відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

Ясно що не все однозначно,і я люблю Крим, особливо Новий світ, Коктебель, Алушта, але з маленькою дитиною та і без неї я вибираю поїхати де-інде, бо той сервіс таки важливо, і загальне відношення до відпочиваючих, з тих же причин не люблю Туреччину, бо за межами готелю теж не дуже, і дивляться на тебе виключно як на особу, що має зайві гроші.

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

думаю , там теж є що подивтися.
    в криму багато екскурсій звісно, але вартує самим їздити, як на мене. бо ціни не дуже адекватні.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ось у це у нас найбільша проблема.природа є, все є,але співвідношення ціна-якість страждає..

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ми їздили самі і потім прийшли до висновку, що треба було їхати з екскурсією. Дійсно, виходило вдвічі дешевше, але не було екскурсовода ( а шукати його на місці обійшлось би дорожче ніж з екскурсією). Можна їхати самим хіба якщо добре знати історію Криму.

5. Furore

Furore New Member

Ми, наприклад, самі їздили в різні місця, а вже на місці повно груп з екскурсоводами, а ми, відповідно, халявили :girl_blush2:

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

7. rododendronia

rododendronia Member

наприклад, самі їздили в різні місця, а вже на місці повно груп з екскурсоводами, а ми, відповідно, халявили

ми теж так інколи робили і ніхто нам нічого не говорив )) поки

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

100% облазили все узбережжя Криму "вдоль и поперек" "самоходом". Дешевше виходить реально в 2, а то й в 3 рази.До речі, де було цікаво- справді приставали до екскурсійних груп і слухали екскурсовода. Можливо, нам так щастило, але жодного разу ніхто не сказав "відійдіть або заплатіть" ( це не один рік ми так собі влаштовуємо.Таким чином навіть весь Крим показали нашим друзям з Мінську.

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

особисто в мене зорова пам)ять, тобто на слух сприймаю інформацію погано, тому екскурсій не дуж люблю, бо вони не дають змоги всього подивитись що цікаво самому)
    збираючись в мандрівку- вишукую в неті інфу про місця цікавенькі, і вже на місці оглядаю і гуляю там де цікаво мені)

10. Furore

Furore New Member

Ну незнаю-незнаю, може кому й небагато, але якщо взяти всі цікаві місця, які ми об’їздили і обходили, то на самих екскурсіях, ми зекономили тисячі 3 грн.
    Не вважаю це якоюсь крамолою, навпаки - де цікаво слухаю, де не цікаво, дивлюся там де мені цікаво. А то й взагалі, надоїло слухати - забралися й пішли.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

це акція від агенції горящих путівок , вони час від часу проводяться і як не дивно це не лохотрон
    а мій сусід цього року за 250 у.о.
    це цілком реальні тури, і люди за смішні гроші відпочивають в готелях , які насправді вартують . як тут озвучували, і 1500-2000 у.о., але

от цей нюанс:) якщо ви вільна пташка і ні до чого не привязані, то справді залишаєте свій номер тел і вам подзвонять з агенції, коли буде така пропозиція. Більшість людей привязані до дат (відпустки і т.д.), або мають маленьких діток і їхати не зрозуміло куди не наважаться

quote=OxankaF;769810]Для мене Крим привабливий тим, що скільки туди не приїжджай, все рівно є місця, які варто подивитись (в плані екскурсій) і ані за раз, ані за десять разів неможливо відвідати всі памятки[/quote]
    100% 3 тижні мандрували Кримом, кожного дня інше місто-інші місця і всього дивитись-непередивитись:) але сервіс і ціни не завжди адекватні то факт і хамство зустрічається, але і лежачи спокійно на заграничних пляжах може голова розколюватись від темпераментних італійців, тему росіян навіть не зачіпаю:girl_crazy:
    самі ми і по Кріту їздили, купили путівник, з 4-х екскурсій я склала одну (в часовому вимірі, ми витратили не 4 дні, а один), взяли бус на прокат, нас було 8 чол і отримали море задоволення і страшну економію як грошей, так і днів відпочинку. По дорозі з одного місця в інше я всім читала історію і все , що повязане з тим місцем ,яке зараз відвідаємо, тому ми обійшлись без екскурсоводів:) + зупинялись не лише в піково туристичних місцях, а й просто цікавих пунктах, що були по дорозі
    енний раз-як відпочивати кожен обирає сам для себе:)

12. Відповідь: відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна фореве

я вирішила теж поділитися враженнями від відпочинку. Ми у декілька років тому їздили у Феодосію та Судак-проживали у приватному секторі, жило багато сімей, душ, туалет на вулиці, готуали самі, продукти купували на ринку. Цін вже не пам’ятаю, але знаю, що нам не дуже сподобалося. 1.на пляжі місця практично не було, всі лежали один на одному; 2.пляж і вода брудні; 3. готувати самому їсти трохи замахує, особливо, якщо ти протягом року дома весь час готуєш. Минулого року вирішили поїхати у Болгарію (Золоті піски)-від тур.фірми, проживання у готелі 3+, all incl., 10 днів, на море ми їздили безкоштовно фунікулером, проїзд+віза+проживання=310евро/чол. Відпочили супер! Пляж чистенький, лежаки, матраци і рушники-безкоштовно, на пляжі напитки теж безкоштовно, Цього року вирішили знов у Боларію (Сонячний беріг), готель 4*, all incl, на 10 дн.=385 евро/чол. Звичайно, у Криму є багато цікавих місць для екскурсії, але мені чомусь у таку спеку не дуже хочеться лазити по Генуезькій крепості))), я люблю пасивний відпочинок-поплавати, позагаряти, прийти поїсти і знову на пляж))))

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

таж сама ситуація :girl_crazy: була багато де,а до Крима не дібралася. може на другий рік вже поїдемо..але то тільки плани, бо маючи можливість виїхати машиною закордон ( по нормальним дорогам) краще поїхати -таки в Хорватію чи Чорногорію,чи в Болгарію ту саму.

ми потратили так само,але минулого року на смі'ю ( 2 дорослих + річна дитина). це і з дорогою і з візами і з харчуванням,і з купою сувенірів . екскурсії не брали,їздили самі в Несебр, їздили в аквапарк. щодня купували собі і морозиво і пончики їхні. просто машиною багато взяли з собою. воду наприклад, електрочайник, якусь їду на перші часи,хоча обідали постійно в кафешках- там тааакі великі порції. брали з собою парасолю.

14. rododendronia

rododendronia Member

бачите Кася це не тільки я таке чула! а Ви з мене смієтесь

15. WildWind

WildWind Member

Дівчата, потребую вашої поради. Ми з чоловіком 8 серпня повинні були вилітати в Чорногорію, вартість путівки 475 євро з людини. Ми залишили в тур-фірмі 200 євро завдатку, сьогодні нашого батька поклали в лікарню, буде операція, тому сьогодні ж я подзвонила на фірму і опередила що ми не летимо. Дівчинка сказала завтра обовязково зайти. До чого мені бути готовою? Те, що завдаток не повернуть я розумію, можуть вимагати ще гроші? Контракту ніякого ще не підписували, лише є квитанція про те, що давали завдаток. Гроші за всю поїздку тільки завтра мали занести.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

найкращий варіант якщо ви знайдете собі заміну:)якщо ні, то це може зробити фірма і завдаток можуть повернути. Якщо ж вимагатимуть доплатити решту грошей-договору Ви не підписували то і доплачувати теж не маєте на підставі чого (але тоді влетить менеджеру,що Вас оформляв). Якщо фірма нормальна то з ситуації можна вийти без псування нервів,чого Вам і бажаю

17. tasha

tasha New Member

Хотіла подякувати дівчаткам з форуму, які порадили готель Рейкарц. Мали мандрівку в Ужгород і Мукачево, а на зворотньому шляху заїхали в готель Рейкарц Поляна, залишились задоволеними, справді європейський готель і це не лише гарні номери, але і відповідний сервіс.
    Шкода лише, що вони територію не всигли зробити, але нам на одну ніч не так важливо то було.

18. Krapochka

Krapochka Member

це поважна причина, Вам би мали повернути гроші, якщо справді нормальна турфірма.
    був такий досвід...(( коли хворіє близький родич, то зазвичай фірми ставляться з розумінням

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

До котрої години маршрутки з Сімферополя їздять?
    Хто знає цьогорічні ціни на таксі, наприклад до Судака?

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

знайшла інфо, що останній автобус в 7 год вечора, а ми прилітаємо в 8 :sad:
    порадьте номер порєдного таксі :)

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

нам пропонували завести за 300 гр до феодосії. але це з зал вокзалу. вам,думаю тре розраховувати на 400-500 гр