Відповідь: Відпочинок з немовлям дуже сумно що у вас такий поганий відпочинок видався..а скільки дитині? То напевне найбільші хвилювання всіх мам-аби не захворіти на відпочинку...але по всякому стається. Ви,головне, не настроюйте себе що все так зле буде, наступного року обов"язково буде класним відпочинок! пс наш перший відпочинок на морі зі старшим у 1.9 закінчився страшним отитом по приїзді...промивання/укаоли...я була не рада з того відпочинку...але всі наступні року,ттт, в нас обходились без всяких болячек.Тому головне позитивний настрой!
Відповідь: Відпочинок з немовлям Перевірте ще раз ацетон!!! в аптеках навіть продаються тест-смужки, я б після ацетону ще тиждень перевіряла рівень по пару разів на день... Дуже ймовірно що в дорозі його не закачало, а це ацетонемічний криз був ( продовжувався). Ацетон так швидко не виводиться, тим більше. що й перед тим мав рвоту... Нам 3 дні крапельницю ставили, а ацетон на 3-й день був ще +++, точніше, не було, потім знов з"явився", це дуже неприємна річ....
Відповідь: Відпочинок з немовлям Не в всіх і не завжди все складається ідеально. Наш відпочинок в Болгарії минулого року весь пройшов в номері. На море ходили по черзі, причому я виривалась всього на 15-20 хвилин, бо в Романа чотири дні протрималась температура 41. Інфекції повен рот, їсти пити він не міг, ну і в цілому відпочинок не найвдаліший. Дорога додому пройшла в плачах і стонах, півтора сутки нас рятувало хіба обезболююче. Але я розумію, що таке може статись з будь-ким, і дітки хворіють. І хоч на море, як раніше вже не рвусь, Карпат і Шацьків мені вистачає више криші, проте якби мені заразсказали - їдемо! я б не задумувалась))) До речі відпочинок на Арбатській стрілці в Ромковий заледве рочок пройшов "на ура", без адаптацій, проблем з здоров"ям і харчуванням. Та й в цілому всі наші поїздки зазвичай позитивні, і поняття відпочинку і подорожі для мене зараз нероздільне з поняттям сім"ї.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Крим минулого року нам пішов на УРА, малому було 2,5 рочки. Море, пісок, розваги - все сприйняв дуже добре. Хоч перша поїздка на потягу пройшла жахливо - простір обмежений, дитина не звикла, постійно плакав і нив, нічого не розважало його, вночі постійно прокидався - ми спали на одній полці і йому було дуже незручно. Коли ми вже вертались до Львова, все було по-іншому - добре бавився, все розглядав і цікавився. Так що така у нас була перша адаптація до потягів.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Тадам, ми сьогодні їздили на фішпікнік, майже 8 годин, пливли на невеличкому кораблику (швидше шкуна), зупинялись на різних островах, малий нудився тільки коли ми пливли ( загалом на борту були десь 4 години)і нас дуже рятувала циця, хоч заснути так і не вдалось, бо було дуже шумно-весело. Підсумок- ми молодці
Відповідь: Відпочинок з немовлям Нам 3,5 роки. Ще вчора результат на ацетон був негативним купили цілу упаковку тест-смужок і так кожен день перевіряли. Малий вдома практично відразу відійшов: почав бавитися, дуріти, бігати, з'явився апетит. Зробила висновок, що він в мене домашній, любить своє подвір'я, свою родину і щось нове і не знайоме йому не приносить великого задоволення. Вчора так катулявся по траві біля дому і раз по раз бігав і обнімав бабусю.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Десь кілька сторінок назад згадувала про наш відпочинок в Карпатах. Ось тут намалювала такий собі фотозвіт. Кому цікаво заглядайте.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми в травні були в Італії - Позітано і острів Капрі. Це скоріш був відпочинок для нас. Діти (5 і 2,5), були задоволені, цікаво було катання на яхті, море, на човнах по гротто, руїни Помпею. Але це просто не порівняти з теперішньою дитячою ейфорією - ми на пластовому таборі Пташат у лісі, в наметах, неподалік кордону з Канадою. Повно дітей, вся увага їм, діти заняті з самого ранку до вечора, ігри, заняття, басейн, лялькові театри, співи, казочки, майстрування. Сиджу п'ю каву і спостерігаю.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми ще тиждень тому купались в Адріатичному морі (Хорватія) відпочинок просто супер!!! Наша мацьопа їла, спала і ще трішки купалась. Їхали машиною цілу ніч, Матвійчик всю дорого спав от чоловік правда ні на хвилинку очей не замкнув. Але на морі відіспався Приїхвши туди я їла майже все ні в чому собі не відказувала, ГВ тому спочатку переживала, але даремно. На все дитинка реагувала просто чудово. Задоволення масса.
Відповідь: Відпочинок з немовлям а яка була температура повітря? Не було спеки? Бо ми минулого року вперше побували в Хорватії і з 10.00 до 19.00 не виходили з номеру або бродили по торговому центрі з кондиціонерами....після того вирішили шо такий клімат-не для нас...а цього року щось змінилось???
Відповідь: Відпочинок з немовлям От і ми вчора повернулися з моря) Я так перживала за дорогу, їхали в Крим машиною, але дарма. Набрала величезну аптечу ліків і на щастя вона нам не пригодилася В дорозі дуже допомогло автомобільне крісло, виїхали на вечір і доця всью ніч прспала, вже прикінці дороги ми були дуууууже втомлені а Настя не хотіла виходити з бу) В Криму с. Поповка пробули 4 дня і втекли з відтам, водичка була дуже холодна 14-12 градусів, а доця рвалася в водичку. Поїхали на Арабатську стрілку, там ми вже накупалися, правда було легше бо була з нами бабуся. Враховуючи що весь час лізли зубчики, Настя просто молодець, спала бавилася гарно, гамала. І потім ще на тиждень ми поїхали в Рибаківку і ще там на березі моря жили, то доця но просипалася і казала йти на моє) Наш відпочинок вдався! Всім теж бажаю тільки позитивних вражень від відпочинку!!!!!
Відповідь: Відпочинок з немовлям Температура 30, 35 градусыв, але на морі ми цього навіть і не замічали (в нас в ці дні така ж сама була ) Цілий день валялись в тіньку біля моря, навіть в обід.
Відповідь: Відпочинок з немовлям 15 липня ми вилетіли на відпочинок в Італію, політ тривав 2,5 години. Доця в літаку майже не спала, тому мені було дуже " весело", вона постійно хотіла ходити, плакала, не могла знайти собі місця . Після цього ми відправились в порт і нас ще чекала подорож на трагеті до місця призначення: отут було ще гірше, тому що він невеликий , але швидкий, качало нас у всі сторони, старші хлопці перенесли це нормально, а ми з Анюткою ледве допливли, мене мало не знудило. Тепер про хороше. По приїзді ніякої акліматизації ні я ні діти не відчули: все в нормі : і сон, і харчування. Спить взагалі так добре, як у Львові мені не спала. Вся висипка, яка час від часу з'являлась в нас на личку і тілі пройшла, а я навіть почала давати продукти, які вдома не давала, апельсини, соус помідоровий та інше. Можливо ще справа у воді, в готелі є термальне джерело і я купаю там доцьку раз в день по 10хв., більше кажуть маленьким не можна. Наразі я дуже задоволена, що ми наважились на цю поїздку, надіюсь, що і надалі все буде так файно. Переживаю тільки, як ми будемо повертатися назад, бо наш татко їде швидше, а я з дітьми ще залишаюся. Всю дорогу треба буде повторити самій, з чемоданами, візочками, дітьми і собакою в клітці.
Відповідь: Відпочинок з немовлям а ми за один день мали два авiа перельоти , це при тому що я одна з двома дiтьми, дiтей дуже потiшило дитяче меню, не плакали, бавились i спали. хоча дiтки були якi плакали. ми молодцi.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Я сама з 2ма дітьми, тоді ще 3 роки і 8 місяців летіла у Париж до чоловіка через Мюнхен. Головне не заморочуватися і позитивно настроїтися
Відповідь: Відпочинок з немовлям поділюсь і я коротеньким звітом про наш тогорічний відпочинок в Криму. Їздили ми з Маркіянком в Крим на 18 днів, оскільки вирішили, що на тиждень нема чого дитину тягати на таку відстань. їхали укрзалізницею, оскільки вибору не дуже було, причому нам дали 4 квиточки в чотирьох різних купе, що нам не підійшло і в Сімферополь ми їхали в плацкарті. перед поїздкою в мене був шок як ми доїдемо, але насправді Маркіясь дуже добре переніс дорогу - ми запаслись новими іграшками, книжечками, і малючок всю дорогу спав, їв і гарно бавився. але 2 місця нам було замало, тобто нашій дитині потрібно було окреме спальне місце, а не спільне зі мною. на зворотній дорозі ми мали окреме купе, кожен свій простір і взагалі було значно комфортніше. якихось змін по приїзді не було, мені здається, що дитині легше адаптуватись до зміни умов, ніж дорослим. від моря Маркіянко був просто в захваті, але ми його насильно з вереском на пів пляжу в море не заносили, він все робив сам поступово. спочатку був крок вперед - два назад, потім навпаки, далі зайшов по колінка в воду, по пояс, по шию, і за кілька днів ми його просто не могли вийняти з води. ми плавали, пірнали, підкидались, цицялись на пляжі, ліпили пасочки і гуляли по чужих ковриках ногами в піску. харчувались з загального столу, причому Маркіян їв значно краще, ніж у Львові - і м'яско, і рибку, і всілякі кашки, фрукти, словом все те, що ми. багато їздили на екскурсії - в Балаклаву наша дитина озвучує як баба ава, Севастополь, Бахчисарай, в обсерваторію дивитись на зорі. брали зі собою коляску, бо за тиждень до виїзду дитина почала в ній їздити. для нас то було правильне рішення, оскільки прийшлось би його носити на руцях. стосовно речей, то я їх взяла конкретно забагато - як одягу, так і всяких іграшок, кашок, відерок для пасочок, але то перший досвід, тому на наступний раз буду мудрішою. аптечка нам, на щастя, жодного разу не пригодилась - не мали температури, сопельок, кашлю, отруєння, опіків і подібних катастроф, тому відпочинок вважаємо дуже вдалим. будемо продовжувати, але наступні рази точно закордоном, бо відсутність сервісу в Криму остаточно відбила бажання туди їздити найближчим часом, але то вже з іншої бочки.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Прозвітуюсь і я про наш відпочинок. Цього року місце для відпочинку обирали дуже детально і довго. Вагались між Кримом і Одеською-Миколаївською областю. Обрали таки варіант той що поближче, бо я дуже переживала за дорогу. Їхали поїздом. Дорогу Ромчик переніс чудово. Гірше її перенсла я. Бо він щогодини хотів то одну то іншу цицю, сам перелазив, звісно чуть не падав з полки, тому я по тій полиці цілу ніч і повзала з Ромчиком на руках. Відтак зробила висновок, що коли я біля нього не лежала він спав краще. Тому на майбутнє потрібне додаткове місце. І таки не помилилась, що ми не їхали в Крим, бо дитина в нас активна, непосидюча. Він би просто знудився. Отже, обрали пансіонат в Коблево з харчування та усіма вигодами. Перший день були трошки сопельки, за це я не переживала. Суттєвим розчаруванням для мене була абсолютна відмова Ромчика від харчування. При тому, що харчування було просто чудовим, він відмовився їсти взагалі. Почав їсти чотири дня до від"їзду. А до того була лише циця. Отака в нас була акліматизація. Тим не менш дитина не схудла, накупалась, набігалась і відпочили ми усі. Візочка не брали. Він нам був просто без потреби, дитина постійно бігала. Ромчик там чудово спав. По дві години обідній сон і ввечері в 11 вже вкладався, тим самим ми з чоловіком мали час для себе. Дитина повна вражень, бо наїздились на екскурсії, катамаран, човник, парашут, верблюд... Досі не припиняють литись позитивні емоції. Сподобався пансіонат. Приємно здивована сервісом і умовами. З задоволенням би поїхала туди ще раз. Хоча наступного року таки Крим, або закордон)