відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

1. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я вже точно не пам'ятаю, орієнтовно годину, можливо 1,15, але точно не було довше 1,30.

Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Кімерос Парк - гарний варіант. Звичайно, ще щалежить від вартості туру ( співвідношення ціни- якості в конкретний час відпочинку). Трансфер - го ель в Гойнюк- це перше селище за Анталією. Ближче нього нема інших. До 40-45 хв. Єдине- з готелб просто нема куди вийти. Там до звичайного магазину хвилин 15 пішки. І то- іе так, місцеві лотки- павільйони

• Подобається Подобається x 1
  3. Fiancee

Автобус ще перед нашим готелем висаджував туристів у інші готелі, тому то було трохи довше, десь година. Ми спершу в'їжджали в Бельдібі.

4. сніжна

так, залежить від кількості туристів пере. Там на Кемер зараз нова траса. То автобуси йдуть по ній, роблячи спуск на Бельдібі

5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Kimeros Park, ви кажете непоганий варіант, мене він цікавить в плані чистоти і кухні, ми з дитиною.
    Між ціною на нього і Cornelia Delux різниця 500 євро. Ось, що мене змушує задуматись...
    На разі мені найбільше підійшов по відгуках Rixos Premium Tekirova, але ціна не підходить... І відстань...
    Akka Alinda далеко, Alva Donna - їжа на дворі... Kemer Barut з дитиною замала територія.
    Може ви щось порадите в Гейнюк...
    Дякую
    --- дописи об"єднано, 29 Липень 2019 ---

6. Fiancee

Кухня там чиста. До чистоти кухні я не мала нарікань. У кімнаті міг бути недометений пісок під ліжком, але телефонний дзвінок на рецепцію все вирішував.

Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk

7. Retaret

Retaret Well-Known Member

Ви не дивилися mirage park resort? Якраз Гейнюк. Перша лінія, величезна територія, їжа дуже різноманітна. Були в Туреччині тричі, та саме цей готель наразі нам запав найбільше. Там і невеликий типу парк з гамаками під соснами біля моря. І ще я зацінила, що суцільні довгі навіси на пляжі таки краще ніж парасолі. Бо тінь від парасолі мандрує по колу весь день і всі сувають лежаки , а під суцільним накриттям того значно менше

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. сніжна

все залежить від ціни. І ціна - не гарантія що все буде ОК. Знайомі з Кілікії в Гойнюк повернулися з ротавірусом. Були претнезії і до чистоти на кухні.
    Rixos Premium Tekirova- там ціна якості зараз не відповідає. Акка Алінда - з мережі Акка краща Акка Антедон але тут поганий пляж для дитини.
    Алва Донна в Кемері - аналогічно. Висока ціна яка не відповідає теперішньому сервісу
    Барут Кемер - щойно повернулися друзі із дітьми 3 і 6 років. Все чудово, але якщо ви шукаєте велику територію- це не сюди вам. Це компактний готель на березі моря.
    от вище Міраж парк можете ще глянути.
    З приводи чистоти на кухні- тут раз на раз не приходиться. Ну і будьте готові, що у готелях на відкритих площадках усюди будуть вам горобці і коти :)
    В принципі, в Гойнюк під ваші вимоги реально хіба Міраж парк або Кімерос парк. Міраж парк має більшу площу. Можете ще глянути Отіум лайф, але там площа втричі скромніша.

9. Sonechcko

Дякую, ви просто знахідка.
    Кемер Барут ми розглядали, але там з дитиною ніде буде дітися, і різниця в ціні з Ріксосом не така вже і велика до 200 євро. Але добре, що ви написали про нього.
    @Retaret, дякую, дивились і ще раз дивимось... Ніби непоганий варіант.
    Добре, а якщо рухатись в сторону Сіде?
    Район Лари?
    Хтось щось може ще порадити?
    Бо в турфірмах одні і ті ж готелі...

Останнє редагування: 30 Липень 2019
  10. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ну що, щось знайшли притомне по якості/ціні? Бо теж надумались мотанутися на днів 9-10 на море)) Але ціни!? Якісь неадекватні.

11. Sonechcko

Сумно...
    Не остаточно, Kimeros Park Holiday village кажуть холодна підлога, плитка в номерах, є зауваження по чистоті
    Mirage Park, не знаю...
    Marutime pine Beach, є відгуки про кишкову інфекцію
    Решта або далеко або кідс коцепт а мені це не підходить, ну якось так
    А ви на які дивитесь?

12. Козенятко

Чесно, в мене вже каша в голові, дивлюся на всі підряд. В мене в пріоритеті 1-а лінія, хороший захід в море, чистота/територія/харчування в межах розумного, тобто без надмірних вимог. Але ми то вичитуємо, а приходиш в турфірму і починається, всі готелі, які дивилися, повне фе і ТД.

13. Sonechcko

Якби ми їхали без дитини, я б точно брала Кемер Барут, а з дитиною щось мені складно визначитись

14. Козенятко

А скільки дитині? Холодна плитка то вже брєд)) щодо дитячого меню, не дуже покладайте надії, бо там варена курка, макарони, парені овочі, тобто те саме є і в загальному ресторані. В мене мала, їла мінімум з того всього.
    --- дописи об"єднано, 1 Серпень 2019 ---
    Той готель на 8 днів на 3+1, виходить поза 5000 $))))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Sonechcko

Гарно)))
    не рекламую, але дуже адекватні пропозиції в Пілігрим.
    А на який період ви дивитеся? Варто зараз брати на вересень чи ще почекати)))

16. Sonechcko

Дитині 4, до їди вибаглива. За плитку в Кімеросі пишуть що холодно навіть дорослим, тягне дуже, не знаю, таке читала в свіжих відгуках. В Туреччині ще не були, не хочу з першого разу скласти негативне враження...

17. Козенятко

Дивлюсь на вже з 6 по 14 серпня, якщо буде щось адекватне, а ні то ні. Після 28/08 ціни падають, але важко щось спрогнозувати. Останні роки, в нас так виходить, що ми летимо по високій ціні, тільки повертаємось ціна падає. Є звичайно готелі по приємній ціні, але як починаєш вичитувати, навіть не відгуки, а просто опис, то зразу відпадає.
    Та і мала того року йде в перший клас, то не хочеться вже у вересні її зривати з навчального процесу. А в жовтні, коли канікули, то ціни знов будуть високі)

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дівчата, хто знає, як в Туреччині з таксі, чи є убер чи щось схоже? Потрібно буде вночі добиратися до апартаментів, не хочеться в три дорога платити таксистам в аеропорту.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

19. сніжна

якщо у вас є додаток, спробуйте навіть зараз ввести дані. Якщо "пустить", то ок. Але зараз Убер в Туреччині прирівняний до звичайних служб. Тобто як окремо - він заборонений. Всі таксі і так їздять по лічильнику. І ціни +_ будуть у всіх однакові. До Бельдібі біля 30 євро, до Теіурови - 40-45. До Сіде - 40, до Белеку -35. Найдорожче до Аланії - від 55 євро. Це звичайний економ-варіант.
    Враховуйте, що при любому- таксі в Туреччині не є дешевим. Через вартість пального. І що вночі до тарифу діє 50% накрутка.
    --- дописи об"єднано, 4 Серпень 2019 ---
    ну бюджетний відпочинок в одному готелі, щоб "все"- тут важко. Бо може бути не дуже новенький і скромний готель в 4*, де харчування прекрасне і краще багатьох 5*. Ну і так, моніторити щодня. Бо от на один і той же готель, одну і ту ж дату у серпні різниця в ціні вчора і сьогодні- 200 дол в сторону "мінус". І це при недорогій вартості на 10 ночей ( до 2 тис)

20. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

@Fiancee, а як щодо росіян в Kimeros Park Holiday village? Я так розумію, їх там більшість? Чи відчували Ви на собі мінуси від перебування в готелі, орієнтованому на росіян?
    І взагалі, може інші дівчата розкажуть щось про відпочинок з дітьми в готелях, де більшість росіян. Бо ми такого досвіду не маємо, з дитиною їздили в основному в готелі, де росіян було дуже мало і ті "шифрувалися")).
    От в багатьох готелях є різні розваги для діток, клуби та інше, але там всі розмовляють російською, а найбільше боюся, що можуть негативно сприймати україномовну дитину. Ну припустимо, наша дитина може обійтися і без тих дитячих розваг, але є ще й інші нюанси, як-от зайняті рушниками лежаки з 6 год ранку, російська попса, можливо якийсь негатив на пляжі, коли поряд - самі росіяни і т. п. Чи я собі надумую і на відпочинку ніяких проявів негативу немає?
    @сніжна, можливо Ви розкажете щось на тему росіян в сімейних готелях Туреччини?
    P.S. Я розумію, що в одному й тому ж готелі в різний час може бути різна концентрація росіян, також напевно відіграє роль, чи попадуться росіяни з Москви, чи з "глубінки", зрештою люди різні, тому як пощастить. Але все ж, можливо є якісь певні тенденції. Я хочу для себе визначити, чи для нашої сім'ї присутність великої кількості росіян виявиться суттєвим мінусом, чи ми зможемо з цим нормально миритися за наявності інших вагомих плюсів готелю.