відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

то якраз у відповідній темі писала. Рейси МАУ цьогоріч зі Львова на Сімферополь, то не прямі. А через Київ. І вартість їх тому відповідна.

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

Якщо заводське затемнення вікон, це не порушення

4. Smorodynka

Smorodynka Member

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а хто що знає про цю авакомпанію.. по відгуках в неті, то ще в куди гірше ніж Роза.. може просто турагенти не рекомендують по власному переконанню)

Останнє редагування: 14 Липень 2011
  6. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

І я підпишуся. Літали нещодавно в Туреччину з Києва (до речі, з "Розою вітрів" - все супер було, літачок новенький, Аеробус 321, годували добре і туди, і назад, жоден виліт не затримали, так що я без претензій, і раджу іншим не дуже хвилюватися). Так от, політ і відпочинок були суперськими, але оте добирання! :girl_devil: У нас був виліт о 5.30, а на "Львів-Харків" (який приходить у Київ о 3 ночі) спершу тупо не давали квитків (дали за 2 дні до виїзду, і вийшло так, що ми два рази міняли квитки і дуже переплатили), а потім той поїзд ще й на півгодини запізнився. :girl_devil: Ну, але встигли, "спасіба і на том".
    Але дорога назад з Києва до Львова - це була жесть. Поїзд (Київ-Чоп, здається) був старезним і роздовбаним, їхав довго, з супутниками теж не пощастило... Коротше, я заріклася. Тепер - тільки зі Львова. :girl_smile:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ну в мене друг з сім"єю недавно літав - задоволені.
    Багіра, а де ви негативні відгуки знайшли? можете сюди запостити 1-2? або лінк в пп

Останнє редагування: 15 Липень 2011
  8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж такий висновок зробила. Через оте добирання до Києва 3 дні втратили. І дуже за малого переживала, але переніс нормально, навіть нічні побудки і пересадки.
    Їхали ми до Києва поїздом з 12 дня до 12 ночі. Взяли СВ бо інших не було. Поїзд якоїсь східної залізниці - чисто, але ремонт певно 60-70х років. В дорозі читали, спали, їли... Більш-менш нормально. Потім треба було чекати на літак 3-4 години. Ми приїхали в аеропорт (автобус рейсовий, 25 грн). І тут прикол - того рейсу на який в нас квитки нема, години такої нема... І представників туроператора нема. Ну якби то був не перший раз, то якось спокійніше б відреагувала, а так реально в мене був шок. А виявилося в нас застаріла інформація про рейс - номер рейсу, час, назву авіалінії. Але знайшли де зареєструватися, чекали на виліт. Виліт затримали на 2 години, але нічого, долетіли. Туроператор - АНЕКС ТУР. Я спочатку була дуже незадоволена, але потім нас з літака зустріли, провели до автобуса, завезли в готель, організували досить нормальні екскурсії, доставили додому. Тобто впринципі туроператор нормальний.
    В готелі ми були біля 8, а заселення - після 14. Що робити 6 годин, ще й з дитиною? Фактично цей день нам пропав, бо після заселення не мали ні на що сили. Добре що нам дозволили поснідати, купатися... Готель і тур нам підібрала наша Таня з OTI Tour, теж задоволені . Вибрали Steigenberger Al Dau Club 4*. Готель нормальний, тверда 4. Все чисте, доглянуте, хоч і стареньке. Але ми вирішили не переплачувати, а краще ще раз поїхати. В готелі було дуже багато єгиптян (вперше, самі працівники дивувалися), поляків, трохи німців, українців, росіян. Замовляли екскурсії - в дельфінарій (нічого особливого), на кораблик з прозорим дном - дуже цікаво - видно корали, рибки, водорості. Ще була екскурсія на кораблику і пірнання з маскою і ластами в відкритому морі. Я не пірнала, але чоловіку дуже сподобалося. Словом, відпочили незле. Але дорога додому теж проблемна була. З нічними пересадками, запізненнями, бродінням по Києву. І нарешті вдома!
    (вибачте що трохи кострубато написала, але вночі не спала зовсім, а потім не буду мати часу:girl_flag_of_truce:)

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я вже відкрила власну фірму, тому усі питання та координати в ПП

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

дуже часто рейси переносять на годину-дві вперед або назад, але в аеропорту усі прізвища туристів, які мають відлітати є занесені у компютер, тому проблем нема. Звичайно хто летить перший раз - це шок!!! Тому будьте готові і не розгублюйтесь, а зразу підходьте до будь-якого віконечка за інформацією.

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

І я добре злітала з Розою Вітрів! Летіли в грудні 2010 року в Хургаду. Ні затримок ніяких не було, харчування було добре. Одним словом, все чітко і злагоджено! Ми - задоволені.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

http://forum.airlines-inform.ru/Khors_Aircompany/
    але лінки то від фонаря, думаю на кожну компанію знайдеться поганий відгук в інеті... а так то від працівника турфірми чула пораду що краще обрати іншу авіакомпанію... може і субєктивно, але вроді щиро...
    п.с. сама ж вернулася з медового відпочинку, літали з МАУ.. дуже задоволені..
    харчування мало місце і досить непогане... очевидно в кожного свої аргументи, але якби не погодували я б певно їх сама зїла... бо комусь недалеко до аеропорту, наївся, підвезли.. а хтось багато годин добирався..

12. simona

simona Well-Known Member

дівчатка допоможіть мені будь-ласка - де близько до Львова можна знайти відпочинковий комплекс, де є "лазання на тросиках" типу як у"Вежі медвежі"
    Дякую, дуже треба

13. rododendronia

rododendronia Member

чарівн долина

14. tasha

tasha New Member

Сама там лазила, десь місяць тому, здолала червоний рівень.

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Аналогічно, летіли Розою вітрів з Києва в Анталію. Затримок не було, туди кормили припаршиво, а назад летіли бізнес класом (економ вже продали) то я була приємно вражена, навіть не очікувала отримати стільки їжі, при чому смачної.
    Щодо готелю, то можу порекомендувати 5зірковий готель Amara Wing Resort, ціна кусається, але ми за 11 днів ні разу не пошкодували, що вибрали цей готель.
    Також приємно вразив туроператор Тезтур, все було чітко, вчасно і професійно.
    От трохи було важко з жарою +44, а море +30 (тут був кайф, спокійно заходиш в море і купаєшся годинами, така тепла водичка).
    Очікувала зустріти багато п"яних і наглих співвітчизників та вихідців країн СНГ, але Бог милував. Вразило те, що було дуже багато маленьких діток від 3 місяців і далі, але вони ту жару напевно переносили краще за дорослих.
    Ну одним словом відпочинок вдався на всі 100. Чого і всім бажаю, хто ще планує свій відпочинок.

15. tanchyk

Це справді шикарний готель з мережі АМАР, з шикарним пляжем, сервісом і територією. Хоча ціни не дешеві, але воно того варте!

16. WildWind

WildWind Member

Їдемо в Туреччину наприкінці вересня початок жовтня, Аланія, хто був в такий час, розкажіть будь-ласка чи потрібно теплий одяг, вечори мабуть вже холодні?
    А ще чи є якісь особливості при проходженні контролю в аеропорту, чи є речі, які не можна вивозити з країни. Буду вдячна за відповіді!
    А ще підкажіть яку валюту найкраще мати з собою.

Останнє редагування: 15 Вересень 2011
  17. tasha

tasha New Member

Який саме контроль вас цікавить, щодо паспортного, то ніяких питань чи особливих провірок не було. Щодо контролю безпеки, то не забудьте пилочку і манікюрні ножнички перекласти у велику валізу, інакше доведеться викинути, в Анталії не дозволяли проходити в зону очікування з пляшками води і взагалі різних рідин. Якщо щось купуєте в д"юті фрі всі пакети повинні бути запаковані (на касі продавці самі пакують).
    Якщо збираєтесь купувати ікони, золото, годинники, то купуйте лише у великих магазинах, де вам нададуть відповідні документи.

Щодо валюти, краще мати долари і то поміняйте на дрібні по одному - два (якщо плануєте залишати чаєві), але і в крамничках краще мати дрібні.

П.С. Коли ми їхали відпочивати, взяла на всяк випадок одну прокладку, так от саме в перший день відпустки і почались місячні, довелось іти в магазин, там прокладки коштували 4 дол, а тампакси 8 дол. Може комусь знадобиться ця інформація.

18. tanchyk

Візьміть по одній кофтинці на довгий рукав на вечір і це буде достатньо!

19. WildWind

WildWind Member

Ну в Єгипті наприклад не можна вивозити з країни ніякі ракушки, навіть камінчики, чи є таке правило в Туреччині?
    Який найкращий сувенір з Туреччини?

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка