Відпочинок з дитиною - так чи ні?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Nery, 18 Вересень 2009.

?

З якого віку можна лишати дітей і їхати без них на відпочинок?

1. будь-коли, якщо нема ГВ

8 голосів
    3,1%
  2. від 6 місяців

1 голосів
    0,4%
  3. від 1-го року

9 голосів
    3,4%
  4. від 2-ох років

12 голосів
    4,6%
  5. від 3-ох років

13 голосів
    5,0%
  6. від 4-ох років

6 голосів
    2,3%
  7. від 5-ти років

3 голосів
    1,1%
  8. від 6-ти і більше років

2 голосів
    0,8%
  9. не можна залишати взагалі. найкращий відпочинок - разом з дитиною

127 голосів
    48,7%
  10. коли підкаже материнське серце

80 голосів
    30,7%
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата ,порадьте де відпочити з дитиною в Україні. завжди відпочивали за кордоном ,а цього року вирішили відпочити тут. Чоловік проти Херсону, Одеси. Хоча я розглядаю ці варіанти, але хочеться нормальний пляж, море. Але теж більше схильна до гір. Карпати ,Закарпаття. Порадьте хороші готелі, пансіонати ,будинки. Головне щоб було, де дитині зготувати їсти, або нормальна столова. Можливо міні кухня з мікрохвильовкою. Навіть не знаю як все правильно організувати. Серед ночі буває п'ємо компотик ,щоб не бігати бо готелі і не шукати де розігріти, щоб був в номері холодильник. Ну такого плану.

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну для такого є підігрівач для пляшечок, можу позичити як треба, і так стоїть без діла...:girl_yes2:

а ще я часом брала міні-електроплитку колись, теж дуже зручно.

• Корисно Корисно x 1
  3. Naama

П'ємо з горнятка.
    Так, ще є. Але бувають такі ночі ,що цицю не хоче, а спати вложити серед ночі не виходить ,а після пиття водички чи компоту засинає.
    Маємо мультиварку, хіба її тащити з собою. Але мені здається, що буде повно тлумаків, бо теж як їдемо кудись на цілий день, то виходить одна велика торба, а тут на 10 днів, навіть не знаю.

4. flame

flame невгамовний експериментатор

гляньте тут http://www.karpaty.info/ua/. Багато пропозицій мають ще свої веб-сайти з детальнішою інформацією, фотографіями і відгуками. Варіантів до кольору і до вибору.

• Подобається Подобається x 1
  5. silvia

silvia Well-Known Member

ми були з дітлахами у Воєводино. У котеджі був холодильник та чайник. Можна було взяти і мультиварку, якби аж так вже хотілось самим готувати і продукти до неї. В ресторанчику є спец.дитяче меню, то діти їли там, можна було навіть зблендерувати замовлену зупку.
    Щодо розваг, то там є де розгулятись. Величезна шикарна територія з прекрасним ландшафтом ( потічки, річечки, озерця з фореллю), конюшня, закритий басейн, відкритий басейн дорослий і дитячий, величезний мегадоглянутий парк, дитячий клуб ( в середині лабіринти), конюшня, дитячий майданчик з качелями , каруселями і гіркою, для дорослих спа-салон і купання в чанах, катання на велосипедах і квадроциклах, ловля форелі.....
    Відвідавши один раз туди хочеться повернутись ще не раз.

• Корисно Корисно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Naama

Люблю цей сайт ,по ньому вибирали готелі на вихідні. Але хочу почути якісь конкретні готелі, де були з дітьми нашого віку.

7. flame

Навіть після 10 разу готова повертатися туди мільйон й один раз. Там чудово.:girl_in_dreams:

8. Naama

А за 7-10 днів ми там не здуріємо? Думали над варіантом 3 ночі в одному місці, 3 в іншому ,ще 2-3 в іншому, такий міні тур. Чи так буде напряжно, краще сидіти в одному місці?

9. silvia

silvia Well-Known Member

там є що робити в принципі, нам 7 днів було мало)) тим більше якщо буде тепло, то можна відпочивати весь день біля басейну на лежаках - і батьки відпочивають і малеча хлюпається. Перегляньте фото на їх сайті. Там територія 17 Га.
    мене б забембало збирати-розбирати клунки:girl_impossible:.

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

просто в пляшечці гріти, бо горнятко не влізе, а потім перелити)
    ми теж часто на карпати.інфо брали інформацію - все відповідало опису на сайті.
    якось винаймали тут цілий будиночок за дуже дешево прямісінько на березі річки, але то було 5 років тому http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/tr/verkhnye.vysotske/houses/yana/

• Корисно Корисно x 1
  11. flame

http://voevodyno.com/ Аж ніяк. Там є чим зайнятися. Тим більше, що можна виїхати на замки Закарпаття. Там не далеко є Чинадієво - замки Шенборнів і Сент Міклош. До Невицького теж не далеко. Можна махнути в Мукачево і Ужгород. На води в Сваляву.
    Кочувати з місця на місце з манатками і дітьми раз в 3 дні набагато напряжніше. Суджу з власного досвіду. Ми барахольщики ще ті:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Naama

Дивлюсь ,ціни трохи кусаються, виходить за проживання за 10 днів 7 тис. А де ще дорога, харчування ітд.

13. silvia

silvia Well-Known Member

@Naama ви не пожалкуєте, якщо туди поїдете)) основне, щоб була погода і брати номер не в самому готелі, бо кімнатки там маленькі. а якщо маєте ще компанію з однієї сімї - то можна взяти 1 сімейний котедж - 2 спальні, 1 вітальня спільна і по ціні вийде дешевше, ніж самим.

14. PNL

PNL Well-Known Member

Тут також ж цікаві варіанти, можете переглянути www.turua.com.ua , якщо цікавить конкретний заклад, питайте скажу чи там добре

Останнє редагування: 14 Квітень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  15. flame

На харчування і розваги витратиться така сама сума.

16. Naama

На ці гроші відпочивали за кордоном.

17. flame

Зараз вже не вийде. Тим більше, з дитиною. :girl_sad:

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то все залежить виключно від вподобань вашої сім ї і характеру вашої малечі. Ми якраз завжди вибирали варіант міні-туру. І так з малим об їздили колись все Закарпаття. Бо на одному місці сидіти тиждень- для нас всіх напряжно і нудно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Naama

Для нас з чоловіком теж, обоє любимо дорогу. Але от не знаю як з малечею ,бо це буде вперше. 100 км витримує нормально.

20. Burberry

Burberry Well-Known Member

А ми спонтанно замовили тур в Туреччину на травневі свята, хоча в принципі планували цього року поїхати десь на вітчизняні курорти) Ми вперше вивозимо дитину за кордон, я трохи хвилююся, найбільше мене цікавить, що брати з медикаментів?Малюк в принципі не хворобливий,
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    та ось недавно мав кишкову інфекцію. Тому, що порадите обов'язково мати з собою: якесь жарознижуюче, сорбенти?Чи не паритися цим?