Відпочинок з дитиною - так чи ні?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Nery, 18 Вересень 2009.

?

З якого віку можна лишати дітей і їхати без них на відпочинок?

1. будь-коли, якщо нема ГВ

8 голосів
    3,1%
  2. від 6 місяців

1 голосів
    0,4%
  3. від 1-го року

9 голосів
    3,4%
  4. від 2-ох років

12 голосів
    4,6%
  5. від 3-ох років

13 голосів
    5,0%
  6. від 4-ох років

6 голосів
    2,3%
  7. від 5-ти років

3 голосів
    1,1%
  8. від 6-ти і більше років

2 голосів
    0,8%
  9. не можна залишати взагалі. найкращий відпочинок - разом з дитиною

127 голосів
    48,7%
  10. коли підкаже материнське серце

80 голосів
    30,7%
  1. Shkatulka

Shkatulka New Member

Відповідь: Відпочинок з дитиною - так чи ні?

В плані відпочинку? Які?

2. Муська

Муська Well-Known Member

Ми свого всюди таскаємо ,возимо з собою,все малому цікаво,всюди йому треба.Раз ми вже сім"я ,то і відпочинок в нас сімейний. Буде старший,тоді серце само підкаже,чи залишати його з бабою-дідом,чи знову брати його з нами на відпочинок.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нас табори літні є такі, що дитина там лише з 8-ої ранку до 5-ої вечора. А тоді додому спати. ))) Наш би Дарко вже десь лишався спати, але ми ще не готові до таких змін. :xaxa: Так що поки буде такий табір.

4. Муська

Муська Well-Known Member

В нас до речі також є такі(недалеко під Львовом),там дитина і наніч залишається,батьки тільки на вихідні приїжджають провідати дитину.

5. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от власне...а їх задовільнити може і не мама..а в 2-3 роки НАБАГАТО важче залишити дитинку...

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

все це було...і ти б сама йшла до моря 4 хв, але не з дитьом на руках в 16 кг і без мужа, різниця є, нє?

7. Муська

Муська Well-Known Member

Vitaminka думаю, якщо би склались так обставини і ми не були б на ГВ,то також є велика ймовірність ,що поїхали б відпочивати без дитини.Хоча я за відпочинок тільки з дітьми(дитиною)(ну а в майбутньому буде видно).

8. Liliyah Romanova

Тут теж такі є, але здається не для 7-річних. Не впевнена, але десь із 9-10-ти років. Дитина їде на 7-10 днів і батьки не бачать увесь той час. Я щось важко то уявляю наразі. Як підросте, то так, але для 7 років денний табір якраз те, що потрібно.

9. Уляночка

а після 3-х мама не є

10. Liliyah Romanova

Не зовсім зрозуміла щодо віку. Тобто до 2-ох років легше залишити?
    Треба ще одну тему створювати "чи поїхали б ви на відпочинок без мужа, але з дитиною". :xaxa:

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

в плані життєвих ситуацій.
    то слава Богу коли сім"я, що називається "спаяная" і все таке.
    але ліпше іноді пожертвувати спільним відпочинком з дитиною ніж потім мати роздори і неприємності (чи навіть слабості) в хаті. жінка для чоловіка іноді мусить бути і жінкою (якщо він потребує, наприклад, відпочинку окремо від дитини) - щоби потім не сидіти біля розбитого корита і не казати дитині, що ти мені життя завинила. якщо чоловік того не потребує - то й добре.ж всі тішимося.
    а от був випадок в моїй родині, щопоїхали спочатку тато, мама і дитина на відпочинок, а потім мама із своєю мамою (бо бачте, від малого втомилася на морі) - то вже розумію важче.

12. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

я просто краще не напишу....

14. Муська

Муська Well-Known Member

15. Liliyah Romanova

Якщо чоловік потребує відпочинку окремо від дитини, то щось із відносинами явно не так. Мене би таке дуже насторожило. Хоча звісно, що в такій ситуації треба рятувати сім*ю будь-якою ціною. Я чомусь переконана, що підвалини батьківства закладаються протягом вагітності.

16. Уляночка

17. Муська

Муська Well-Known Member

Мабуть просто не всі чоловіки готові до батьківства(хоча часто буває що і жінки також),тому дитину сприймають як щось окреме в житті.Тому і не дуже хочуть відпочивати разом.Хоча думаю є різні ситуації

18. Уляночка

а чого тільки до 3-х років...мене це цікавило...після 3-х що змінюється?

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

ммм... не скажу однозначно. в мене була важка цявагітність і трохи "завдяки" чоловікові. а після народження малої він в неї просто "закохався". не думаю, що він би так прямо і пропонував відпочинок окремо від Саші але я бачу як він втомлюється з малою дитиною (через здоров"я). я часто просто даю йому відпочити (навіть вдома), щоб ніхто його не чіпав.
    і якщо б постало питання поїхати без дітей але з ним я б поїхала (не зараз, звісно). тому що хочу, щоб він ще пожив і щоб діти мали тата.

20. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Мені добре з моєю дитиною - то від чого я маю відпочивати - від того, що я мама? Я є світом для моєї дитини - і цей світ не може десь зникнути на тиждень -два. Ось така моя позиція. Минулого літа відправила чоловіка на риболовлю разом з моїми батьками - бо хотіла - щоб вони відпочили (бо надто вже перейняті були) на два тижні. Цього літа їдемо всім кагалом :)