Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми рівно в 4 машиною у Болгарію їздили (десь 1200 км було) . Відпочили добре. Єдине- дитині тяжко всю дорогу сидіти в кріслі. Доводилося іноді трохи зупинятися, іноді витягати і брати на руки
Відповідь: Відпочинок з немовлям Мені теж буде дуже цікаво почути, що скажуть дівчатка, а ще додам: в разі виїзду закордон автомобілем, чи треба на дитинку оформляти якісь документи (вписувати в паспорт), чи таку маленьку не вписується?
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я он своїй мацьопі в понеділок їду паспорт робити, бо в Україну збираємося летіти. Документи на дитину обов'язково треба
Відповідь: Відпочинок з немовлям в паспорт батьків обов"язково(або окремий документ прїздний) а також якщо подорожуєте в країни де потрібна віза-окрема віза на дитину!
Відповідь: Відпочинок з немовлям має і якби ви тему читали хоч трошки то такі питання у вас би не виникали
Відповідь: Відпочинок з немовлям А як немовня на пляж одягати? Ну, панамку і сорочечку якусь, то точно. А як з памперсом- на пляжі його зняти просто? А в воду як - голенькою чи тре памперс для купання купити?
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ок, на рахунок вписування в паспорт зрозуміла. Далі таке ще питання: дитині буде 3-4 міс, коли поїдемо закордон (там візи слава Богу не тре), але в нас нема автокрісла, ми возимся в люльці зараз. Чи є автокрісло необхідним?
Відповідь: Відпочинок з немовлям наскільки знаю - автокрісло обовязкове закордоном для перевезення дітей, так само як запасне колесо, аптечка і тд. можете собі його позичити на час подорожі, а з огляду на безпечність перевезення - не лишнє купити
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я знаю, що є якісь спеціальні трусики для купання, в Ліберо такі бачила. ---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- Може купи б/в на тих пару місяців? Ми купили фірмове Maxi-Cosi, б/в, за 340 грн., задоволені. І в машині возити зручніше, і вдома малу біля себе за столом ставимо, їй подобається за нами спостерігати
Відповідь: Відпочинок з немовлям Чесно, навіть не уявляю, як можна інакше перевозити дитину в машині. В Україну будемо обов'язково брати з собою. Минулого тижня їздили провідати свекра-дідуся в сусідній штат (ніби не далеко - 3 години), то маленький спав собі в автокріслі, а коли прокинувся, то ми зупинилися, і так годувались. А для пляжу бачила спеціальні памперси, але розміру 3-4 і 5. Не знаю, чи є менші, буду шукати.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми їздили перед травневими святами в готель Континент в Поляні (Закарпаття). Нам дуже сподобалось. Малявочці тоді було 1,4 роки. )) Для відпочинку з дитиною - саме то. ) Дитяче меню (діти до 4 років) безкоштовно в будь-який час. Є дитяча кімната. Велосипеди напрокат доступні. Можна піти погуляти в санаторій Сонячне Закарпаття (правда, 2 км від готелю). Дуже часто в них бувають Акціїї, коли проживання дешевше, ніж зазвичай. Або ж скористатися різними скидочними сайтами. Одним словом Рекомендую. Дорога на Закарпаття - терпима. ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- Ми їздили коли дитині було 6 місяців. Правда годування - змішане. Трошки тяжко було, бо поїздка була вперше. Але нічого - справились ! Якщо маєте досвід в Карпати - то , думаю, не проблема.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Памперс для води стримує какашки. З таким самим успіхом можна просто трусики дитині вдягнути.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми їздили на моря коли Малявочці було 8 місяців. На пляжі Памперс знімали і вдягали звичайні трусики. Правда, малявку не купали в морі. Але, думаю, що по-перше, купати можна також в звичайних трусиках ( ну попісяє в море, то й що? ))) ), а по-друге, знаю, що у Kushies є серія Beach Club. Це типу багаторазових пляжних підгузків. Ми маємо такі, але покористуватись ще не довелось, тому досвідом поділитися не можу.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми одягали малому трусики, тільки коли знали , що може бути несподіванка, а так то постійно на голяка ) хтось тут питав про подорож 2-х місячної дитини в Карпати, так ось я скажу, що коли ми їздили в 2 місяці малого, то він майже весь час спав і я прекрасно відпочила.То що він прокидався по ночам і міг якось тривожити людей, то мене це трохи мало хвилювала, оскільки я приїхала на відпочинок за який теж заплатила гроші, і таких як я було багато. Питання на рахунок автокрісла для мене не зрозумілі, дитина повинна під час їзди ОБОВЯЗКОВО перебувати в автокріслі, якщо батьки цього не дотримуються, значить вони свідомо ризикують життям своєї дитини!!!
Відповідь: Відпочинок з немовлям Плануємо на ці вихідні поїхати в Карпати на 2-3 дні (приватний сектор). То буде наша перша довга поїздка з донечкою. Чи вартує брати з собою якісь ліки "про всяк випадок"? Ну, скажімо, щось дитяче від температури. Якщо так, то що саме?
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я така "сумашедша мамаша", що постійно таскаю з собою всю аптечку малої (на всі випадки - температура, горло, нежить, подряпини-рани, укуси, отруєння, поноси, запори), навіть якщо ми їдемо на 2 дні. У мене принцип - хай краще буде і не пригодиться, ніж треба буде, а нема.