а він в памерсі, фото бомбезні)))
Відповідь: Відпочинок з немовлям Наші поїздки були поки одноденні, їздили ми до Кам"янця-Подільського на ескурсію і в Нирків до водоспаду. Їздили своєю машиною, спочатку Веронічка до години спала, коли просиналася то ще півгодини могла побавитися, але останню частину дороги, то щось страшне, дитина хниче, хоче вилізти з авто-крісла, іграшки, приговорювання, співання, циця і т.д. майже не допомагають. Коли беру її на коліна, то трошки посидить, а потім знову викручування. Вже як приїдемо, то дитину носимо в ерго-рюкзачку, згодом вона засинає і ми без проблем проводимо час. Хочемо їхати в Карпати, але я аж тої дороги боюся, бо дуже вимучуємося. Не знаю, як би зробити так, щоб дитина легше переносила дорогу в машині, може в когось є досвід? Чи краще перенести поїздки на велику відстань, на час коли підросте?
Відповідь: Відпочинок з немовлям А ми були на весіллі, коли малявці було 9 місяців. Оскільки чоловік був за старосту, то на весіллі ми були від і до..., тобто від початку і десь до 2 години ночі. Ми і танцювали і бавились, і розслабились. Правда, ми слінгові, то Малявка весь день і вечір була в слінгу ( за деякими перервами). Вона і їла спокійно (і я теж спокійно за столом) , і спала на мені, і танцювала разом зі мною.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А візочка з собою не брали? Ми також запрошені на весілля, коли малому буде 5 міс... Ну але 5 то не 9 - дитину на колінцях/поруч себе не посадиш... А так з ним на руках не поїсти... П.с. Ми теж слінгові, але в нашому випадку малявці довелось би увесь-увесь час так бути, тому розглядаю ще варіант брати з собою візок...
Відповідь: Відпочинок з немовлям а мені тяжко їсти з малим, коли він в ерго - якщо не спить то крутиться, все хапає, а якщо спить - все одно незручно тягнутись до тарілки, підносити ложку-вилку до рота. В мене якісь руки закороткі, чи що? А по темі - малий їздить в машині добре, якщо не спить - бавиться іграшками, розглядає, легко засинає і довго спить. Їздить лише в автолюльці, зазвичай я за кермом, часто їду з ним сама, тому тут без варіантів. Якщо раптом вередує - зупиняюсь, годую за потреби, трохи ношу на руках, заспокоюю і знову саджу в крісло. Зазвичай після такої перерви малий засинає.
Відповідь: Відпочинок з немовлям То точно якщо в 5 я би ще подумала, чи йти кудись, то в 9 точно ні - в такому віці він би не сидів спокійно і не спав , а тягнув/перекидав усе на столі, рачкувати нема де... Навряд чи й годинку би побули.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Йой, не лякайте мене, у нас в 5 місяців заплановані хрестини. І так переживаю, бо в тому ресторані нема місця де я би могла погодувати, швидше за все будемо цицятись в машині на парковці. А втекти з власних хрестин аж ніяк не вийде...
Відповідь: Відпочинок з немовлям у нас теж у 5 мыс. були хрестини. Мали візочок і слінг. Більшість часу спав у візочку, частину у слінгу, частину носили на руках бабусі-дідусі-хресні.....з тим проблем не було... Щодо годування - сідала в куточок на кріслі спиною до всіх і годувала.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Візочка не брали. На той час Малявка взагалі візочка не сприймала. А їли ми спокійно. Малявці в зуби - груди, а мамі в руки - вилку. Так і їли. На столі нічого не перевертали, нікуди не повзли і вели себе ну дуже чемно.
Відповідь: Відпочинок з немовлям шо саша, шо юра практично з народження по всяких виїздах якшо мама не сильно бере до голови шо будуть думати довкола, то все буде добре
Відповідь: Відпочинок з немовлям Таки пішли ми на весілля разом з малою. Все добре пройшло, пробули там з 19-ї аж до 00:30. Спершу трохи за столом посиділи (мала в автокріслі), потім на руках носилися, все розглядали, спілкувалися з людьми, трошки танцювали разом. О 21:30 мала заснула в машині біля циці, я її у візок поклала і завезла в зал, бо на вулиці страшні комарі були. На моє величезне здивування, малявка проспала 2 години, навіть не пробуджуючись, незважаючи на гучні конкурси і музику в сусідньому залі - мабуть втомилася від нових вражень (от би щодня так спала!!!). І лише коли музику вимкнули і в бенкетному залі почали волати "Гірко!", вона прокинулася. Далі знову спала на руках біля фуршетних столів, потім додому поїхали. Брала з собою слінг, але оскільки було дуже душно, то навіть не мотала.