Відповідь: Відпочинок з немовлям Якщо на двох: один дорослий і дитинка то можна і до 1000 знайти, якщо я правильно зрозуміла! Якщо і двоє дорослих і дитинка до 1 рочок також по горящій можна знайти.
Відповідь: Відпочинок з немовлям вітання всім з моря! ми вже 2 дні в Качі (біля Севастополя), насолоджуємось комфотрною температурою і цілодобовим доступом до моря і басейну . Попри всі мої переживання і страхи дорогу ми перенесли дуже добре, хоч добу їхали в поїзді. Маркіясь дуже чемно себе поводив, незважаючи на страшенну спеку, гарно спав, їв і зачіпав дівчаток . Стосовно самого моря, то води ми точно не боїмося, бо реально його неможливо втримати на березі чи біля себе. Харчуємось частково з загального столу, дещо окремо готую, а в основному в нас в раціоні фрукти і циця. Якщо реально подивитись на ситуацію, то бабця нам дуже би пригодилась, бо наразі поромансувати двом з чоловіком важко)))), але ще 3 тижні попереду. Взагальному відпочинок з дитиною то щось трохи інше ніж вдвох, бо на дуже багато речей треба вже звертати увагу. Наразі маємо провтик конкретний, що не впильнували малюка, і Маркіян подряпав лопаткою машину нашим сусідам на подвір'ї, то на порядку денному в понеділок - СТО в Севастополі. Ну і маємо 2 втоплених телефони . Але то я вже не в тему. Словом, на відпочинок з дитиною головне наважитись і почати ту справу))). До теми, в Криму прохолодніше і наразі біля моря спека взагалі не відчувається!
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми цієї ночі їздили з палаткою на озеро. Златуня спала чудово! прохолодно їй було! тільки комарики покусали. і ніякі спреї не допомагають.
Відповідь: Відпочинок з немовлям І ми два дні на морі Переліт був чудовий, хоч засинав Домчик в мене на руках, а не на своєму кріслі, але досипав і посадку відбув прщіплений як дорослий море ми дуууже любимо, іноді годі з води забрати, нам дуже пощастило бо зараз практично вся родина тут тому дуже весело, можна бавитись з братиком і з сестричками, експлуатувати дідуся чи бабцю, ну і по черзі чи разом вести в "мойййе" маму і татка плаває Домчик з кругом, знає де купити морозиво і любить місцеву піццу, зараз доідає пюрешку і йдемо на атракціони, цього року має бути веселіше, бо минулого він вже засинав. Візок взяли з собою, сподіваємось з чоловіком на вечірні романтичні прогулянки і посиденьки за бокалом вина якщо малюк вже спатиме
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми плануємо в Шацьк з малим. Найбільше мене якраз турбують комарі. Дівчата, може хтось користувався лампами спеціальними? Поділіться досвідом. Не хочеться дитину хімією травити, яка ще й не особливо ефективна
Відповідь: Відпочинок з немовлям Не знаю чи це фірма така, але моя кума купила таку лампу в спальню, де спить маленька дитина, то вона зовсім нічого не допомагає. Комарі як літали так і літають.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А коли туди літали, взимку? Як переліт,дитинка не капризувала? Бо то трохи довгий переліт навіть для дорослого трохи нуднувато принаймі коли в Індію літали то так мені було) І останнє що малеча там їла?) Буду вдячна за відповідь, бо дуже-дуже хочем туди десь взимку.:smile: ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ---------- а де ви якщо не секрет?)
Відповідь: Відпочинок з немовлям з карми було жарко, то ми спальник постелили, а накривались простинькою.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми повернулись з відпочинку у Львові Плюсуюсь до тих, хто каже. що чим менші дітки, тим легша подорож. До Львова ми летіли в неповних чотири місяці - було просто супер, дитя як приклалось до циці, так і спало спочатку один переліт в 3,5 години, потім 3 чи 4 години в аеропорту, а потім ще годину перельоту. А от дорога назад, в 7 місяців, було вже незрівняно тяжчою. Дитині було цікаво ВСЕ - обстановка, пасажири, звуки! товклась просто до виснаження, а до грудей не могла нормально прикластись - один ковток і встає на рівні ноги вивчати світ В мене груди до кінця подорожі вже відвалювались від такого їдзення. Ну і взагалі я неймовірно виснажилась, і то ми летіли ще з моєю мамою, яка дитину час від часу брала, та й взагалі допомагала.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми з нашим Роміком відпочиваємо з наметами з восьмимісячного віку. Поки був на ГВ (до 2,9 року) спала з ним виключно в одному спальнику. Саме через це купували спальник-півторачку. Було досить навіть нічого, не тісно, правда ми дрібненькі))). Зараз, коли він вже спить без циці, зробили перестановку спальних місць - півторачка перекочувала до татка, я сплю в татковому одинарному, а Роміку придбали окремий спальник (навіть два, на майбутнє))).
Відповідь: Відпочинок з немовлям Нам поки допомагають дитячий фумігатор "Некусайка" і ароматичні палички - евкаліпт, гвоздика або просто з сильним запахом. Ще тут корисна стаття.
Відповідь: Відпочинок з немовлям А в нас два спальника в яких можна окремо спати і з'днати разом. Данило коли був менший, то спав між мною і чоловіком. Тепер вже має свій спальник, дитячий. Тимофійко буде тепер так само, між нами спати. Єдине, треба більший намет придбати, бо в двомісному троє спокійно помістились, а четвером буде тіснувато. Вже писала тут, що Тіма трохи капризує в машині. Відколи їздить в автокріслі, спокійніше переносить дорогу. Але все ж довгі переїзди не витримує (довгі в нього то годинка, півтори). І в зупиненій машині сидіти не хоче. В цьому плані важко на наших кордонах. Вже другі вихідні їздимо на басейни в Угорщину. Сьогодні тьотя угорка категорично заборонила малому сидіти в мене на руках, хоч машина стояла в черзі. Наразі, не уявляю поїздку на море, але.... можливо підросте і спокійніше буде кататись
Відповідь: Відпочинок з немовлям Завершився наш відпочинок на морі. Ех, було добре, з дитиною весело, не всидиш довго на місці. Так, це зовсім не такий відпочинок, як без дітей, полежати довго не вийде, погуляти спокійно теж, тобто фізичний відпочинок мінімальний, але внутрішньо, емоційно відпочинок вдався. Спершу мала боялась води, піску, далі за периметр покривала не виходила, але за кілька днів, особливо коли була сильна спека і вода до вечора дуже нагрівалась, ми вже купались в морі, мало того - навіть виходити не хотіли з води, хвиль вже теж не боялись. По піску потім бігала, розкидала, посипала все і всіх. Якщо ще перед поїздкою трохи вагалась, чи треба з такою малою дитиною так далеко і відносно не надовго їхати, то тепер бачу, що моїй дитині це не зашкодило. Акліматизації так і не було - ні на морі, ні по приїзді додому. Принаймні поки. Хочеться вже нового відпочинку...
Відповідь: Відпочинок з немовлям Дівчата, а яку воду ви використовуєте на морі, для приготування їжі малечі? купуєте очищену в магазинах? на місцевій, напевне, не варто ризикувати.Поділіться досвідом!
Відповідь: Відпочинок з немовлям Ми через тиждень їдем в Шацьк, потім розкажу-покажу, хоча думаю проблем не має бути бо з 3-х місяців катаємся в Карпати, а у 8 були на Закарпатті і все було чудово.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Користуємось тільки очищеною бутильованою водою. Якщо відпочиваємо в Карпатах - зустрічаються джерела, набираємо там.
Відповідь: Відпочинок з немовлям Читаю ваші позитивні розповіді про відпочинок з дітками і плакати хочеться. Ми вчора повернулися з Криму і мало землю не цілували на львівському вокзалі. Малий за день до від'їзду потрапив в лікарню з високим рівнем ацетону. Перед тим була рвота і температура. Ще страшно закачало в дорозі із Сімферополя, весь час рвав і таблетки від закачування не помогли. Ще мав 2 дні насмарк, тобто море ми бачили з переривами. Крім того всього синочок весь час просився до дому, скучав, йому не було цікаво ні на пароплаві, ні на екскурсіях, ні на пляжі. Хоча вдома, готуючись до поїздки, був дуже задоволений і весь час питався коли їдем на море. Після такого "відпочинку" тішуся, що ми вдома і дальше Карпат поки що ні ногою!!!
Відповідь: Відпочинок з немовлям ні, ми їдем у с. Світязь 16 липня, хотіли у Гряду, але щось там не знайшли те що хотіли