відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

1. яблунька

яблунька New Member

Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

Made in USSR,
    завтра пошукайте на сайті "Гарящих путівок", мені на пошту прийшов лист на підписку:
    , то може собі якраз щось і знайдете.

2. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

Зайдіть на сайт туроператора В них дійсно найнижчі ціни. Бувають ньюанси в роботі. Не всі турфірми з ними хочуть співпрацювати. Можна передивитись. Я побоялась з ними відпочивати. Але сусідка літала з дорослою донькою на 10 ночей за 1100дол. у хорошиу 5-ку і всім задоволені. Ціни в них постійно змінюються. Треба моніторити.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дякую, але їх навіть не розглядаю. Коліжанка недавно добу не могла вилетіти з Єгипту, бо фірма тупо не купила квитки. Вони ночували в аеропорту і полетіли наступного дня, а деякі люди з їхньої групи ще добу чекали... Ми їдемо з дитиною, тому ризикувати не хочу.

4. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Ми минулого року дуже чудово відпочили в Туреччині на початку жовтня. Ціле літо провтикали, бо дитині було кілька місяців і я боялася з нею кудись пхатися, а вже восени вирішили таки на море. В турфірмі ("поїхали з нами") порадили нам Аланію, оскільки там найтепліше в Туреччині. Я через tripadvisor знайшла недорогі готелі (шукала по фільтру best value), вислала в турфірму, вони мали пропозицію тільки по одному з них, Eftalia Aytur***. Туди і поїхали.

Що вам скажу, відпочили чудово. Брали два номери, бо їхали ми з чоловіком, двоє дітей 9 місяців і три роки, і моя мама, яка мала окремий номер. В готелі були сніданки і вечері, обідали ми в ресторанах-кафешках. Потратили на всіх коло 20 тис грн це заплатили в турфірмі і ще кілька тис грн (3-4) пішло на харчування. Ми там познаходили купу гарних місцевих закладів, дуже душевних і досить недорогих.
    Погода була спочатку чудова, потім зіпсувалася, потім знову була непогана, але вітряна, потім випогодилося і знову було поза 30. Але поляки, які відпочивають в цьому готелі в той час (початок жовтня) вже роками, казали що то перший рік що кілька днів дощило. Ми насправді дуже гарно провели час, море було дуже тепле, і одразу коло готелю, за 15 хв гарною зеленою набережною - старе місто, величезні дитячі майданчики, картинг для малявок, котяча ферма :), набережна з старовинними кораблями, маяк... Прямо біля готелю також купа майданчиків, там взагалі дитячі майданчики на кожному кроці, а батькам які відпочивають з дітьми, це важливо ::)))
    Манюня моя кашляла, то зверталися до страхової, завезли нас в лікарню, лікар послухав, виписав якийсь сиропчик але казав що можна того не пити, і бажано дітей поменше годувати ліками :) сподобалося. Взагалі в тій лікарні всі бавилися з мацьопою, вона тому дуже тішилася, а представник від страхової, приємна дівчина, ще й родом з України.
    Оскільки менша ляля спала тричі на день, я в той час або вишивала чи читала в номері, або пила каву в кафешці на набережній, або гуляла в тіньку, там було де сховатися від сонця, купа дерев між готелем і морем. Багато європейців відпочиває, поляків, а от росіян не зустріли взагалі і дуже були з того раді.

5. Taasya

Taasya New Member

З агенцією "Поїхали з нами" їздимо вже 5 років,і друзів туди направляю.Ціни там дійсно найнижчі

6. Made in USSR

дякую, дівчата за Ваші відгуки))
    Наразі ми маємо 2 варіанти організації відпочинку: шукаю щось "гаряче" на літо або чекаємо кінця вересня-жовтня і тоді вже будемо думати. На роботі я вже попередила. тому відпочинок може трохи пересунутись, але я так люблю, всі вже впрягаються в роботу, а я на морі)))

7. яблунька

яблунька New Member

Бачили новини сьогодні? 180 людей кочують по Туреччині... І розберись хто винен...

8. injan

injan миється в бані

Дівчата, куди можна злітати, де туристів з Росії(тагілу :) ) по-менше?

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Хорватія не дуже у росіян шанована ( вони Чорногорію облюбували). В Туреччині є ряд готелів ( читайте відгуки в неті), де росіян мінімум, оскільки готелі належать певним європейським мережам і основні відпочиваючі- англічани чи німці чи скандинави.Он навіть зараз натрапляю на свіжі відгуки росіян щодо того чи ін. готелю, і основною їх скаргою є- "почти нет наших соотечественников"

10. Made in USSR

• Подобається Подобається x 1
  11. Insolence

Insolence Living The Dream

Минулого року їздили з ними на Шрі-Ланку,тільки напевно завдяки нашому везінню у нас проблем в турі не було. Але нюанси були у інших туристів, яких зустріли в готелі.
    Виліт літака на Дубай затримали, бо т.ф. не перерахувала гроші за своїх пасажирів. Мали "дочінєня" їхні туристи і з готелями, які були не проплачені.
    Ну і минулого року ця т.ф. мала проблеми з правоохоронними органами.
    Але навіть враховуючи наш позитивний досвід подорожі з ДжойнАпом, я б їх нікому не рекомендувала. Економія у 50-100 дол. може вилитись у вагон нервів/грошей і зіпсутий відпочинок.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

+100 грн/особа в обидві сторони тим шатлбасом.
    КИїв - проблем з квитками немає. Але доплюсуйте ще дорогу до Києва.
    Якщо маєте шенген, то можете виїзди з Польщі помоніторити. Жешув найближче.
    Бо у 1000 дол. на Вас трьох, це або щось дуже горяще, або Болгарія автобусом.

12. Made in USSR

13. Insolence

Insolence Living The Dream

14. Made in USSR

15. VERO

VERO Well-Known Member

З того, що я моніторила, цього року відпочинок з Польщі зовсім не дешевший, як з України. Навіть гор. пропозиції((( Курс злотого дуже виріс відносно гривні.

16. Krysya

Krysya Well-Known Member

Вже півтора тижня як прилетіли ми з Мармарису, а досі на душі та казка. Бухта, гори, пальми, сосни, все цвіте, чистісіньке синьо-голубе Егейське море + лагідний клімат (думаю що це нам просто повезло, що ще не почалася липнева спека типу +35-40 градусів) + активний тусовочний центр курорта поєднується з тихим благородним відпочинком на околицях. Це не класична Туреччина, а скоріше благородна Греція (до Родоса 50хв на паромі) в поєднанні з гостинністю, відкритісю турків. Шкода, що не маю під руками фотографій. але додам обов'язково пізніше. Ми там і на екскурсіях по Середземному та Егейському морі їздили, і в турецькій бані були, і на велосипедах весь день каталися. Сам Мармарис величенький (думаю з пригородом навколо бухти протягається на 10км точно). Хто планує на кінець серпня-вересень відпочинок рекомендую однозначно. Хоча ми планували спочатку Мальорку, потім Італію і вже мали на ВізЕйр квитки, я тепер шалено рада що тоді, в квітні, відмінили зі Львова рейси і нам доля так різко повернула напрямок відпочинку)) Плюс, що ще важливо, відпочинок в доларах далеко не такий кусючий того року як в євро.

17. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

Krysya в якому готелі проживали?

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і в яку вартість обійшлося ( ночі\ кількість відпочиваючих).

19. Made in USSR

Нам пропонують два варіанти: Сіде і Махмутлар.
    Хтось був там? Що краще вибрати? Маю на увазі самі містечка, де краща інфраструктура, можна щось побачити крім готелю та моря...

20. Deidra

Deidra Well-Known Member

Ми довго вагалися між Італією на власному авто і Грецією в готель на півпансіон :) Перший варіант відлякував напруженою програмою, яка мені зараз може просто "не піти", а другий навпаки - тим, що знудимося за 2 тижні. От, нарешті, ми знайшли свій варіант :) Буде Греція, Кріт, з перельотом з Катовіце, 2 основними місцями дислокації на острові і машинкою, орендованою там же :) І по вартості поки що виглядає десь так само, як ми би брали просто готельний тур зі Львова, але більше свободи :girl_tender: Отака майже вихвалялка.

А тепер до справи: :girl_phone1: хто катався по Кріті орендованим авто - можете порекомендувати в ПП операторів з власного досвіду? Великі і легконагуглювані не цікавлять :girl_bye: