Відпочинок з немовлям

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем MariaPol, 7 Червень 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Відпочинок з немовлям

ось свіжі новини:
    З 2 червня до 1 вересня щонеділі зі Львова до Сімферополя та з Сімферополя до Львова літатиме авіарейс. Вартість квитка коливається від 1206 грн до 3144 грн в одну сторону.

Про це повідомили в авіакомпанії «UTair». Зі Львова до Сімферополя літак вилітатиме о 10.40 і прибуватиме о 13.10, а з Сімферополя відправлятиметься о 14.10 і прилітатиме о 16.40.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

а де він 2,5 год літатиме????

4. Fast

Fast Well-Known Member

Ну до Криму відстань не маленька :)

5. Андріана

Андріана Well-Known Member

Ага, до Анталії літак летить 2.10 год, а до Сімферополя 2.30, ггг, і ще й за такі гроші!

6. fantastyka

fantastyka New Member

Власне, хоч би ціну точну назвали, а то різниця в 2000 грн... І як то з малятком туди доїхати чи все ж кудись закордон думати?

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Раніше ніби казали, що він 2 год летить.

7. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Цікаво. Неодноразово літали різніми авіакомпаніями, час коливався від 1 години 10 хв до 1 години 20 хвилин. Хоча, літак в них ATR 72, маленький, може, швидкість в нього менша. Та ну нафіг, 2,5 години бовтанки за таку ціну :)

8. fiesta

fiesta Well-Known Member

Планую на море з немовлям 5 місяців, закордон, літаком. Дитина повністю на ГВ (наразі принаймі). Які сюрпризи можуть нас з дитиною чекати там чи в дорозі? І що з речей чи ліків... важливо взяти з собою?

9. StarKa

StarKa Member

Все буде добре, відпочинете суперово, тому краще налаштуйтеся на позитив, а не думайте про щось погане.
    Ми з 6-ти місячним літали якраз два роки назад, то нічого такого не спостерігали.
    Крім того що обгоріла мама і дістала температуру, але то вже в іншу тему:)

З собою з ліків нічого крім того чим лікуєтесь зазвичай. В мене це:
    -лимони(але їх можна і там купити),
    -солена вода, яка мабуть буде там в морі,
    -щось противірусне якщо вже буде зовсім туго (інфлюцид)
    -проти температури (нурофен практикували) коли вже за 40, до того не збивали.
    -відкашлююче пертусин.
    -активоване вугілля для дорослих.
    -від болю щось типу анальгіну теж на крайній випадок для дорослих.
    Щось більше нічого не згадую.
    Найліпше лікарство для дитинки на всі випадки життя то мамине молочко і любов!

Крем від загару, бажано з максимальним захистом і для дитячої шкіри, ми брали LaRoshe в аптеці.

Якраз перейшли на багаторазові підгузники за 2 тижні до відльоту, то було нам дуже зручно з ними в поїздці, ну і висаджували дитинку.

10. invisible

invisible Well-Known Member

Хіба реально зручно з багаторазовими на відпочинку? А як щодо всіх тих заморочок з щоденним пранням і сушінням?

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Приєднуюсь до питання, я чогось думаю що з одноразовими зручніше, а от маніпуляції з багаторазовими в дорозі це лишній морок, нє?

12. StarKa

StarKa Member

все дуже швидко висихало, ну і випрати три підгузники на день і ще пару вкладок (а деколи і того менше) не було мені такою проблемою.

ну та взагалі багато хто думаю що впринципі з одноразовими зручніше, тут вже на вкус і цвєт, говорю про себе, як нам тоді було.
    З Чорногорії їздили на ексурсії в Албанію, в Хорватію, паромом і жодного разу не пожаліла що ми в багаторазовому, при можливості висаджувалися, робили ж зупинки і для дорослих в автобусі.

Мені було тяжко психологічно тримати дитину в одноразовому в спеку, ми мали з собою кілька штук, то всі привезли додому. Правда бачила таких річних і ще старших діток на пляжі в памперсах по коліна - цікаво тільки чи тим дітям було зручно..

13. Brenda

Brenda Member

Дівчата, прошу поради:)
    Хочемо десь за 2-3 тижні з нашою манюнею поїхати кудись в Карпати так, щоб і доня подихала повітрям і щоб ми відпочили. Шукаємо хорошу базу відпочинку, де можна брати і велосипеди напрокат, де є нормальний басейн, смачна кухня і хороші умови. Розглядала Вежу Ведмежу, але начиталась про т дорогу зі Славська до Вежі Ведмежої - і почала сумніватись. На скільки та дорога жахлива і чи може хтось порадити якісь інші бази відпочинку на Закарпатті чи в Карпатах такого плану?

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

жахлива дорога до Славська. А от кавалок до Вежі Ведмежої- вже терпимий. Там дуже класно- чистеньке повітря ( бо нагорі). і банька, і чистенький басейн, і т.п.[​IMG][/URL][/IMG][​IMG] Але дуже дорого. Як проживання, так і харчування. По 750 ( мінімум) грн за добу без харчування 2 тижні "золотими" вийдуть

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

дорога жахлива
    мій чоловік часто їдить в Славське у відрядження.
    Вона жахлива і все.
    Гляньте Коруну, с. Татарів (туди теж дорога не супер-пупер, але ціни там на порядок (більш як в 2 рази) дешевші і територія краща)

16. Жменька

Жменька Well-Known Member

Якщо шукаєте у тій же ціновій категорії, то класна база Воєводино на Закарпатті ( http://voevodyno.com/ ), вона так само з усіх боків оточена горами-лісами, повітря просто казка, і є дитячий басейн - здається, 50см глибною.
    Або Рейкарц - http://www.reikartz.com/uk/. Також на Заркарпатті - природа, звичайно. не така, як у Вежі чи Воєводино, але готель і умови гарні.

17. innamorata

innamorata Well-Known Member

Не знаю чи точно сюди, але спитаю. якщо я вписую малого в паспорт, треба його фотку?

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Не обов*язово, але кажуть, що є країни зони Шенген, які вимагають фотографію. Я колистаршого вписувала, то вклеювала фотографію. Йому десь рік тоді був.

Останнє редагування: 22 Травень 2013
  19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я подала вклеїти з фото обидвох доньок
    і собі і чоловіку

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Рейкарц не порівняти з Вежою Ведмежою. У ВВ все краще, а ціни дійсно одинакові, такщо я би вежу ведмежу на рейкарц не поміняла

20. Fergie

Fergie New Member

Незнаю чи тут пишу, але.... спитаю.... Дівчатка, може хтось має досвід поїздок з маленькими дітками (дитині 3 місяці буде і ми на ГВ) на далекі відстані (більше 800 км). Скажіть чи варто вирушати в таку далеку дорогу з такою маленькою дитиною? Бо в карпати ми зараз їздимо без проблем, а от кудись далі трошки боюсь..